Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

CUM TE POTI IUBI PE TINE INSUTI

pray-1639946__340

Atunci cand ierti si te detasezi, nu numai ca ti se ridica o greutate uriasa de pe piept, dar in fata ti se deschide poarta care duce catre iubirea de sine.

Tot mai multi maestrii afirma ca nu poti iubi cu adevarat pe altcineva pana cand nu inveti sa te iubesti pe tine insuti.

Modalitati de a te iubi pe sine:

Cel mai important secret care influenteaza iubirea de sine este incetarea oricarei critici la adresa ta. Fiecare om joaca un rol unic pe acest pamant, iar autocritica impiedica revelarea acestui rol.

Foarte multi oameni se terorizeaza singuri prin gandurile pe care le intretin, facand ca situatiile dizarmonioase in care se afla sa para inca si mai infricosatoare.

Fii bun si plin de rabdare cu tine insuti.

Oren Arnold scria odata cu umor: Draga Doamne, te rog sa imi dai mai multa rabdare. Si te rog sa mi-o dai chiar acum.

Rabdarea este un instrument foarte eficient. Nerabdarea nu este altceva decat o rezistenta opusa procesului de invatere.Invata sa fi bun cu mintea ta.

A fi bun cu tine insuti inseamna a renunta la orice acuzatie, la autoinvinovatire, la autopedepsire si la orice durere.

Ori de cate ori esti tensionat si inspaimantat, tu iti blochezi energia. Pentru a o debloca, este suficient sa faci cateva minute de relaxare pe zi: Inchide ochii pentru cateva clipe si respira profund. Atunci cand expiri, concentreaza-te in sine si spune-ti : Te iubesc,Totul este bine.

Urmatorul pas consta in acceptarea de sine.

 Criticismul depreciaza spiritul interior.

In schimb,acceptare si chiar laudele il inalta.

A te iubi pe tine insuti inseamna te te sprijini pe tine insuti.

Iubeste-ti inclusiv partile negative. Toate partile fiintei tale sunt create de tine, asa cum noi facem cu totii parte integranta din creatia lui Dumnezeu.Inteligenta care ne-a creat nu ne uraste pentru ca facem greseli.

Ingrijeste-ti corpul.

Gandeste-te la el ca la un camin minunat in care ti-e dat sa locuieti o vreme. Si inca un lucru : ceea ce este bun pentru cineva nu este neaparat bun pentru toata lumea.

O alta modalitate este lucrul cu oglinda pentru descoperirea cauzelor care ne impiedica sa ne iubim pe noi insine.

Afirmatiile repetate in fata oglinzii sunt extrem de utile, intrucat iti permit sa afli care este adevarul existentei tale.

Iubeste-te pe tine insuti chiar acum.

Daca vei invata sa te iubesti si sa te accepti pe tine insuti, vei invata automat sa ii iubesti si sa ii accepti inclusiv pe ceilalti oameni. Tu nu te afli pe acest pamant pentru a le face pe plac altor oameni sau pentru a-ti trai viata asa cum doresc ei.

Singura modalitate de a trai cu adevarat este sa iti traiesti viata asa cum iti doresti tu si sa mergi pe propria ta cale.Tu te-ai intrupat in aceasta lume pentru a-ti gasi propria menire si pentru a exprima iubirea pe nivelul cel mai profund. Te afli aici pentru a invata, pentru a creste din punct de vedere spiritual, pentru a integra si pentru a proiecta in afara ta compasiunea si intelegerea.

Singurul lucru pe care i-l vei lua cu tine va fi capacitatea ta de a iubi!

Louise L.Hay.

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

A Fi este o stare

Dacă la un moment dat, eşti înfricoşat, asta se întâmplă pentru că alegi să‑ţi fie frică.Dacă eşti bucuros, eşti aşa pentru că alegi să fii.

Citeste articol »
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121