Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Categorie: ,

Citate inspiraționale de la Wayne W. Dyer care îți vor schimba perspectiva asupra vieții

44232896-happy-smiley-emoticon-giving-thumbs-upWayne W. Dyer (1940-2015), supranumit Părintele Motivației, a fost unul dintre cei mai faimoși autori și lideri spirituali ai lumii. Cu zeci de cărți citite la nivel internațional, emisiuni TV, ateliere și programe, Wayne Dyer a lăsat o moștenire greu de egalat.

În ciuda unei copilării marcate de lipsuri – doctorul Wayne Dyer  a crescut într-un orfelinat,dar  a reușit să-și creeze viața visată și și-a investit timpul și energia în a le arăta și altora cum să facă acest lucru. Mesajul lui a fost că oricine poate trăi o viață extraordinară, atâta vreme cât onorează divinitatea și face alegeri conștiente.

Wayne Dyer și-a dat doctoratul în consiliere educațională, a predat psihologie clinică, a devenit vorbitor motivațional și promoter al descoperirii de sine și al dezvoltării personale.  

 Cele 7 citate inspiraționale de la Wayne W. Dyer care îți vor schimba perspectiva asupra vieții:

 1. Dacă schimbi modul în care te uiți la lucruri, lucrurile la care te uiți se schimbă.

Avem pretenția că suntem obiectivi, dar ceea ce vedem în afara noastră depinde de experiențele prin care am trecut. Atunci când privești oamenii și situațiile dintr-un unghi diferit, vei constata că și realitatea cu care ești obișnuit, se transformă.

 2. Cum te tratează oamenii este karma lor; cum reacționezi, este a ta.

Să fii responsabil în viața de zi cu zi înseamnă să fii atent la modul în care răspunzi la ce se petrece în jurul tău. Nu poți controla anumite circumstanțe și reacțiile altora; dar ce poți face e să-ți menții starea de calm și sănătate mentală, în ciuda adversităților.

 3. Când îl judeci pe altul, tu nu îl definești pe el, tu te definești pe tine.

Cei care critică exagerat au crescut într-un mediu care i-a făcut să se simtă mereu sub presiune și niciodată suficient de buni. Când critici pe altul, tu, de fapt, îți expui o nemulțumire pe care o ai față de tine. Atunci când suntem cu adevărat împăcați cu noi, nu simțim nevoia să analizam părțile mai puțin frumoase ale celorlalți.

 4. Fii nefericit. Sau motivează-te. Orice trebuie făcut, e mereu decizia ta.

Ne este foarte la îndemână să dăm vina pe ceilalți pentru stările prin care trecem. Dacă la nivel extern, nu avem întotdeauna control, la nivelul gândurilor, avem mereu de ales. Nimeni nu ne obligă să gândim negativ despre viață și mai ales, despre noi înșine.

 5. Nu poți simți singurătatea dacă îți place persoana cu care ești singur.

Toți fugim de singurătate și avem impresia că odată cu partenerul ideal vom atinge starea de unitate interioară după care tânjim. Dar realitatea nu e niciodată așa. Dacă nu îți place compania ta în afara unei relații, un partener nu poate schimba pe termen lung modul în care tu te raportezi la tine.

 6. Cea mai mare formă de ignoranță este atunci când respingi ceva despre care nu știi nimic.

Ne e frică de necunoscut deoarece avem tendința să umplem acel necunoscut cu experiențele noastre trecute. Mintea nu poate sta locului în preajma unui spațiu total nou. De asemenea, necunoscutul este ceva ce nu putem controla, și iluzia controlului este cea care ne conferă siguranță.

 7. Abundența nu este ceva ce dobândim. Este o vibrație cu care ne acordăm.

Nu putem deveni prosperi dacă ne simțim sărăciți în interior. Bogăția este o vibrație pe care e nevoie să o simțim inițial în noi, pentru a ne alinia cu ea în afara noastră.

Gândește-te la tine,inspiră-te, schimbă-ți viața!

https://www.zenivers.ro

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Oamenii

E plin in jurul nostru de oameni care se victimizeaza,care vorbesc doar despre cat de rau le merge,de oameni care emana negativitate si frustrare,de oameni

Citeste articol »
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121