Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Portalul Leului 88,Puterea cuvintelor,Succesul–secrete ale oamenilor prosperi

Categorie:

CUM FUNCȚIONEAZĂ MINTEA

1-Gândiți-vă bine și bine va trece. Gândește-te rău și răul va urma. Toată ziua ești ceea ce gândești.
2-Mintea subconștientă nu te contrazice. Acceptă ceea ce decretează mintea conștientă.
3-Ai posibilitatea de a alege. Alege sănătate și fericire. Poți alege să fii prietenos sau neprietenos, util, vesel, cordial,  și toată lumea va răspunde corespunzător. Acesta este cel mai bun mod de a dezvolta o personalitate minunată.
4-Mintea conștientă este ′′ gardian “. Principala funcție a acesteia este protejarea subconștientului de impresii false. Decide să crezi că ceva bun se poate întâmpla și se întâmplă acum. Cea mai mare putere a ei este capacitatea de a alege. Alege fericirea și prosperitatea.
5-Sugestiile și declarațiile altora nu au putere să te rănească. Singura putere stă în felul în care gândești. Poți decide să respingi gândurile și declarațiile celorlalți și să afirmi binele. Ai puterea să decizi cum vei reacționa.
6-Ai grijă ce spui. Va trebui să răspund pentru fiecare cuvânt inutil. Nu spune niciodată ′′ voi eșua, îmi voi pierde locul de muncă, nu pot plăti chirie “. Subconștientul nu înțelege o glumă. El face toate aceste lucruri să se întâmple.
7-Mintea ta nu greșește. Nicio forță a naturii nu este rea. Totul depinde de cum folosești puterile naturii. Folosește-ți mintea pentru a binecuvânta, vindeca și inspira toți oamenii, de pretutindeni.
8-Nu spune niciodată ′′ nu pot “. Stăpânul se teme prin înlocuirea ei cu următoarea afirmație: ′′ Pot face orice datorită puterii minții mele subconștiente “.
9-Incepe sa gandesti din adevarurile si principiile eterne ale vietii si nu din punctul de vedere al fricii, ignorantei si superstitiei. Nu-i lăsa pe alții să gândească pentru tine. Alege-ți gândurile și ia propriile decizii.
10-Ești comandantul sufletului tău (mintea subconștientă) și stăpânul destinului tău. Amintiți-vă, aveți capacitatea de a alege. Alege viața! Alege sănătatea! Alege fericirea!
11. Tot ceea ce mintea ta conștientă presupune și crede este adevărat, mintea subconștientă acceptă și caută să o realizeze .Crede în noroc, ghidare divină, acțiune corectă și binecuvântările vieții.
Dr. Dr. Joseph Murphy. Cartea: puterea subconștientului.

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Luna Nouă în Fecioară 27 august 2022,Ce este manifestarea?,Trăind în Prezent
Exerciții practice
Simona Igna

Trăind în Prezent

Trăind în Prezent Dacă ați citit vreo carte de autoajutorare, carte de meditație sau ați ascultat un profesor spiritual, sunt șanse să fi auzit termenul „a

Citeste articol »

Relatiile

Dacă vrei să ai o relație, e timpul să îți vindeci COPILUL INTERIOR rănit! Chiar dacă nu realizezi, copilul pe care îl porți în tine

Citeste articol »

ELIBERAREA DE EGO

Iată şapte sugestii, care să vă ajute să transcendeţi ideile adânc înrădăcinate în legătură cu importanţa de sine. Toate acestea sunt menite să vă împiedice

Citeste articol »
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121