Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Categorie:

Comoara celor 16 pași:

agriculture-1807581_960_7201. Când ai o problemă, când drumul tău în viață începe să devină nesigur și nu mai știi ce să faci, continuă. Înseamnă că aproape ai ajuns.
2. Viața nu este dreaptă, dar îți oferă nenumărate bucurii. Servește-te!
3. Când urăști pe cineva, depui un efort mare și pierzi un timp prețios. Oare merită să-ți cheltuiești timpul și energia în acest mod? Așa vrei să fie viața ta?
4. A nu fii de acord cu cineva este o artă care se învață. Nu trebuie să ai mereu ultimul cuvânt, decât dacă acesta este „mulțumesc.”
5. Să nu-ți fie frică să plângi. Poți să o faci. Preferabil este să o faci alături de cineva, atunci lacrimile voastre se transformă într-o energie vindecătoare cu o putere uriașă.
6. Poți să fii supărat pe lume, pe toate, chiar și pe Dumnezeu. Chiar și atunci, el te iubește.
7. Fum, viață, iluzii, aceasta este adevărata traducere pentru trecut, prezent și viitor. Alege viața!
8. Fiecare are drumul lui în viață, aceste drumuri nu le poți compara tu. E ca și cum ai încerca să compari drumurile vapoarelor într-un port aglomerat. Nu știi prin ce furtuni a trecut celălalt, nu știi ce taifun are în față, iar urma lui prin apă nu a rămas.
9. Vrei să fii fericit? Atunci de ce aștepți? Uită-te la ce este frumos, util și îți aduce bucurie, pe celelalte chiar dacă le vezi, nu le lăsa să te atingă, să-ți schimbe starea și să te mânjească.
10. Copilăria ta fericită s-a terminat. Dar ai încă o șansă. Doar de tine depinde dacă vrei să o accepți.
11. Fiecare zi este o sărbătoare. Îmbracă hainele cele mai bune, folosește tacâmurile cele mai frumoase, bucură-te de tot ce ai mai bun și mai frumos. Nu le pune în cutii la păstrare. Cutiile nu se pot bucura de ele, tu da.
12. Nimeni nu are ca scop în viață fericirea ta. Ea depinde numai de tine.
13. Nu căuta iertarea, alege acceptarea. Aceasta este dovada că te-ai maturizat, si nu că ai uitat.
14. Tu ești un om care trăiește astăzi aici. Viața ta este o clipă extrem de scurtă din istoria Universului, iar tu ești doar unul dintre miliardele de oameni care au trăit pe Pământ. Oricât de important ai fi, oricât de faimos vei deveni, într-o zi, peste un an, o sută, o mie sau un milion de ani, vei fi uitat, orice ai fi făcut. Merită să-ți faci griji pentru un necaz oarecare? Va mai conta necazul acesta peste 100 de ani? Dacă răspunsul este „nu”, atunci nu ai niciun motiv să „pui la suflet” asta.
15. Timpul are treabă el vindecă orice rană, dă-i timp și nu-l grăbi. El face asta în ritmul lui, indiferent dacă tu strigi la el sau nu.
16. Te iei prea în serios. Până și Dumnezeu râde, iar dacă tu nu vei râde cu El, atunci cu siguranță cineva va râde de tine.http://filedelumina.ro/

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121