Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Exercițiu: "Cercul Puterii Personale",Semne revelatoare ale trezirii spirituale,Modalitati de a-ți crește vibrația,Lucruri care vă scad vibrațiile,Ca înăuntru,așa și în afară,Suntem fiinte spirituale intr-o experienta materiala,Puterea prezentei Eu Sunt,Trezirea spirituală II,Cum să vă creșteți frecvența,Vocea sufletului,AI GRIJĂ de ENERGIA TA!,Introspecția întâi de toate,Energia latenta din corpul tau,CONȘTIINȚA DIMENSIONALĂ A CINCEA,Ce fac oamenii cu energie pozitivă, Simptome ale schimbarii/inaltarii, Auto-motivarea forta din interior, LUCRURI CARE ÎȚI AFECTEAZĂ FRECVENȚA VIBRATORIEI, Unde se gaseste si cum activezi organul FERICIRII

CONȘTIINȚA DIMENSIONALĂ A CINCEA

CONȘTIINȚA DIMENSIONALĂ A CINCEA

CONȘTIINȚA DIMENSIONALĂ A CINCEA – ELIBERAREA ILUZIILOR 3D

Lumea se confruntă cu o conștiință cu dimensiunea a cincea. Oamenii se trezesc de la a 3-a dimensiune la a 5-a dimensiune și experimentează conștiința de unitate.

„Eu” în dimensiunea a 5-a nu este un ego-ego, ci este „unitate”, se referă la orice – dragoste, armonie, liniște, fericire și bucurie în această dimensiune.

Totul devine mai rapid și mai puternic în această dimensiune. Gândurile, frecvența și vibrațiile sunt rapide. Apare atunci când cineva este aliniat spiritual cu universul. Este o înțelegere profundă a naturii existenței.

A 5-a dimensiune nu este un alt loc; este aici și acum. De asemenea, putem experimenta realitățile noastre a 3-a și a 4-a dimensiune, în timp ce experimentăm și a 5-a dimensiune.Unii se confruntă cu acest lucru chiar acum, în timp ce alții își iau timp să se trezească. Vă puteți da seama când îl experimentați când aceste trăsături se dizolvă; Eul, mândria, furia și ura.

Cea de-a cincea dimensiune nu își are locul pentru ei.Fiind în această stare, îți dai seama că tot ce ai știut în existența ta face parte dintr-o singură conștiință – unicitatea. Chakra inimii tale se activează și, pentru prima dată, experimentezi fericirea totală.

Sunteți mai în ton cu intuiția voastră; pe măsură ce al treilea ochi se deschide. Cu noua ta perspectivă, îți dai seama că adăugarea de valoare pentru alții este mult mai importantă decât orice poți câștiga.Înțelegeți că toți facem parte din aceeași creație, ceea ce vom co-crea împreună, se va materializa.

3D la 5D – Conștiința a cincea dimensiune

În primul rând, trebuie să știți că nu este inferior să te afli în a treia dimensiune. Toată lumea are o călătorie spirituală diferită și fiecare dimensiune este aici pentru a ne învăța o lecție.Este vorba despre percepția gândirii care decide ce se întâmplă în realitate. În 5D, procesul de gândire și cunoștințele tale cresc un alt nivel.

A treia Chakra – Plexul solar

Lumea 3D este mai conectată la cea de-a treia chakra (plexul solar) , care se referă la puterea și identitatea personală.Se concentrează pe dualitate. Ce este bine și ce este greșit, bine sau rău, normal sau anormal. Oamenii au o abordare logică a lucrurilor. Se concentrează asupra rezultatului și lucrează pentru a-și îmbunătăți viitorul.

Sinele egotic joacă un rol vital în 3D. Mulți vor să își îndeplinească dorințele și vor face orice pentru asta. Unii joacă cartea victimei. Fără durere, ei nu ar ști ce este fericirea. Fără rău, nu va exista bine.La fel, experimentăm multe emoții în lumea materialistă, care este o scară către 5D. Iubirea în 3D este o iubire egoistă și condiționată.

În timp ce în 5D, fiecare acțiune vine din dragoste, precum o frunză moartă poate să nu supraviețuiască vibrației ridicate a focului. Aceeași regulă se aplică în 5d; frica nu are nicio șansă în vibrațiile superioare.Dacă cineva ar experimenta frica în timp ce în a 5-a dimensiune, nivelul vibrației ar cădea la nivelul următor (4d), este doar în a cincea dimensiune, putem menține acceptarea și iubirea necondiționată.niveluri de conștiință

Îndepărtarea iluziei de separare și acceptarea iubirii 5d

Este nevoie de răbdare și multă muncă interioară pentru a ajunge la acest punct. Înainte de a putea avansa la dimensiunile superioare , trebuie să înțelegeți dimensiunile inferioare.CONȘTIINȚA DIMENSIONALĂ A CINCEA

Iată zece sfaturi care vă pot ajuta să vă măriți vibrațiile;

1. Filtrează-ți mintea subconștientă. Mintea ta subconștientă poartă o mulțime de gânduri și emoții din trecut, care afectează tiparul tău de gândire prezent.

2. Vindecă-te și poți vindeca pe alții. Odată ce accepți toată durerea, frica și durerile din trecut, lasă-le să plece. Puteți începe apoi o nouă călătorie spre creștere spirituală.

3. Iartă-i pe alții pentru faptele lor. Au făcut-o de la nivelul lor de conștiință. Nu ai trecut prin călătoria lor.

4. Nu luați nimic personal.

5. Fă ce spune inima ta. Fii pasionat și lucrează la visele tale.

6. Gândește-te la situații de câștig-câștig.

7. Concentrează-te asupra lucrurilor care adaugă valoare pentru tine și viața ta.

8. Meditează și încearcă să fii în momentul prezent.

9. Fii în natură. Simțiți pacea și seninătatea; te va pune la pământ.

10. Fii pozitiv. Faceți-vă prieteni cu oameni care vă stimulează pozitivitatea.

Semne că ești în conștiința a cincea dimensiune

1. Ești mai prezent ca niciodată. A trăi în acest moment este noua ta mantră. Trecutul și viitorul nu vor conta pentru tine. Înțelegi puterea de acum.

2. Timpul joacă un rol valoros în viața ta. Percepția dvs. despre timp se schimbă, se simte că timpul a încetinit.

3. Sistemul tău de convingeri se schimbă. Te detașezi de gândurile și tiparele conservatoare ale societății.

4. Începi să fii recunoscător pentru ceea ce ai.

5. A critica și a umili pe alții nu este ceașca ta de ceai.

6. Te îndepărtezi de oamenii care consumă energie și atragi oameni care au aceeași vibrație ca tine.

7. Dorințele tale se manifestă mai repede ca oricând datorită vibrațiilor ridicate.

8. Uneori îți intră în minte gânduri din trecut, dar tu le accepți și le lași să plece.

9. Înțelegi motivul fiecăruia pentru a face lucruri este o reflectare și percepție a ta.

10. Îți urmezi pasiunea și ai încetat să mai fii plăcut oamenilor.

11. Întotdeauna ai încredere în intuiția ta.

12. Corpul tău a trecut printr-o activare a corpului luminos și ești mai flexibil în mișcare și ai încredere în flux.

Concluzie

A cincea dimensiune este o minunată stare de conștiință. Când veți ajunge la acea stare de a fi, va fi perioada de aur a vieții voastre.

Care sunt gândurile tale despre conștiința dimensiunii a 5-a?https://www.spiritualunite.com/

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121