Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Cum să-ți ridici frecvența,Curățarea spirituală,Trezirea spirituala în adolescență,Simptome de înălțare,Perspective spirituale

Categorie:

Curățarea spirituală

Curățarea spirituală

Aveți nevoie de o curățare spirituală?

Cei mai mulți dintre noi luăm acțiunea deliberată și conștientă de a face o dietă de curățare sau de detoxifiere cel puțin o dată pe an pentru a ne ajuta să ne repornim corpul și să ne simțim mai bine cu noi înșine.

De fapt, în medie, 45 de milioane de americani țin o dietă în fiecare an și cheltuiesc peste 33 de miliarde de dolari pe produse de detoxifiere, curățare și slăbire.

Petrecem atât de mult timp fixați pe corpul nostru fizic și pe dieta, de ce nu și pe corpul nostru spiritual?

Poate că este timpul pentru o curățare spirituală?

5 semne că aveți nevoie de o curățare spirituală

1.) Cărați în jur bagaje din trecut? Aveți gânduri sau povești care se repetă pe care pur și simplu nu le puteți renunța și nu le puteți lăsa?

2.) Te simți vinovat pentru ceva ce ai făcut sau spus? Porți în jur resentimente sau te simți împovărat de regretele tale?

3.) Îți lipsește direcția sau te simți confuz cu privire la calea pe care să o urmezi? Te simți blocat, pierdut sau nemotivat? Ți se pare ceva „neplăcut” în viața ta?

4.) Sunteți în negare sau vă este greu să acceptați evenimentele așa cum sunt? Îți dorești constant ca lucrurile să fie diferite, cauți constant schimbarea?

5.) Ai emoții reținute care ies la suprafață? Te simți nedreptățit sau profitat de alții?

Dacă vreuna dintre acestea a rezonat pentru tine, sunt șanse să ai nevoie de o curățare spirituală.

Ce este o curățare spirituală?

Când facem o curățare fizică (dietă) există adesea o serie de reguli – mâncați asta, nu așa, faceți exerciții în acest fel etc etc…. Într-o curățare spirituală, totuși, este mai mult despre alinierea la adevărul vostru și la ceea ce aveți nevoie în acest lucru. momentul prezent.

Iată 10 „Sarcini de curățare spirituală”, folosește-le pe toate sau doar pe cele spre care te simți atras. Sunt șanse ca dacă simți o emoție puternică față de unul în timp ce îl citești, ai nevoie de ea!

Sarcina 1: Ce trebuie să meargă: „Haldarea creierului”

Începeți să scrieți, rapid și furios, despre tot ce aveți în minte. Aceasta este faza de descărcare a creierului în care totul trebuie să iasă și să fie eliberat. Nu este momentul să vă abțineți, să scrieți orice vă trece prin minte, să vă provocați să continuați să scrieți chiar dacă ideile nu curg. Încercați să scrieți, fără oprire, timp de cel puțin 5 minute, până când tot ceea ce aveți în minte este publicat pe hârtie.

Sarcina 2: Stați în emoțiile voastre 

Acum că ați aruncat gândurile pe pagina din fața dvs., sunt șanse să existe o mulțime de emoții care ies la suprafață și clocotesc în jur. Stai în ele, permite-ți să le simți pe deplin plângând, țipând, sărind, dansând, desenând etc… fă tot ce ai nevoie pentru a le elibera.

Când rezistați emoțiilor, acestea devin blocate și se dezvoltă în tipare subconștiente care vă rețin. Când îți permiți să sari în emoție complet și liber, poți înota pe lângă ea și ieși pe partea cealaltă.

Sarcina 3: Stai cu emoțiile tale

Acum că ți-ai fizicizat mentalitatea emoțională și ți-ai folosit corpul pentru a face ceva de eliberare, acum este timpul să stai cu adevărat cu emoțiile tale, în pace și predare. Când îți permiți să-ți accepți emoțiile fără a judeca, când îți permiți să simți, dar să nu te angajezi, când îți dai permisiunea de a simți oricum trebuie să simți, atunci permiți vindecarea și curățarea să aibă loc.

Lasă orice emoții să te cuprindă, permite-ți să le simți, dar nu judeca și nu te implici cu ele. Stai cu ei, onorându-i pentru tot ce te-au învățat, permițându-le să se miște în tine fără constrângeri.

Sarcina 4: Respirația: „Exercițiu pentru sufletul tău”

Începeți să respirați profund și încet. Pe măsură ce respirați, simțiți expansiunea abdomenului, a cutiei toracice și a pieptului și, pe măsură ce vă eliberați respirația, simțiți că stomacul se înmoaie spre interior, iar coastele și pieptul se relaxează.

Pe măsură ce respirați din nou, vizualizați respirația mișcându-se adânc prin corp – inspirați respirația direct până la degetele de la picioare și sus în cap. Imaginați-vă că respirația este o mătură, care mătură toate resturile vechi din trecut. Repetați acest proces timp de 5-10 minute.

Sarcina 5: Meditați cu muzică vindecătoare

Pune puțină muzică de meditație sau de vindecare (recomand Snatam Kaur) și fie întinde-te, fie stai în poziția lotus cu ochii închiși. Începeți să meditați și, pe măsură ce faceți, lăsați muzica să vă umple ființa și să vă curețe. Stați și relaxați-vă în cântec și permiteți-vă minții, inimii și sufletului să se odihnească în vibrație. Dacă apar gânduri, încercați să nu vă implicați, ci concentrați-vă asupra urmăririi lor ca observator. Încercați să meditați cel puțin 20 de minute.

Sarcina 5: Stabiliți o intenție, spuneți o rugăciune

De îndată ce ieși din starea ta de meditație, începe să scrii sau să spui cu voce tare o rugăciune sau o intenție pentru curățirea ta. Mergeți cu orice vă vine în inimă și în minte mai întâi, așa cum deseori este ceea ce sufletul vostru vă cheamă să eliberați. Nu petrece prea mult timp gândindu-te la intenția ta, ține-o rapid, simplu și scurt.

Sarcina 6: Iartă și eliberează: „Epurarea”

Cu intenția ta în mână, acum este timpul să eliberezi pentru a lăsa spațiu pentru ca intenția ta să fie primită. Înțelege și permite-ți să renunți, iartă-te pe tine însuți , iartă-i pe ceilalți, găsește spațiu în inima ta pentru a trece mai departe de tot ceea ce nu te servește.

S-ar putea să găsești benefic să scrii o scrisoare în care să-ți declari intenția de a elibera experiențele sau temerile trecute și de a accepta ceea ce este.

Acest pas poate fi cel mai provocator, așa că fii răbdător și blând cu tine însuți.

Sarcina 7: Cere sprijin divin 

Ca parte a „epurării” voastre, cereți-i pe divinitatea (îngerii tăi păzitori, ghizii spirituali sau zeitatea) să intervină și să te ajute să eliberezi și să permită iertării să intre în inima, mintea, trupul și sufletul tău. Cereți sistemului vostru de sprijin divin să vă ajute să eliberați tot ceea ce vă împiedică să vă atingeți cel mai înalt scop. Cereți-le să vă îndrume și să vă sprijine prin acest proces și să vă transmită orice persoane sau mesaje necesare care vă pot ajuta.

Sarcina 8: Primește-ți binecuvântarea

Acum este timpul să vă adresați sistemului vostru de sprijin divin și să le cereți binecuvântările. Permiteți-vă să primiți binecuvântările lor și simțiți-vă inima deschisă și extinsă. Ești demn, ești apreciat și meriți să primești această binecuvântare – permite-ți să înțelegi și să stai și cu asta. Apoi, simți cum binecuvântările te cufundă ca valurile.

Sarcina 9: Mulțumește 

Acum că sunteți curățați, este timpul să le mulțumiți tuturor celor care au făcut parte din călătoria și procesul vostru, sistemului vostru de sprijin divin, precum și vouă pentru că ați făcut pașii pentru a vă curăța și a onora sufletul și inima. Mulțumiți tuturor celor care v-au ajutat și îndrumat, mulțumiți tuturor celor care v-au aruncat din calea voastră, mulțumiți pentru tot ceea ce aveți și pentru tot ceea ce sunteți.

Sarcina 10: „Întreținerea” sufletului 

La fel ca orice plan de dietă, dacă nu păstrați obiceiurile bune pe care le-ați dobândit în timpul curățării, vă veți regăsi în curând înapoi la început. Fă efortul de a-ți lua timp din fiecare zi pentru a-ți onora sufletul și sinele spiritual. Meditează, fă ceva creativ, fă o plimbare în natură, jurnal/scrie, exersează recunoștința, lucrează la respirație, fă ca prioritate să faci lucruri care te simt bine.

De asemenea, puteți exersa rostirea acestei rugăciuni de curățare zilnic (sau scrieți-o pe propria dvs.):

„Îmi curăț mintea, corpul și spiritul de toate resentimentele, negativitatea și fricile din trecut, prezent și viitor. Invoc lumina divinului să-mi hrănească inima și sufletul și să mă ghideze spre calea mea cea mai înaltă. Pentru aceasta îmi mulțumesc.”

Beneficiile unei curățări spirituale sunt nesfârșite, așa că, ce așteptați?https://foreverconscious.com/

Media 3.7 / 5. Numărul voturilor: 3

Nu există voturi până acum! Fii primul care evaluează această postare.

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121