Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Calea Împuternicirii Personale,Spiritul Creator Intenții Dorințe Încredere Interioară,Dezvoltarea autodisciplinei,Cum te poate elibera puterea iertării?,Te-ai simțit respins de părinții tăi?,Iubire, relații, sexualitate în noua paradigmă,Cum să te onorezi,Echilibrarea chakrei inimii,Creaza bucurie in viata ta !,Iubește fără atașamente şi durere,RECONECTAREA LA SINE,Reconectarea la Iubirea de sine,Încrederea în sine,Iubirea de sine,Idei pentru a fi fericit,Implementare de programe pozitive,Reguli ale dragostei,Etape de conectare cu Sinele Divin,Ai grijă de energia ta! ,Iertarea,mulţumirea sufletească si devotamentul,Nu te mai regăsești în relație?,Ce înseamnă o relație conștientă?,Crearea unor relații echilibrate

Categorie:

Crearea unor relații echilibrate

Crearea unor relații echilibrate

Acesta este un moment foarte puternic, pentru a vindeca vechile relații și răni traumatice care încă ne împiedică să îmbrățișăm noi reuniuni bazate pe egalitate și co-creații iubitoare.
Vindecarea trupului nostru emoțional de toate rănile și resturile este esențială, căci nu putem îmbrățișa o reuniune autentică dacă mai întâi nu ne îmbrățișăm pe noi înșine și tot ceea ce considerăm a fi dureroase – înțelegând ce vor să trezească aceste sentimente în noi și vindecând ceea ce nu este încă Unificat.
Atunci când se termină această lucrare interioară, dar nu ușoară, curățarea corzilor miasmatice este una dintre cele mai esențiale tehnici care ne vor ajuta să începem să lucrăm la recuperarea sufletului – să redevenim întregi pentru a ne putea deschide noilor companioni meniți să Atinge-ne călătoria, în acest moment al experienței noastre umane.
Amintiți-vă că energia cu care ne vom alinia este cea care vine de la Balanță, deoarece cea autentică și organică ne va ajuta să lucrăm cu relațiile noastre. La ora Lunii Pline în balanță, este vital să devenim martorii neutri ai vieții noastre unice, realizând unde suntem guvernați în continuare de egoismul nostru.
Iată ce ne va ajuta să discernem dacă urmăm o cale bazată pe iubire necondiționată față de noi înșine și față de ceilalți sau dacă folosim încă mecanisme vechi egoice pentru a-i învinui pe alții pentru ceea ce nu am vindecat încă în noi.
Există mulți indicatori care te vor ajuta să distingi dacă menții o relație conștientă, care sunt cei bazați pe egalitate, respect, interacțiuni iubitoare, scopuri co-creative și echilibru sau dacă încă te agăți de o relație pe care se bazează frica, atașamentul și tiparele egoice care nu fac altceva decât să-i diminueze și să-i desăvârșească pe cei implicați în ea.

Pilonii principali

Aceștia sunt câțiva dintre pilonii principali pe care trebuie să îi aibă o relație consioasă și care te vor ajuta să discerni dacă ești într-o relație echilibrată sau dacă nu ești încă acolo și trebuie să faci mai multă muncă interioară:
• Comunicarea sănătoasă:

Comunicarea într-un mod sănătos și iubitor este una dintre primele premise pe care relațiile echilibrate le au. Mulți oameni înțeleg prin comunicare să dea vina pe celălalt, să țipe la celălalt sau pur și simplu să-și exprime opinia și să nu fie atenți la ceea ce simte celălalt. Acest lucru este toxic și hrănește doar tiparele egoice care sunt prezente în interior și prin urmare în relație, motiv pentru care este atât de important să devenim martorii și să fim sinceri cu noi înșine pentru a realiza dacă suntem abuzatorii sau abuzatul, sau ne schimbăm Aceste roluri.

• Asumă-ți responsabilitatea:
Acesta este unul dintre cele mai importante lucruri atunci când suntem într-o relație conștientă. Când nu acționăm dintr-un spațiu iubitor, căci suntem oameni și toți greșim sau pur și simplu alegem diferit sau regretăm că nu am făcut ceva mai bun, ne asumăm responsabilitatea pentru ceea ce am spus și făcut. Nu dăm vina pe partenerul nostru sau pe orice altă persoană cu care întreținem o relație.Crearea unor relații echilibrate
Încercăm să intrăm mai adânc în miezul motivului pentru care am acționat așa cum am făcut și acceptăm consecințele. Într-o relație toxică, mai ales în care nu am lucrat în curățarea ego-ului, totul se rezumă la a da vina pe celălalt și a folosi rolul de victimă ca o modalitate de a-l pedepsi pe celălalt și de a ne apăra prin a încerca să ne impunem opinia și Cei nevinovați.
• Egalitate:
Într-o relație echilibrată, ambii parteneri au întrupat, și echilibrat, esențele lor feminine și masculine și și-au făcut întâi munca interioară, așa că acum sunt gata să coexiste și să co-creeze într-un spațiu de respect, putere și egalitate. Nimeni nu îl manipulează pe celălalt prin folosirea forței, așa cum se întâmplă când unul dintre oamenii implicați în relație manifestă masculinul distorsionat sau feminin prin a fi narcisist.
• Respect reciproc
• Autenticitate:
Ambele se arată așa cum sunt cu adevărat. Când există acceptare de sine nu este nevoie să arătăm calități pe care nu le posedăm pur și simplu pentru că eul egoist crede că partenerul nostru ne va prefera dacă ne comportăm într-un anumit fel, sau orice alt fel de trăsături de personalitate falsă, căci am acceptat și ne-am iubit așa cum suntem și acum scopul relației este să permitem exact celuilalt să facă același lucru.
• Umilința:
Este esențial să recunoaștem când am greșit sau pur și simplu când nu am acționat total dintr-un spațiu al iubirii necondiționate. Acesta este unul dintre cele mai importante pentru a recunoaște ego-ul și pentru a lucra cu el, dacă este cazul, până când suntem gata să ne scufundăm complet într-o relație conștientă.
Acestea sunt unele dintre principalele valori pe care trebuie să le aibă o relație echilibrată pentru a co-crea conștient cu un alt suflet pereche. În momentul în care devenim martori și încă observăm narcisismul, tiparele egoice, rolurile victimei / victimizatorului, între multe alte comportamente neiubitoare, este important să începem să lucrăm cu ele din interior decât să dăm vina pe altă persoană sau pe noi.
Crearea unor relații echilibrate
Suntem aici exact cu multe acorduri sufletești care ne ajută să evoluăm arătându-ne ceea ce nu am unit și iubit încă. Nu are rost să ne acuzăm constant pe noi sau pe ceilalți de ceea ce nu au lucrat sau nu au făcut corect, căci asta ne ajută să ne înălțăm și să devenim ființele suverane libere care suntem, în natură, și pe care suntem meniți să le amintim aici.
Doar martorii compasionali și iubirea față de noi înșine și față de ceilalți ne vor ajuta să realizăm aceste comportamente dureroase – vindecarea lor și arătându-ne calea de a manifesta o relație autentică și iubitoare care este aliniată cu adevărata esență și misiune aici pe Pământ.Crearea unor relații echilibrate
Asta trebuie să învățăm / să ne amintim noi, oamenii, să urmăm ritmul Universului în loc să-l forțăm pe al nostru. Pentru ce eliberam, cand vine timpul sa facem asta, ce am lasat gol, Universul il umple, cu infinita iubire, abundenta, noi reuniuni de suflet si tot ce avem nevoie in acest plan fizic.
Trebuie doar să curgem, trebuie doar să FIM în loc să petrecem tot timpul încercând să reparăm ceea ce nu este stricat și nu a fost niciodată, de la început. Totul este despre a face alegerea de a ne înceta suferința inutilă, prin a curge cu ceea ce ESTE, sau a continua să hrănim iluzia.
În cadrul iubirii infinite,Natalia Alba https://www.starseedsoul.com/

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Eliberarea Emoțiilor: Transformă Suferința în Bucurie!,Gândurile Succesul și Abundența,Punct și de la capăt.,Astrologie decembrie 2021,Efectele psihologice ale culorilor,Transformarea rănilor ancestrale,MAGIA CULORILOR ,Dacă viața te aruncă la pământ,Răbdarea succesul bunatatea bunavointa,Idei pentru a fi fericit,MANTRELE ANULUI 2021 PENTRU IUBIRE., Iubirea este un bun remediu !, Angajeaza-te sa traiesti o viata buna, Tot Universul se afla in tine., Cauzele Spirituale Ale Bolilor, REZOLUȚII ÎN IUBIRE, Constientizarea ranilor interioare, AFIRMAȚII POZITIVE care îți exaltă sufletul,Săgetător Luna Nouă decembrie 2023,
Afirmaţii
Simona Igna

Echilibru

În viața ta există întotdeauna echilibru. Nimic din Univers nu dispare cu adevărat. Nimic nu se pierde, este doar transformat. Puteți ține cont de asta ori de

Citeste articol »

Fiinţa şi iluminarea

În spatele miriadelor de forme de viaţă care sunt supuse naşterii şi morţii există Singura Viaţă, eternă şi omniprezentă. Mulţi oameni folosesc cuvântul Dumnezeu pentru

Citeste articol »
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121