CRISTALE VINDECĂTOARE

0
(0)
253163_380245778716048_579949867_n
Din punct de vedere spiritual, cristalele sunt forme de energie potente care ne pot ajuta în diverse etape ale evoluției personale. Ce cristal alegi?

La nivel spiritual, cristalele sunt forme de energie potente care ne pot ajuta în diverse etape ale evoluției personale sau pot reprezenta forme de sprijin spiritual permanent, în funcție de rezonanța pe care fiecare o simte față de acestea. În plan fizic,aceste energii se exprimă sub forma unor cristale atrăgătoare prin culori, forme, fascinând dintotdeauna ochiul uman.

1. Ametistul – Energia vindecătoare a protecției și trezirii spirituale

Ametistul este una dintre cele mai populare si potente cristale,datorita versatilității sale.

Puterea acestei pietre este aceea a vindecării,a curățării și protecției.Dacă ai ales această piatră, ai nevoie de o perioadă intensă de vindecare.

Nevoia de protecție înseamnă a ne face bine la nivel emoțional și spiritual; pentru că dorindu-ne această formă de energie, începem să simțim, la nivel intuitiv că merităm să ne simțim îngrijiți în viață.

Nu degeaba,ametistul mai este asociat și intuiției,cât și puterii de a deschide ființa umană către o perspectivă mult lărgită asupra Universului, prin deschiderea Celui de-al Treilea Ochi.Ai nevoie de piatra de ametist oricând în viața ta se petrece ceva care te face să pierzi contactul cu claritatea mentală și spirituală. Ametistul ne ajută să ne păstrăm calmul și claritatea.

Dacă intuitiv și tu ai ales această piatră,acesta poate fi un semn că ai nevoie de mai multă protecție în viața ta. Acest lucru este de asemenea important dacă te simți sensibilizat/ă în relație cu emoțiile persoanelor din jurul tău.În general,persoanele empatice rezonează foarte tare cu această piatră, pentru că au nevoie de sprijin spiritual și energetic spre a reuși să pună bariere emoțiilor copleșitoare ce le pot simți din partea celorlalți.

Energia cristalului ametist te poate sprijini atunci când a venit momentul să te rupi de vechi moduri de a fi,devenite nefolositoare.Folosește această piatră în perioade de tranziție și dezvoltare personală accelerată pentru protecție și sprijin. Dacă vrei să renunți la obiceiuri și/sau gânduri nocive și să înveți obiceiuri mai sănătoase, ametistul este potrivit ca amuletă.

2. Lapis Lazuli – Energia vindecătoare a autenticității și înțelepciunii

Lapis Lazuli este o piatră asociată cu vorba înțeleaptă și cu adevărul.

Încurajează exprimarea de sine și ne ajută să revelăm adevăratul nostru sine și adevăratele noastre gânduri.

Această piatră este asociată cu a-5a Chakra,cea asociată vorbirii,integrității, onestității și sincerității. Este de asemenea centru energetic al ființei noastre care ne inspiră să arătăm înțelepciune, idei, creativitate.

Dacă te-ai simțit în mod particular atras/ă de această piatră,atunci acesta poate fi un semn că ar trebui să fii mai sincer/ă față de tine însuți/însăți sau ceilalți. Dacă există o discuție foarte dificilă pe care trebuie să o ai,chiar și dacă această discuție este chiar cu tine, acesta este un semn că trebuie să începi o căutare a adevărului,să înțelegi cum te poziționezi în situația dată și ce ai nevoie ca să fii împăcat/ă.

lapis lazuli, cristal vindecator

Această piatră este o piatră a autenticității care ne ajută să depășim măștile ce le purtăm în relație cu noi sau ceilalți. E un cristal care ne ajută să pătrundem în lumea umbrelor noastre pentru a duce lumină, claritate și adevăr.

Care este adevărul pe care îl ascunzi de tine și de ceilalți? Unde și când bați în retragere pentru a evita discuțiile incomode care relevă adevărate sentimente și gânduri? Dacă există ceva ce ai vrea să transmiți unei persoane și îți stă pe inimă, imaginează-ți că se află chiar acum în fața ta și că îi spui clar și răspicat, tot ce ai pe suflet.

La sfârșit, trimite acelei persoane energie pozitivă sau spune o rugăciune pentru aceasta.

De asemenea,este posibil să fi atras această piatră și dacă deții o înțelepciune sau cunoaștere pe care trebuie să o oferi și împarți cu lumea.Așadar, dacă în acest moment te afli într-un moment de creativitate și expansiune, folosește această piatră spre a-ți fi sprijin energetic.

3. Lepidolit – Energia vindecătoare a păcii interioare și a vindecări traumelor

Lepidolitul este un cristal folosit în stări de anxietate și stres.

Dacă te-ai simțit atras/ă de această piatră, acest lucru poate fi un semn că ai nevoie de mai mult timp ca să te relaxezi și de asemenea, să adresezi acele aspecte ale vieții tale care îți provoacă disconfort, stres și nemulțumire.

Lepidolitul este un cristal care îți arată și te ajută să inviți pacea în viața ta! Gândește-te așadar la moduri prin care poți crea mai multă pace în viața ta. A petrece timp în natură este unul dintre cele mai frumoase moduri prin care îți poți recâștiga echilibrul interior și pacea.

lepidolit, cristal vindecator

Alege piatra de lepidolit ca un asistent credincios în acest demers al reconectării cu liniștea și siguranța de care ai așa mare nevoie în viața ta. De asemenea, în acest moment ai nevoie să te conectezi mai mult cu prietenii, să cauți confort printre oameni dragi. De asemenea și discuțiile cu un terapeut/psiholog sunt de ajutor. Dacă ai ales această piatră, te afli pe un drum al vindecării de dureri și traume trecute.

Energia acestui cristal potențează Chakra Inimii și te ajută în demersul de găsi absolut orice soluție pentru a ameliora stare de dezamăgire și teamă pe care ai putea-o resimți în acest moment în viața ta.https://www.garbo.ro

Media 0 / 5. Numărul voturilor: 0

Nu există voturi până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: