Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Cum s-o iei de la capăt indiferent de vârstă

20170820_184224Nu este ușor să renunți la tot și s-o iei de la capăt. Drumul pe care va trebui să-l urmezi va fi anevoios, dar merită să faci asta dacă ești nefericit și ai nevoie de o schimbare.Poți să-ți iei viața de la capăt indiferent de vârstă

Nu este niciodată ușor s-o iei de la capăt.Această decizie presupune să spui adio persoanelor și lucrurilor pe care trebuie să le lași în urmă și să pornești la un drum a cărui destinație îți este necunoscută.

Poate va trebui s-o iei de la capăt de mai multe ori în decursul vieții tale.Cauzele care te pot determina să iei această decizie sunt variate:probleme la serviciu,decepții personale, dificultăți în familie…

Câteodată ne este frică să încercăm să o luăm de la capăt și să ne găsim fericirea deoarece ne gândim că „este prea târziu”.Mulți dintre noi au impresia că de la o anumită vârstă numărul oportunităților pe care le avem la dispoziție scade și trebuie să ne resemnăm cu situația noastră actuală.

Această credință este însă eronată.Nu este niciodată prea târziu s-o iei de la capăt și să-ți găsești fericirea.De fapt,ai o obligație față de tine însuți să faci tot ce-ți stă în putință pentru a fi fericit.

În articolul de azi îți vom prezenta câteva sfaturi care te vor ajuta s-o iei de la capăt, indiferent de vârsta ta și de problemele cu care te confrunți.Te invităm să citești în continuare și să reflectezi puțin asupra acestui subiect.

Poți s-o iei de la capăt oricând, indiferent de vrâstă

Trebuie s-o iei de la capăt și să lași emoțiile negative în urmă

Gândește-te la viitorul tău și la cine vrei să fii

Dacă te simți măcinat de îndoieli,griji și frică,încearcă următorul exercițiu de vizualizare: închipuie-ți că au trecut doi ani și ai reușit să fii fericit,împlinit și liniștit.Acum evaluează ceea ce simți.În loc să umbli după o fericire ideală,ține cont de faptul că pacea interioară și echilibrul sunt suficiente în viață.

În cazul în care simți că emoțiile pozitive enumerate anterior lipsesc din viața ta,a venit timpul să faci o schimbare.Meriți încă o șansă, așadar nu trebuie să eziți s-o iei de la capăt.

Începe cu obiective modeste,pe termen scurt

Orice schimbare presupune să iei anumite mici decizii ce te vor ajuta să te apropii treptat de obiectivele tale.Iată câteva exemple concrete de obiective pe care le poți stabili:

-„Astăzi îmi voi ține în frâu anxietatea și grijile.Am decis s-o iau de la capăt,așa că îmi voi asuma toate responsabilitățile ce însoțesc această opțiune.Fricile mele vor deveni pace interioară și determinare”.

-„Astăzi voi începe să mă informez despre cum pot s-o iau de la capăt.Voi căuta anunțuri referitoare la locuri de muncă disponibile și voi afla ce servicii sociale și ajutor din partea ONG-urilor am la dispoziție”.

Nu ești atât de singur pe cât crezi – trebuie doar să cauți susținerea potrivită

Atunci când încerci s-o iei de la capăt,te simți copleșit de frică și anxietate.O modalitate de a găsi tăria necesară pentru a merge înainte este să simți că cineva te susține și că înțelege noul drum pe care ți l-ai ales.

-Dă dovadă de ingeniozitate atunci când cauți susținere.Este posibil ca familia și prietenii tăi să nu-ți ofere cele mai bune sfaturi și poate îți vor sugera „să nu te grăbești”sau „să fii mulțumit cu ceea ce ai”.

-Dacă ai decis s-o iei de la capăt,caută să obții susținerea celor care au trecut printr-o experiență asemănătoare.Aceștia sunt capabili să-ți ofere cele mai bune sfaturi și ajutor.

Viitorul nu este bătut în cuie și ziua de mâine este plină de noi oportunități

Principalul rol al trecutului este să ne ofere lecții de viață și înțelepciune.Experiențele noastre sunt într-adevăr o sursă de înțelepciune,o armă la care putem apela pentru a ne face curaj.

-Atunci când faci primii pași spre schimbare, totul pare incredibil de „nou”, însă trebuie să reții că schimbarea nu este ceva negativ. Deși îți este frică, ține cont de faptul că trebuie să faci o schimbare pentru a-ți împlini visurile.

-Cea mai mare dorință a oricărei persoane este să se placă pe sine și să lase în urmă anxietatea,lacrimile și eșecurile.Acești factori nu trebuie să determine cine ești, ci să îți ofere motivația necesară pentru a merge înainte până obții succesul mult visat.

Renunță la gândurile și atitudinile care îți impun limite

-„Sunt prea în vârstă, nu voi reuși niciodată să-mi găsesc o altă slujbă”. În loc să gândești astfel, fă un inventar al tuturor abilităților tale și încearcă să fii creativ atunci când trebuie să te „vinzi”. Pe lângă faptul că această atitudine te va ajuta să-ți găsești o slujbă nouă, vei dobândi o cunoaștere de sine mult mai profundă. Nu-ți subestima niciodată creativitatea.

-„Nu am fost niciodată singur, așa că o să mă mulțumesc cu partenerul meu actual”. Lasă asemenea gânduri negative în urmă și ține seama de faptul că a fi singur presupune libertate, adică exact ceea ce ai nevoie pentru a-ți crea propria fericire.

-„Știu că voi da greș și că totul îmi va merge exact pe dos”. Renunță la aceste gânduri. Nu ești clarvăzător și nu ai de unde să știi ce ți se va întâmpla în viitor. Gândurile generează anumite emoții, iar un gând negativ va atrage o atitudine fatalistă.

-„Nimeni nu mă susține și oricum mă chinui degeaba”. Evită să acorzi atenție acestui gen de idei. Cea mai importantă sursă de susținere de care ai nevoie se află chiar în interiorul tău. Apoi vin prietenii, familia și toate celelalte persoane din viața ta care îți pot oferi ajutorul necesar pentru a o lua de la capăt.

Treptat, vei realiza că a meritat efortul. Nu este niciodată ușor sau plăcut s-o iei de la capăt, dar ține cont de faptul că meriți să fii fericit. Lasă întunericul și durerea în urmă și nu ezita să mergi înainte.

Sursa:https://dozadesanatate.ro/

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Eliberarea Emoțiilor: Transformă Suferința în Bucurie!,Gândurile Succesul și Abundența,Punct și de la capăt.,Astrologie decembrie 2021,Efectele psihologice ale culorilor,Transformarea rănilor ancestrale,MAGIA CULORILOR ,Dacă viața te aruncă la pământ,Răbdarea succesul bunatatea bunavointa,Idei pentru a fi fericit,MANTRELE ANULUI 2021 PENTRU IUBIRE., Iubirea este un bun remediu !, Angajeaza-te sa traiesti o viata buna, Tot Universul se afla in tine., Cauzele Spirituale Ale Bolilor, REZOLUȚII ÎN IUBIRE, Constientizarea ranilor interioare, AFIRMAȚII POZITIVE care îți exaltă sufletul,Săgetător Luna Nouă decembrie 2023,
Exerciții practice
Simona Igna

REZOLUȚII ÎN IUBIRE

REZOLUȚII ÎN IUBIRE Ai simțit și tu că ultimii ani au fost poate mai dificili, mai instabili, imprevizibili, dar că, trăgând linie, constați că toate

Citeste articol »
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121