Cum să-ți extinzi conștiința

AI GRIJĂ de ENERGIA TA!,Introspecția întâi de toate,Energia latenta din corpul tau,CONȘTIINȚA DIMENSIONALĂ A CINCEA,Ce fac oamenii cu energie pozitivă, Simptome ale schimbarii/inaltarii, Auto-motivarea forta din interior, LUCRURI CARE ÎȚI AFECTEAZĂ FRECVENȚA VIBRATORIEI, Unde se gaseste si cum activezi organul FERICIRII
5
(2)

Cerurile și iadurile concepute de mintea umană sunt, toate, produse ale gândirii. Pătrundem în ele prin gândire și tot prin gândire ieșim. “Ești în siguranță doar în măsura gândurilor tale”, spune un aforism. Dar de unde vin gândurile- cele periculoase, nesigure, precum și cele liniștitoare, dătătoare de încredere? Originea lor este tărâmul invizibil al conștiinței. Pentru minte, conștiința este pântecele creației.

Pentru a avea o viață mai plină de înțeles, trebuie să înțelegi cum să fii mai conștient; abia atunci devii autorul propriului destin.

  • Pune un preț mai mare pe a fi treaz, conștient și vigilent.
  • Opune-te conformității. Nu gândi și nu acționa ca toți ceilalți.
  • Prețuiește-te. Nu aștepta confirmarea celorlalți pentru a te pune în valoare. În loc să aștepți o validare externă, caută să-i ajuți pe ceilalți.
  • Expune-ți mintea la o viziune superioară prin artă, poezie și muzică. Citește pe larg din scripturile și textele sfinte ale lumii.
  • Pune-ți la îndoială propriile convingeri lăuntrice.
  • Acționează că să-ți reduci pretențiile egoului. Depășește limitele lui “eu”, “mie”, “al meu”.
  • Țintește spre cel mai de sus înțeles pe care-l poate avea viața ta.
  • Păstrează-ți credința că dezvoltarea ta interioară este un proces fără sfârșit.
  • Mergi pe calea spirituală, oricum ai defini-o, cu sinceritate și speranță.

Conștiința e un lucru curios. Cu toții o avem, dar niciodată nu e destulă. Și totuși, rezerva este infinită. Deoarece simbolizează această dezvoltare eternă, Buddha înseamnă mai mult decât budism. Cele mai mari călăuze spirituale exemplifică trei puncte forte și evită trei obstacole:

Puncte forte: evoluția, expansiunea, inspirația.

Obstacole: contractarea, granița fixă, conformitatea.https://www.astrocafe.ro/

Media 5 / 5. Numărul voturilor: 2

Nu există voturi până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: