Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

BINE-AR FI!,Cum să dezvolti cei 4 „C”

Cum să dezvolti cei 4 „C”

Cum să dezvolti cei 4 „C”

Oamenii mă întreabă adesea cum adun informațiile pe care le ofer clienților în timpul lecturilor psihice . Cheia constă în utilizarea celor patru căi principale pe care intuiția noastră le folosește pentru a comunica cu noi, cunoscute în cercurile psihice ca „cei patru clari”: claraudiența (auzirea vocilor), clarviziunea (văzând imagini), clarsentience (recunoașterea sentimentelor) și clarcunoașterea (cunoașterea) .

În timp ce unii oameni ar putea fi în mod natural mai puternici în unul dintre cele patru clare (și puteți afla care clar este cel mai puternic pentru dvs. folosind acest test ), toată lumea își poate îmbunătăți intuiția și poate experimenta metode noi.

Citiți descrierile de mai jos pentru a descoperi ce claruri favorizează intuiția dvs., precum și sfaturi pentru a le folosi pe toate cele patru.

Clairaudience.

Mesajele claraudiente sună ca cineva care vorbește în mintea mea. Această voce nu va fi niciodată aspră sau chinuitoare (spre deosebire de vocile pe care le pot auzi persoanele care au anumite afecțiuni psihologice, dezechilibre hormonale severe sau deficiențe de vitamine și minerale). Tonul acestei voci este aproape întotdeauna același: uniform și calm.

Mesajele care ajung clar pentru clienți în timpul lecturilor sunt de obicei simple, cum ar fi „așteptați până după absolvire” sau „cereți o mențiune lunară”. Clairaudience oferă adesea mesaje scurte, cum ar fi Yoda din Star Wars . Uneori mesajul va fi doar un cuvânt sau un număr.

De exemplu, pot primi mesajul că blocajele subconștiente ale clientului au fost declanșate de un eveniment traumatic când ea avea „13 ani” sau că clienta ar putea dori ca următoarea ei carieră să fie „asistentă” sau că numele soțului ei este „Frank”.

Și în timp ce aud adesea clișee precum „momentul potrivit” sau „el este cel potrivit” sau „ea vrea doar ceea ce nu poate avea”, mesajele claraudiente pot fi și poetice.

Cum să dezvolți claraudiența:

De multe ori după o ședință, clienții mei au raportat că au auzit în mod clar pe cineva strigându-și numele, doar ca să se întoarcă și să realizeze că nu era nimeni acolo. Lucrul cu intuitivi ca mine sau citirea despre intuiție îți deschide de fapt propria intuiție și potențialul claraudient.

Clarviziune.

Unii oameni folosesc termenul „clarvăzător” ca și cum ar fi sinonim cu „psihic”, dar într-adevăr clarviziunea este doar unul dintre cei patru clarvăzători pe care un psihic le folosește.

Mesajele clarvăzătoare, care ajung ca o imagine sau o scenă în mintea mea, vin de obicei ca o metaforă. Dacă clientul este copleșit, s-ar putea să-l văd înecându-se sau purtând un pachet mare pe spate.

Dacă văd o imagine a plăcilor continentale mișcându-se sau a pământului tremurând sub picioarele cuiva, înseamnă că clientul se confruntă cu schimbări atât de dramatice în viață încât nimic nu se simte stabil.

Dacă un client este în căutarea unui nou loc de muncă sau a unui parteneriat de afaceri, s-ar putea să-i văd pescuind, cu o mulțime de peștișori înotând lângă linia lor. Acest lucru ar putea însemna că clientul ar trebui să aștepte „peștele mare” sau oferta cu adevărat de prune.

Dacă văd o giruetă biciuind într-un loc sau altul în vânt, ar putea însemna că iubitul clientului este schimbător sau imprevizibil. Acestea sunt doar exemple — imaginile sunt de obicei diferite pentru fiecare client, ceea ce face ca munca mea să fie distractivă!

Cum să dezvolți clarviziunea:

Fii atent la imaginile care îți ies din senin în minte — pot fi mesaje intuitive. Claraudiența mea a fost cândva cea mai puternică abilitate psihică a mea de la început, iar clarviziunea a apărut abia ani mai târziu. Așa că ai răbdare: intuiția ta poate crește dramatic în timp.

Clarsentience.

Mesajele clarsentiente apar ca un sentiment, iar clarsentience este cea mai comună dintre cele patru clare.

Instinctele intestinale, capacitatea de a citi emoțiile celorlalți sau simțirea energiei colective a unei încăperi se încadrează toate sub această umbrelă.

Înainte de a vorbi la telefon cu un client, pot simți, de obicei, energia lui: plină de experiență, serioasă, deschisă, foarte intelectuală, hrănitoare. Ori de câte ori dau un mesaj unui client și îmi trec fiori peste tot, știu că mesajul este important pentru client să îl audă.

Dacă cineva are afecțiuni fizice, le voi simți adesea pentru scurt timp înainte sau în timpul apelului în propriul meu corp (mă va durea genunchiul dacă clientul tocmai a fost operat acolo sau o senzație va curge prin burtă dacă digestia este o problemă pentru client). ). Gâtul meu se va simți adesea strâns pentru scurt timp în timpul unei ședințe dacă chakra gâtului a clientului, care este modul în care ne exprimăm și emoțiile, este închisă.

Cum să dezvolți clarsentința:

Ori de câte ori ai un sentiment puternic intuitiv despre ceva, notează-l într-un jurnal . În următoarele săptămâni sau luni, îți vei da seama câte mesaje clarsimțitoare primești din intuiția ta. Începând să recunoașteți aceste mesaje vă va ajuta să înțelegeți mai multe dintre ele.

Clarcunoaștere.

Cum știu dacă unul dintre părinții clienților mei a avut tendințe narcisiste sau dacă copilul clientului meu este foarte sensibil? Cum mă concentrez asupra blocajelor subconștiente și a rănilor vechi care îl rețin pe client sau să înțeleg instantaneu relațiile complexe pe care clientul le are cu prietenii și colegii de muncă?

Această abilitate intuitivă se numește clarcunoaștere. Este atunci când creierul nostru primește o descărcare imediată din intuiția noastră, la fel ca atunci când descărcați o cantitate mare de informații pe hard diskul computerului. Deși atunci când se întâmplă unui creier uman, descărcarea are loc în câteva secunde. Nu așteptați cu răbdare să se încarce un fișier mare – intuiția dvs. are o conexiune excelentă!

Cum se dezvoltă clarcunoașterea:

Data viitoare când încerci să-ți dai seama de ceva și creierul tău logic este nedumerit – fie că este vorba de motivațiile șefului tău sau de cel mai rapid mod de a-ți îndeplini sarcinile de după-amiază – cere-ți în tăcere intuiția să-ți dea răspunsul prin clarcunoaștere.

Intuiția ta te ascultă mereu și ar putea avea niște răspunsuri uimitoare pentru tine.

Linia de jos.

Intuiția este un dar, dar pe care îl deținem cu toții. Nu fi timid sau intimidat în a intra mai mult în contact cu ai tăi. Exersați acordarea și încrederea pentru rezultate mai bune.https://www.mindbodygreen.com/

Media 5 / 5. Numărul voturilor: 1

Nu există voturi până acum! Fii primul care evaluează această postare.

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121