Cum a fost la evenimentul „Limbajul iubirii și încrederii de sine”?

2
(2)

În data de 18 februarie 2020 la București, respectiv 20 februarie 2020 la Cluj-Napoca, am fost speaker în cadrul evenimentului „Limbajul iubirii și încrederii de sine”, organizat de Beauty Leaders. Am avut ocazia să împărtășesc din cunoștințele și experiența mea cu persoane care își doresc să își accentueze încrederea de sine și relațiile cu persoanele din jur.
Mulțumesc echipei Beauty Leaders pentru implicare și pentru că au facilitat susținerea unui astfel de eveniment în două orașe mari din țară! Le mulțumesc persoanelor care au participat la eveniment!

Cum a decurs evenimentul „Limbajul iubirii și încrederii de sine”?

Mi-am propus ca, prin intermediul evenimentului „Limbajul iubirii și încrederii de sine”, să ofer câteva informații, idei și păreri din experiența mea și a clienților mei pentru persoanele care simțeau că au nevoie să își accentueze încrederea de sine și să își îmbunătățească relațiile cu persoanele din jur.
Vremurile în care trăim ne determină să ducem un stil de viață alert, în care ne este tot mai dificil să ne menținem echilibrul interior. Fiecare dintre noi am adunat de-a lungul timpului un bagaj de trăiri, experiențe și sentimente. Uneori, acest bagaj ajungea să afecteze nucleul familiei și crea, astfel, dezamăgiri. Însă toate acestea pot fi rezolvate, vindecate, atunci când învățăm să facem pace cu trecutul și să ne bucurăm de prezent. Despre aceste „bagaje” și soluții a fost și evenimentul „Limbajul iubirii și încrederii de sine”.
În cadrul evenimentului, am povestit despre acest ”bagaj” de sentimente și despre modul în care acesta poate afecta relațiile cu cei dragi. Împreună cu participanții,intr-o admosfera interactiva, am discutat despre modurile în care își pot identifica și transforma anumite credințe vechi, pe care le avem oricare dintre noi. Participanții au aflat cum pot să descopere cum își pot dizolva blocajele emoționale care ii împiedicau să își recunoască și activeze propriul potențial. Împreună, am descoperit noi răspunsuri ,constientizari și perspective la situații diverse și am aflat cum putem să ne conștientizăm propriile dorințe, pentru a reuși să ne bucurăm de rezultat.
Un alt subiect discutat a fost modul în care încrederea de sine se reflectă asupra diverselor aspecte ale vieții noastre. Persoanele prezente au avut ocazia să descopere cum își pot îmbunătăți relațiile din familie și descoperi noi perspective în relația cu ceilalți, prin prisma încrederii de sine.

Cum a fost evenimentul?

Din punctul meu de vedere, a fost un eveniment plin de conștientizări pentru fiecare. Cu toții ne-am simțit bine și am format împreună o atmosferă prietenoasă, familiară. Deși la începutul evenimentului nu ne cunoșteam, nici participanții nu se cunoșteau între ei, prin interacțiune, glume și comunicare deschisă, cu toții am ajuns să ne simțim bine, destinși și relaxați. Participanții, încurajați de glumele prietenoase, au început să își povestească din traumele pe care le-au trăit. Alături de informații și idei, s-au adresat întrebări, s-a creat interacțiune între mine și participanți, precum și între ei. Am vorbit, am glumit și am râs iar, la final, participanților nu le venea să creadă că a sosit momentul să încheiem evenimentul.
Mă bucur că am avut ocazia să cunosc personal oameni minunați, deschiși spre noutate și spre schimbare.

Le urez tuturor o cale lină, simplă și ușoară spre iubirea și încrederea de sine!

Media 2 / 5. Numărul voturilor: 2

Nu există voturi până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: