Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Cum se schimba viata atunci cand nu mai astepti nimic !

IMG_0183Neîmplinirea e mai ușor de suportat atunci când o recunoști că o simți.E ca alcoolismul sau dependența de droguri,cu cât negi mai mult cu atât cazi în prăpastie,dar dependeța de așteptări împlinite e mai cumplită decât orice altă dependență,pentru că distruge sufletul, distruge mintea și nimeni nu poate vedea ce întâmplă cu tine și nimeni nu va putea înțelege tristețea din ochii tăi,lacrimile și nici nopțile în care nu vei dormi.
Sperăm că următoarele cuvinte motivaționale te vor învăța să te adaptezi ușor situațiilor care nu pot fi schimbate:
-Am încetat să mai aștept ceva de la viață…și în această clipă m-am simțit ușurată. Înainte mă gândeam cum să trăiesc,iar acum pur și simplu am început să o fac.
-Am încetat să mai aștept ceva din afara mea.Am încetat să aștept de la alții acțiuni în favoarea mea,că mă vor aprecia și vor avea o atitudine serioasă față de mine.Am încetat să aștept de la partenerul meu că va începe să mă înțeleagă și va face cum vreau eu…
-Am încetat să mai visez la bani și am început să mă bucur pentru ceea ce aveam în buzunar.
-Am încetat să aștept ca cineva îmi va face următoarea zi fericită,conștietizând că fericirea vine din interior și nu depinde de circumstanțele din afară.
-Am încetat pur și simplu să mă aștept la ceva.Mi s-a făcut indiferent ce se va întâmpla cu mine azi sau mâine,am început să trăiesc fiecare clipă spunându-mi că se va întâmpla ceea ce trebuie să se întâmple și doar în cea mai prielnică ipostază.Și odată ce am lăsat lucrurile să meargă de la sine,am observat că viața mea a căpătat forme noi.Viața mea a căpătat un sens:
-Am început să mă aud pe mine și să-mi realizez ideile care zăceau în neant din cauza ambițiilor mele și așteptărilor nefundate.
-Am început să solicit ceea ce-mi trebuia la anumit moment al vieții și am refuzat să mă gândesc la ceea ce-mi trebuia pentru a-mi afirma ego-ul.
-Am început să-mi ghidez viața și nu doar să reacționez la ceea ce se întâmpla cu mine.
-Am cunoscut persoane noi fără a mă întreba „de ce nu pot face cunoștință?”. Totul se întâmpla de la sine,fără efort din partea mea.
-Am devenit mai productivă.
-Am început să procur doar ceea de ce aveam nevoie în anumite perioade ale vieții, economisind banii pentru lucruri mai importante.
-Viața mea s-a schimbat radical.Acum am început să observ darurile Universului care se ascundeau în spatele sentimentului de nemulțumire,ambiție și lăcomie și care nu puteau fi primite din cauza dorinței accentuate a controlului,necesității de a ști cum totul se va întâmpla și a stăpânirii asupra acțiunilor și asupra propriei vieți.Sursa:net

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121