COPII NU SE ÎMBOLNĂVESC….

5
(2)
Foarte frecvent vedem în viața familiilor că copiii se îmbolnăvesc încă din primii ani de viață.
Și cel mai surprinzător lucru este că părinții și chiar medicii califică această situație drept „normală”, deoarece consideră că copiii se adaptează la un nou mediu contaminat, plin de viruși, bacterii și tot felul contagii și că au nevoie de ele pentru a-și dezvolta sistemul imunitar.
Dar în realitatea biologică acest lucru nu este în întregime adevărat.
Iată o abordare diferită a bolii la copii.
Fiecare simptom că un copil este prezent este o reflectare a unei emoții a părinților, a unui resentiment, a ceva ce nu s-a spus niciodată, a unei emoții prinse etc.
Deoarece copiii fac parte din părinți, ei își moștenesc emoțiile și își urmează tiparele.
Deși ambii părinți reflectă sau își proiectează emoțiile către copiii lor, se poate spune că procentul emoției este de 80% pentru mame și 20% pentru tați.
Și astfel, după câțiva ani de studiu și experiență, s-a constatat încetul cu încetul că, atunci când un copil minor prezintă un simptom sau o boală, părinții trebuie mai întâi verificați.
• S-a descoperit că, dacă mama este într-o luptă continua cu tatăl, copilul va face gripa.
• S-a constatat că, dacă mama își urăște slujba, durerea se manifesta în brațele copilului.
• S-a descoperit că, dacă mama este sătulă de ascultarea plângerilor sau criticilor, copilul are probleme cu auzul.
Și putem urmări simptom cu simptom, și nu putem termina niciodată. Cel mai important lucru de înțeles este că imediat ce părinții și-au rezolvat conflictul emoțional, copilul s-a vindecat.
Prin urmare, trebuie efectuată o analiză completă, a tuturor elementelor care alcătuiesc familia pentru a rezolva cazuri cu adevărat importante.
Prin urmare, ca părinți, este necesar să modificați întrebările care se pun cu privire la copii, pentru că nu sunt ei, întrebați-vă ce s-a întâmplat în emoțiile mele, astfel încât copilul meu să se îmbolnăvească?
Revedeți zi de zi ce conflicte emoționale ați trăit, analizați lucrurile nespuse, blocați emoțiile, temerile, resentimentele, vinovăția, totul.
Gravitatea simptomului va fi dimensiunea problemei care trebuie rezolvată în dumneavoastră.
Copilul își iubește atât de mult pe mama încât o ajută să-și gestioneze emoțiile.
Pe această bază, concluzionăm că:
De la concepție până la vârsta de 7 ani, conflictul aparține mamei și nu vorbim de „VINĂ” ci de experiență.
Copilul este o extensie a mamei, dacă mama trăiește situații de tensiune, tristețe, îngrijorare etc., și copilul îl experimentează la nivel inconștient și pentru ca mama să se corecteze, copilul îi arată că se îmbolnăvește și se comportă ciudat.
E important ca mama să conștientizeze problema pe care o are și să-și rezolve conflictul interior, astfel încât starea copilul să se îmbunătățească.
DOAR IUBIREA ESTE CHEIA ÎN TOATE
Alex Melendez Salinas

Media 5 / 5. Numărul voturilor: 2

Nu există voturi până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: