Cum functioneaza chakrele

Cele 7 Chakre majore, Lucrul cu chakrele, TOTUL DESPRE CHAKRE, Afirmatii pentru echilibrarea chakrelor
5
(4)

Chakrele sunt centrii energetici ai corpului care sunt dispusi de la baza coloanei tale vertebrale pana in varful sau coroana capului.

Ele nu se opresc aici si calatoresc mai departe pentru a te muta in punctul tau transpersonal si mai departe, in ceea ce eu numesc chakrele celeste.

Cuvantul chakra este un cuvant sanscrit care semnifica roata sau disc care se invarte.

Chakrele sunt asociate cu anumite organe ale corpului fizic, cu culorile curcubeului, anumite cristale si elemente. Invatand sa te acordezi la energiile chakrelor si a sistemului de chakre prin intermediul meditatiei, auto vindecare si invatand arta vindecarii prin intermediul metodei naturale de vindecare spirituala gasita de Mikao Usui, care se numeste Usui Shiki Reiki Ryoho, poti incepe sa cuprinzi plinatatea a ceea ce esti cu adevarat, precum sa cuprinzi si energiile care sunt in jurul tau si care sunt parte din ceea ce esti.

Conceptul chakrelor

– se spune ca chakrele sunt „centrii de forta” sau vortexuri de energie care patrund in corpul fizic dintr-un punct anume.

Majoritatea cailor spirituale si invataturilor new age se vor concentra pe cele sapte chakre principale sau centrii energetici in care majoritatea cred ca exista si care sunt situate in corpul subtil al aurei umane, insa prin acest nou acordaj, precum si prin lucrul extins de channeling cu ghidul meu stea Rakesh, sper sa aduc acum o perspectiva noua in sistemul chakrelor, precum si o introducere in chakrele superioare pe care am numit-o chakrele celeste.
Voi incepe mai intai cu cele 7 chakre principale care incep de la baza si urca pana in varful capului (chakra coroana).

• Prima chakra este situata in prelunigirea coloanei, la jumatatea perineului si este descrisa drept chakra care guverneaza intelegerea dimensiunii fizice. Este centrul energetic prin care fiecare experimenteaza senzatia de lupta sau zbor. Externalizandu-se sub forma glandelor suprarenale, guverneaza rinichii si coloana vertebrala. Este perceputa drept culoarea rosie.

• Chakra a doua este localizata sub ombilic si este chakra creativitatii. Guverneaza atitudinile in relatii, sex si reproducere. Este de culoare portocalie.

• Chakra a treia este localizata in plexul solar, externalizata sub forma pancreasului, guverneaza actiunea splinei, vezicii biliare si sistemul nervos. Este casa curatarii pentru sensibilitati emotionale si probleme de putere personala. Este de culoare galben.

• Chakra a patra este externalizata sub foama glandei timusului care guverneaza inima, sangele si sistemul circulator si influenteaza sistemul endocrin si pe cel imunitar. Acesta este centrul prin intermediul caruia iubim. Este de culoare verde.

• Chakra a cincea este externalizata sub forma glandei tiroide si guverneaza plamanii, corzile vocale, aparatul bronhial si metabolismul. Este centrul exprimarii, comunicarii si al rationamentului. Este vazuta sub forma culorii albastre.

• Chakra a sasea este localizata in centrul fruntii. Este externalizata sub forma glandei pituitare, guvereneaza creierul inferior si sistemul nervos, urechile, nasul si ochiul stang, ochiul personalitatii. Prin acest centru luam in considerare natura noastra spirituala. Este vazuta sub forma culorii indigo, o combinatie vibranta intre rosu si albastru.

• Cea de-a saptea chakra este localizata in varful capului. Este externalizata sub forma glandei pineale si guverneaza creierul superior si ochiul drept. Prin aceasta chakra putem atinge sentimentul de integrare cu Dumnezeu. Culoarea este vazuta ca fiind violet sau uneori drept combinarea tuturor culorilor: lumina alba.https://samanlunabendisa.wordpress.com/

Media 5 / 5. Numărul voturilor: 4

Nu există voturi până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Lasă un răspuns