Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Cultivarea constiintei

20180526_151606-001Cultivarea constiintei a devenit un aspect din ce in ce mai important pentru oameni in viata de zi cu zi. Acestia devin din ce in ce mai interesati de partea spirituala pentru a combate stresul si afectiunile asociate acestuia.

Iata zece moduri in care iti poti cultiva constiinta.

 1. Intentia de a iti cultiva constiinta te ajuta foarte mult, astfel incat trebuie sa alegi sa te schimbi, sa te auto-educi si sa intri in legatura directa cu sinele interior.
 2. Atentia ajuta mult la dezvoltarea personala, prin observare si meditatie ajungandu-se la rezultate extraordinare in ceea ce priveste propria constiinta.
 3. Energia te ajuta foarte mult sa iti dezvolti nivelul de constiinta si pentru asta trebuie sa ai grija de corpul tau si sa ai grija ce consumi, pentru ca energia din bauturile si mancarea pe care o consumi are efecte asupra nivelului tau de energie.
 4. Oamenii constienti din jur ajuta la dezvoltarea constiintei proprii; va trebui sa decoperiti astfel de oameni si sa incercati sa invatati de la ei si sa va bucurati de prezenta si invataturile acestora.
 5. Constiinta, foto terrenouvelle.ca
  Constiinta, foto terrenouvelle.ca

  Ratiunea si logica ajuta la cresterea nivelului de constiinta, cea din urma devenind ustensila care ajuta la dezvoltarea constiintei in mod direct. Trebuie sa puneti la indoiala tot ce stiti si ce credeti pentru a va dezvolta ratiunea si constiinta.

 6. Cunoasterea ajuta foarte mult la dezvoltarea personala in timp ce ignoranta face exact opusul. Un jurnal si multe intrebari adresate propriei persoane ajuta la cunoasterea propriului corp si propiilor ganduri, dezvoltand cunoasterea.
 7. Dorinta ajuta foarte mult la dezvoltarea constiintei umane pentru ca scopurile stabilite ii ajuta pe oameni sa lucreze pentru a isi atinge tinta. Dorintele clare vor duce la o constiinta clara.
 8. Compasiunea ajuta la cunoasterea proprie si la dezvoltarea constiintei prin incercarile individului de a isi analiza propriile sentimente si puteri interioare. Necesita extrem de mult curaj pentru ca individul trebuie sa gaseasca in interiorul sau semne de cruzime.
 9. Curajul devine puntea dintre dezvoltarea constiintei si cea a inconstientului. Curajul este necesar pentru trecerea peste greutatile impuse si pe masura ce individul face fata provocarilor, acesta va atrage experiente tot mai pozitive.
 10. Adevarul va ajuta la ridicarea nivelului constiintei umane in timp ce minciuna si falsitastea vor avea efectul total opus. Cand o persoana crede ca adevarul este o provocare, aceasta nu este sincera cu sine in primul rand si va trebui sa lucreze asupra propiilor minciuni si experiente de viata spre a evolua in plan spiritual si in planul constiintei.   https://destepti.ro/

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121