Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Categorie:

Cum sa-ti intrupezi dorintele

20180526_151610.jpgDaca ati avut vreodata intrebari cu privire la cum se imagineaza un lucru pe care-l dorim pentru a deveni realitate, gasiti cea mai clara descriere aici:

“Cea mai remarcabila caracteristica a viitorului omului este flexibilitatea acestuia. Viitorul, desi pregatit in avans in cele mai mici detalii, are mai multe urmari.

Avem in fata noastra in fiecare clipa a vietii, posibilitatea de a alege pe care dintre diferitele variante de viitor, il vom avea.
…..
Obisnuinta de a vedea numai ceea ce ne permit simturile noastre, ne lasa orbi la ceea ce, altfel, am putea vedea. Pentru a cultiva abilitatea de a vedea nevazutul, ar trebui sa ne dezlegam – deliberat si frecvent – mintile de evidenta simturilor si sa ne concentram atentia asupra unei stari invizibile, simtind-o mental si percepand-o pana ce dobandeste intreaga claritate a realitatii.

Gandul zelos, concentrat, focalizat intr-o anumita directie, inchide in afara alte senzatii si le face sa dispara. Trebuie numai sa ne concentram asupra starii dorite pentru a o vedea.

Obiceiul retragerii atentiei dinspre zona senzoriala si concentrarea ei asupra nevazutului, ne dezvolta perspectiva spirituala si ne face capabili sa trecem dincolo de lumea simturilor, pentru a vedea ceea ce altfel, e invizibil.
Aceasta viziune este complet independenta de facultatile naturale. Deschide-o si insufleteste-o!

O simpla practica ne va convinge ca putem, controlandu-ne imaginatia, sa ne remodelam viitorul in armonie cu dorinta noastra. Dorinta este motorul actiunii. Nu am putea misca un singur deget daca nu am avea o dorinta de a-l misca.
Indiferent ce facem, urmam dorinta care ne domina mintea la un moment dat.

Cand rupem un obicei, dorinta noastra de a-l rupe e mai mare decat dorinta de a continua obiceiul. Dorintele care ne imping la actiune sunt acelea care ne tin atentia. O dorinta este numai o constientizare a ceva ce ne lipseste si de care avem nevoie pentru a ne face viata mai placuta.

Dorintele au intotdeauna un castig personal in vedere, cu cat mai mare castigul anticipat, cu atat mai intensa dorinta. Nu exista dorinta absolut neegoista. Cand nu e nimic de castigat, nu exista dorinta si prin urmare, nici actiune.

……….
Nu stiu definitie mai clara a mijloacelor prin care ne realizam dorintele decat de A EXPERIMENTA ÎN IMAGINATIE CEEA CE AM EXPERIMENTA ÎN CARNE SI OASE DACA NE-AM ATINGE SCOPUL.

Mintii nedisciplinate ii pare dificil sa-si asume o stare care e negata de simturi.
Dar iata o tehnica ce face simpla „chemarea la fiinta a celor ce inca nu sunt” adica, de a intalni un eveniment inainte ca acesta sa se petreaca.

Oamenii au obiceiul de a bagateliza importanta lucrurilor simple. Dar aceasta formula simpla de schimbare a viitorului a fost descoperita dupa ani de cautare si experimentare.

Primul pas in schimbarea viitorului este DORINTA, adica, defineste-ti obiectivul – sa stii precis ce vrei.

Al doilea, construieste un eveniment pe care crezi ca-l vei petrece IMEDIAT DUPA implinirea dorintei tale – un eveniment care sugereaza implinirea dorintei tale – ceva in care va predomina actiunea Sinelui.

Al treilea, imobilizeaza-ti corpul fizic si indu-ti o stare asemanatoare somnului, imaginandu-ti ca iti este somn. Întinde-te pe pat sau relaxeaza-te pe un scaun. Apoi, cu pleoapele inchise si atentia ta focalizata asupra actiunii pe care vrei sa o experimentezi in imaginatie, simte-te mental in insasi acea actiune, imaginand in tot acest timp ca tu indeplinesti actiunea aici si acum.

Trebuie ca intotdeauna sa participi in actiunea imaginara; nu numai sa stai inapoi si sa privesti, ci sa simti ca tu indeplinesti intr-adevar actiunea, astfel incat, senzatia imaginara este reala pentru tine.

Este important sa-ti amintesti mereu ca actiunea propusa trebuie sa fie una care URMEAZA implinirii dorintei tale. De asemenea, trebuie sa te simti in actiune pana ce dobandesti in intregime dinamismul si distinctia realitatii.

De exemplu, sa presupunem ca doresti o promovare la serviciul tau. A fi felicitat ar fi un eveniment pe care l-ai petrece imediat dupa implinirea dorintei tale. Dupa ce ti-ai ales aceasta actiune ca fiind cea pe care o vei experimenta in imaginatie, imobilizeaza-ti corpul fizic si indu-ti o stare asemanatoare somnului, dar una in care inca esti capabil sa-ti controlezi directia gandurilor, o stare in care esti atent fara efort.

Apoi vizualizeaza-ti un prieten standu-ti inainte. Pune-ti mana imaginara intr-a lui. Simte-o ca fiind solida si reala, si poarta cu el o conversatie imaginara in armonie cu actiunea.

Nu te vizualizezi pe tine la o oarecare distanta in spatiu si la o oarecare distanta in timp fiind felicitat pentru norocul ce a dat peste tine. În schimb, faci altundeva AICI si viitorul ACUM. Evenimentul viitor este o realitate ACUM intr-o lume dimensional mai mare si, surprinzator, ACUM-ul din lumea dimensional mai mare este echivalentul lui AICI in spatiul obisnuit tri-dimensional al vietii de zi cu zi.

Diferenta dintre A TE SIMTI pe tine in actiune, aici si acum, si a te vizualiza pe tine in actiune, ca si cand ai fi pe un ecran de cinematograf, este diferenta dintre succes si esec.

Diferenta va fi sesizata daca te vei vizualiza acum urcand o scara. Asadar, cu pleoapele inchise, imagineaza-ti ca scara aceea este chiar in fata ta si SIMTE-TE urcand-o in fapt. Dorinta, imobilitatea fizica apropiata somnului si actiunea imaginara in care Sinele predomina AICI SI ACUM nu sunt numai factori importanti in alterarea viitorului, ci sunt si conditiile esentiale in proiectarea constienta a Sinelui spiritual.

Cand corpul fizic este imobilizat si devenim stapaniti de ideea de a face ceva – daca ne imaginam ca o facem AICI SI ACUM si mentinem actiunea imaginara in desfasurare pana ce adormim – e destul de probabil sa ne trezim in afara corpului fizic si sa ne descoperim avand un focar mai mare dimensional, facand real ceea ce doream si imaginam ca faceam in carne si oase.

Dar fie ca ne trezim, fie ca nu, interpretam intr-adevar actiunea in lumea cvadri-dimensionala, si o vom reinterpreta in viitor si aici, in lumea tri-dimensionala.

Experienta m-a invatat sa limitez actiunea imaginara, sa condensez ideea ce va fi obiectul meditatiei mele intr-un singur act si sa-l rejoc iar si iar, pana ce dobandeste sentimentul realitatii. Altfel, atentia va hoinari pe drumuri laturalnice si gramezi de imagini asociate se vor infatisa atentiei, iar in cateva secunde acestea ma vor purta la sute de kilometri de obiectivul meu in termeni spatiali si la ani departare in cei temporali.

Daca ne hotaram sa urcam scarile dintre doua anumite etaje, fiindca acest eveniment va urma cel mai probabil realizarii dorintei noastre, atunci trebuie sa ne limitam actiunea la urcatul acelor anumite scari. Daca ne va hoinari atentia, o aducem inapoi la sarcina ei de a urca acele trepte si continuam sa le urcam pana ce actiunea imaginara are intreaga soliditate si distinctie a realitatii.

Ideea trebuie sa fie mentinuta in campul prezentarii fara niciun sensibil efort din partea noastra. Trebuie, cu minimum de efort, sa ne imbibam mintea cu sentimentul dorintei implinite.

Somnolenta faciliteaza schimbarea, deoarece favorizeaza atentia fara efort, dar nu trebuie impinsa in starea de somn, cea in care nu mai suntem capabili sa ne controlam miscarile atentiei, ci doar intr-un grad moderat de somnolenta in caresuntem inca in stare sa ne dirijam gandurile.

Un mod foarte eficient de a intrupa o dorinta este acela de a asuma sentimentul dorintei implinite si apoi, intr-o stare relaxata sa repeat iar si iar, ca pe un cantec de leagan, orice fraza scurta care implica implinirea dorintei, precum „Multumesc, multumesc, multumesc”, pana ce numai senzatia de recunostinta domina mintea.

Rosteste aceste cuvinte ca si cand te adresezi unei puteri superioare pentru ca a facut lucrul acela pentru tine.

Daca, totusi, cautam o proiectie constienta intr-o lume dimensional mai mare, atunci trebuie sa mentinem actiunea in desfasurare pana in momentul in care adormim. Experimentam in imaginatie, cu toata distinctia realitatii, ceea ce vom experimenta in carne si oase cand ne vom atinge scopul si vom intalni acel prilej, in viitor, asa cum l-am intalnit in imaginatia noastra”.

“Invataturile lui Neville” – Goddard Neville, lectii din 1948 https://www.esoterism.ro

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Mintea poate face minuni

Folosite in mod corespunzator,afirmatiile pot avea un impact extraordinar asupra mintii constiente si subconstiente, inlesnind procesul de vindecare a corpului. Iata cateva afirmatii care iti

Citeste articol »
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121