Cum sa schimbi energia statuta

Cum sa schimbi energia statuta
4.4
(10)

Cum sa schimbi energia statuta

Cum sa schimbi energia statuta.Cuvintele și gândurile sunt energii, vibrații care formează punți spirituale, încărcate de emoții și intenții, pozitive sau negative.
Credeți sau nu, la fel cum există LUMINĂ, există și ÎNTUNERIC, de aceea trebuie să facem o curățare energică atunci când lucrurile nu curg în armonie așa cum ar trebui și intuiția noastră ne spune că este timpul pentru Reînnoire.

▪ SĂ TE BINECUVÂNTEZI

Când te binecuvântezi, nu există întuneric care să dureze, ai puterea de a crea și transmuta energii, amintește-te că ești ALCHIMIST, manifestă LUMINA puternică a ființei tale conștiente și declară:
„Acum îmi binecuvântez viața, familia, casa, finanțele și fericirea”.

▪ANULARE

Pentru toată energia negativă care a venit în viața ta prin decrete sau gânduri rău intenționate, încărcate cu vibrații scăzute, declară:
“Anulez, dizolv și transmut orice energie negativă care se apropie sau încearcă să se apropie de viața mea. Rup toate legăturile de energie spirituală cu oamenii care mi-au dorit rău și o dau cu LUMINĂ Dreptății Divine a Universului.”

▪RECUNOAȘTERE / Mulțumiri

Pentru transformarea divină în viața voastră și pentru asistența Universului pentru a vă manifesta decretele Aici și Acum, declară:
“Mulțumesc Divinității pentru toată Dragostea, Protecția și LUMINA care mă înconjoară, familia mea, casele și interesele mele. Mă binecuvântez și le binecuvântez. Mulțumiri infinite pentru tot.”
Puteți face această curățare și transmutație de energie însoțită de o tămâie, smirnă, rozmarin, lemn de santal, lotus, bețișoare de scorțișoară sau iasomie.
Pentru a vă menține în armonie și plinătate constantă, MEDITAȚI și vă întăriți spiritual.
Meditația ne echilibrează chakrele energetice și ne activează aura pentru a acționa în expresia maximă a LUMINII ca un câmp de protecție spirituală.Mulțumesc Legii Atracției.Mulțumiri! Mulțumiri! Mulțumiri!Cum sa schimbi energia statuta

▪ BINECUVÂNTEAZĂ

Când binecuvântezi pe cineva sau ceva, Creezi un Scut de LUMINĂ Divină de protecție asupra persoanei, animalului sau plantei, îți dorești ca tot ce vine în viața lor să fie pentru binele lor cel mai înalt. De aici și importanța binecuvântării întotdeauna cu dragoste.
▪Binecuvântează-ți viața, munca (indiferent dacă îți place sau nu), ziua ta, partenerul tău, copiii tăi, familia ta, prietenii tăi, banii tăi (fie ei mult sau puțin), binecuvântează tot ceea ce faci.
Opriți-vă pentru o secundă și binecuvântați persoana care vă este aproape, o puteți face mental, observați-o și veți vedea că există o ușoară schimbare în fața lor.
▪Binecuvântați-vă corpul, indiferent dacă este bolnav sau sănătos – chiar Acum. Binecuvântează-l și umple-l de Lumină, Iubire, Compasiune și Iertare.
▪Binecuvântați-vă relațiile, indiferent dacă sunteți „singur/ă”, pentru că astfel, vă completați.
▪Binecuvântați-vă munca, plătită puțin sau plătită mai mult, deoarece binecuvântând-o, o umpleți cu LUMINĂ Divină și în acest fel, vă pregătiți pentru ceva mai bun.
Ai dreptul la lucruri minunate pe care trebuie doar să le crezi, să le creezi și să le simți.\

Mergeți înainte, binecuvântați-vă cu dragoste!

Binecuvântați-vă existența indiferent de experiențele dureroase; aceastea sunt pur și simplu, capcanele de depășit pentru a crește.
Așadar, Dumnezeu / Viața / Universul să te binecuvânteze, să te protejeze, să te umple de înțelepciune și înțelegere, să călăuzească și să lumineze fiecare pas al frumoasei tale existențe.
Între timp,
Te binecuvântez în Lumină, ființă minunată!http://Divin & Armonie

Media 4.4 / 5. Numărul voturilor: 10

Nu există voturi până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: