Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Categorie:

COPIII CURCUBEU

COPIII CURCUBEU:Sufletele care nu au karma si nu s-au reincarnat niciodata

Descopera cine sunt Sufletele Curcubeu, aceste suflete pure din punct de vedere karmic, avand o energie fantastica si abiltati deosebite! Sunt suflete care iubesc neconditionat si care vor schimba pamantul..

Copiii Curcubeu sunt suflete nascute din sufletele de Cristal, venind pe pamant in a noua dimensiune a constiintei, dimensiunea constiintei colective. Parintii lor sunt Copiii de Cristal. Chiar daca nu s-au nascut foarte multi copii curcubeu pana acum si abia acum incep sa populeze planeta si sa-si faca simtita prezenta, in prezent ei reprezinta cel mai inalt nivel de constiinta a fiintei umane.

O buna parte dintre Copiii Curcubeu s-au nascut intre 1975-1995, iar multi dintre ei se vor naste pana in 2015 sau atunci cand umanitatea isi va ridica frecventa vibrationala. Aceste suflete au energia curcubeului, o energie care vindeca mintea, trupul si sufletul. Copiii Curcubeu vin pe pamant cu o aura impresionanta, cu un spectru extrem de variat de culori.

Copii Indigo? Copii de Cristal? Copii Curcubeu? Care este rostul si scopul fiecarei categorii de suflete? Fiecare are sarcina sa specifica. Copiii Indigo sunt meniti sa se desprinda din panza gandirii traditionale. Copiii de Cristal vin sa continue ceea ce au inceput copiii indigo. In mod firesc si evolutiv, Copiii Curcubeu reprezinta urmatorul nivel vibrational al Copiilor de Cristal, unul imbunatatit. Ei se afla pe pamant pentru a construi pe fundatiile consolidate de copiii indigo si de cristal si a continua ceea ce ei au inceput. Copiii Curcubeu vor avea un rol extrem de important in evolutia pamantului, acela de a completa etapele finale incepute de Copiii Indigo si de Cristal.

Suflete pure, neincarcate din punct de vedere karmic

“Copiii Curcubeu sunt perfecti echilibrati in energiile lor masculine si feminine. Sunt siguri de sine fara a fi agresivi. Sunt intuitivi si au abilitati extrasenzoriale fara sa faca cel mai mic efort; sunt magici si pot sa indoaie timpul, sa devina invizibili si sa functioneze fara mancare sau somn. Nu au karma asa ca nu trebuie sa isi aleaga copilarii haotice pentru a creste spiritual. Sunt suflete pure, neincarcate din punct de vedere karmic. Opereaza numai din dragoste si nu din nevoie sau impuls. Acesti copii vor fi recunoscuti intrucat energia lor este cea de daruire, si nu cea de lipsa. Orice ganduri de iubire, sentimente sau actiuni trimiti catre ei sunt amplificate si inapoiate insutit.”, spune Doreen Virtue in cartea “Indigo, Crystal, & Rainbow Children”.

Copiii Curcubeu: Caracteristici, abilitati si personalitate

 Copiii Curcubeu au un nivel de energie inalt si abilitati de vindecare. Au o frecventa de energie foarte inalta, iar energia lor este si fizica intrucat sunt hiperactivi si ii pot epuiza uneori pe cei din jurul lor. Au o chakra a inimii foarte frumoasa si pot vindeca cu ajutorul ei, invelindu-ne intr-o energie pozitiva, vindecatoare. Aceasta energie vindecatoare a curcubeului a fost adusa initial prin Reiki, QiGong si prin vindecarea pranica.

 Au ochii mari precum Adultii de Cristal, insa sunt increzatori in cei din jur.

✯ Copiii Curcubeu sunt telepatici. Personalitatea lor este puternica, iar despre vointa lor se poate spune acelasi lucru. Au o putere personala mare, uneori fiind caracterizati in mod gresit ca fiind incapatanati.

 Inca de la o varsta foarte frageda, sunt perfect capabili sa exprime ceea ce isi DORESC si lucrurile de care AU NEVOIE. Atunci cand au nevoie de ceva se asteapta la o manifestare imediata a acelor lucruri.

✯ Iubesc culorile in toate formele lor si pot simti vibratiile de culoare ale celor din jur. Se simt confortabil in mediile pline de culoare, se imbraca in culori vii. Pot vedea si “citi” aurele celorlalti.

 Sunt in general bine dispusi si manifesta entuziasm pentru tot in viata, conectandu-se la tot ceea ce exista in jurul lor.

✯ Au un suflet iubitor si iertator si sunt sensibili. Incredibil, nu am mai fost niciodata pe pamant in nicio alta reincarnare anterioara. Prin urmare, nu au nicio karma de echilibrat si nici drame ale trecutului de depasit, putandu-se bucura de viata pe pamant si invata incontinuu.

 Haosul si provocarile nu sunt dorite si nici necesare in vietile lor pentru a atinge evolutia.De aceea,copiii curcubeu aleg sa se nasca in familii armonioase, linistite si functionale, aducand bucurie si echilibru familiei. Acesti copii se nasc ca sa imprastie zambete si sa-i faca si pe ceilalti sa zambeasca…

✯ Sunt generosi,sinceri si au o inima mare si deschisa care stie sa daruiasca fara sa astepte nimic in schimb. Nu au reticente si nici frici fata de ceilalti. Iubesc neconditionat, daruindu-si afectiunea in mod universal, tuturor, nu doar celor in care au incredere precum o fac adultii de cristal. Isi doresc sa fie de folos altora si nu isi lasa afectiunea sa fie corupta de prejudecatii, emotii negative sau judecati.

 Asemenea copiilor de cristal, sunt identificati adesea ca avand autism, insa spre deosebire de acestia dificultatile pe care le intampina sunt legate de emotiile umane, in special cele negative si disfunctionale.

 Chiar daca energetic vorbind sunt mai putin vulnerabili decat copiii indigo sau cei de cristal, copiii curcubeu sunt vulnerabili negativitatii umane, violentei si a substantelor chimice. Intrucat nu au mai avut nicio alta viata pe pamant, nu am mai avut de-a face cu asa ceva. Au nevoie de aceea de protectie si de un mediu in care sa se simta confortabil spiritual, vibrational si energetic.

 Isi cunosc foarte bine parte intunecata existenta in ei, insa au adus-o catre lumina sau lucreaza pentru a o transforma in energie pozitiva. https://www.garbo.ro/

Media 4.8 / 5. Numărul voturilor: 5

Nu există voturi până acum! Fii primul care evaluează această postare.

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121