Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Luna noua Ritual Meditatie si Afirmatii,Cum să deschizi și să conduci cu inima,Cai practice catre fericire,Ce vrea inima ta?, LUCRURI CARE AFECTEAZA FRECVENTA TA VIBRATIONALA

Cum să deschizi și să conduci cu inima

Cum să deschizi și să conduci cu inima

Dacă mă cauți, mă vei găsi adesea pierdut în gândurile din capul meu.

Se știe că capul meu se învârte ore întregi, trecând peste lucruri din nou și din nou. În cea mai mare parte a vieții mele, am condus întotdeauna cu capul.

Capul meu este un tovarăș fidel, este și ascuțit. Observă lucruri, detalii, limbajul corpului, este atent și iute la minte. Cu toate acestea, capul meu poate fi, de asemenea, foarte solicitant, foarte condus de frică și foarte puternic.

De fapt, capul meu poate fi foarte repede prins în gânduri, prins în detalii și prins în „ce-ar fi”, atât de mult încât capul meu poate deveni rău, urât și infuzat de ego.

Capul meu și cu mine nu am fost în relații bune de ceva vreme, așa că am decis să-mi părăsesc locuința confortabilă și să merg mai departe în corpul meu, în centrul inimii.

În centrul inimii, nu există gânduri.

Nu sunt cuvinte. Tot ce există sunt sentimente.

Am explorat pentru o clipă acest teritoriu nou găsit și brusc m-am simțit euforic. Prin oprirea capului și minții mele, deodată am putut simți lucruri în loc să gândesc.

Cum să deschizi și să conduci cu inima

Pe parcursul a câteva zile, am încercat să operez din inimă. Dintr-un loc de sentiment.

Asta mi-a permis să…

  • Înțeleg intuiția
  • Am luat decizii mai rapid și cu ușurință (nu cu dus și înapoi constant)
  • Urmez calea cea mai înaltă
  • Ma simt bine
  • Am imblanzit mintea hiperactiva
  • Am devenit mai creativ

Urmărirea inimii mi-a permis să accesez o energie diferită, un mod diferit de a fi, mai deschis și mai eliberator. Când am început să conduc cu inima, a început să-mi spună lucruri pe care mintea mea nu ar fi putut niciodată să le conceapă.

Inima are propriul mod de a comunica, iar atunci când poți înțelegemesajele inimii tale și îi poți permite să preia conducerea, îți poate permite cu adevărat să te aliniezi la calea ta cea mai înaltă.

Acest lucru nu înseamnă că ,capul și mintea trebuie ignorate, și ele sunt foarte valoroase, însă găsirea unui echilibru este esențială.

Unele situații vă cer să vă folosiți capul, altele să vă folosiți inima, iar când aveți ambii aliați de partea voastră, viața devine mai grațioasă.

Dar cum conduci cu inima ta? Cum să-ți oprești mintea și să călătorești în centrul inimii tale?

Pasul 1: Asigurați-vă că aveți loc să călătoriți în inima voastră 

Inima ta este blocată sau încuiată și înlănțuită. Nu-ți face griji, mulți oameni trec prin viață așa și la un moment dat, așa am funcționat și eu.

Eliberarea inimii tale și deschiderea ei către lume necesită curaj, angajament și predare, dar nu este atât de greu pe cât crezi.

Doar intenția de a-ți deschide inima poate fi tot ce ai nevoie pentru a începe să eliberezi unele dintre lanțuri.

Iată câteva exerciții valoroase de deschidere a inimii:

-Cum te simți cu adevărat? Intră în contact cu emoțiile tale prin jurnal, dans sau creând artă. Faceți tot ce puteți pentru a vă elibera și a simți emoțiile. Dacă apare ceva dureros, respirați cu el și permiteți-vă să îl simțiți. Va trece dacă stai cu el.

-Iarta-te pe tine și pe ceilalți. Iertarea este cu adevărat calea spre inimă, deoarece adesea prin trădare și durere închidem inima în primul rând. Începe prin a te ierta pe tine însuți și iartai si pe ceilalti.Iertarea nu înseamnă că tolerezi un comportament rău, iertarea înseamnă că accepți situația și îi trimiți situației iubind lumină albă.

-Privește-te în oglindă,privește adânc în ochii tăi și spune „Te iubesc”. Poți să-ți faci și alte complimente, cum ar fi „Sunt atât de frumoasă”.

-Simte recunoștință pentru corpul tău. Mulțumește-i pentru că te susține și te ține.

-Ridică-te frumos și înalt. Pune-ți mâinile pe inimă și apoi deschide-ți brațele frumos și larg, ca și cum ai acționa mișcarea de a-ți elibera inima. Pe măsură ce deschizi brațele, poți chiar să eliberezi o expirație puternică sau un sunet „Ha”.

-Inspiră o lumină frumoasă, albă, roz sau verde, care călătorește în inima ta și curăță orice blocaje și răni. Pe măsură ce expirați, imaginați-vă că blocajele și rănile sunt eliberate cu respirația.

-Meditează-oprește-ți mintea și călătorește în corpul tău, asta îți va permite să-ți activezi centrul inimii.

Cum să deschizi și să conduci cu inima

După cum puteți vedea, există multe modalități de a va deschide inima .Explorați-le pe toate în următoarele câteva săptămâni și vedeți care dintre ele rezonează cu adevărat cu dvs.

Deschiderea și lucrul din inimă necesită într-adevăr timp și practică, dar odată ce îți vei întări centrul inimii, acesta va deveni cu adevărat un ghid valoros.

Pasul 2: Întrebați-vă inima prin simțire

Acum că centrul inimii tale vibrează pe tonul iubirii, este timpul să începi să aplici această energie în lumea reală.

Când apare o situație asupra căreia ai nevoie de o îndrumare, oprește-ți mintea și călătorește în inima ta. Cum se simte? Ce sentimente îți comunică?

Amintiți-vă, inima nu gândește în gânduri, ea gândește în sentimente, așa că, dacă descoperiți că mintea îți preia controlul, închide-o ușor și împinge-ți energia mai departe în corpul tău.

Stați în sentimentele inimii pentru o clipă. Inima are un câmp electromagnetic puternic (mai puternic decât creierul), iar dacă este deschisă, vei simți răspunsul.

Pasul 3: Lasă-ți inima să preia conducerea

Reacția mea naturală este să conduc cu capul, în timp ce reacția naturală este să conduci cu inima. Ambele sunt grozave! Dacă sunteți în mod natural „amețitor”, dețineți-l, dar amintiți-vă și că aveți alte instrumente cu care să lucrați.

Când începeți să vă acordați inima pentru unele dintre deciziile vieții, vă poate ajuta să vă acordați cu cea mai inalta cale.

Inima îți permite să-ți urmezi sentimentele și intuiția, iar uneori sentimentele tale pot fi cu adevărat cea mai puternică modalitate de a cunoaște calea de urmat.

Nici sentimentele nu pot fi certate. Nu există nicio dezbatere când vine vorba despre cum te simți, așa că urmărirea inimii îți poate oferi un sentiment de claritate și cunoaștere.

A conduce cu inima poate fi, de asemenea, extrem de puternic și te poate duce într-o direcție la care nu ai visat niciodată. Acest lucru se datorează faptului că inima și sufletul funcționează adesea împreună și sufletul tău știe întotdeauna adevărul.

Pasul 4: Lasa iubirea neconditionata sa intre in viata ta 

Când îți urmărești inima, îți permite, de asemenea, să aduci mai multă energie iubitoare în viața ta.

Pentru ca inima ta să fie cu adevărat deschisă și activă, trebuie să te iubești pe tine însuți și cu cât poți lucra mai mult la asta, cu atât viața ți se va deschide cu adevărat în moduri magice și minunate.

Pentru unii, a permite inimii să vorbească va necesita practică constantă și efort conștient, dar rezultatele merită din plin.https://foreverconscious.com/

Media 5 / 5. Numărul voturilor: 2

Nu există voturi până acum! Fii primul care evaluează această postare.

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Asumarea responsabilităţii

Asumarea responsabilităţii înseamnă să fii conştient de situaţiile şi de momentele în care NU îţi asumi această responsabilitate,astfel încât să îţi poţi corecta respectivul comportament.

Citeste articol »

Oamenii

E plin in jurul nostru de oameni care se victimizeaza,care vorbesc doar despre cat de rau le merge,de oameni care emana negativitate si frustrare,de oameni

Citeste articol »
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121