5
(1)

Toate cuvintele pe care le rostim sau gandim creeaza realitatea noastra, se materializeaza. 

Gandurile sunt ca niste fiinte vii, caci ele poarta in univers informatia furnizata de noi insine. Ele reprezinta cea mai vie si subtila forta a omului. Orice creatie se face cu materialul subtil al gandului. Deci noi ne cream realitatea in mod constient in orice moment. Gandul uman pozitiv e de origine divina si poarta in energia sa puterea luminii care contine toate puterile si inlatura tot ce contravine ei. Orice fraza e formata din cuvinte, constituind o grupare informational-energetica, asemenea unui organism viu care traduce in fapt informatia persoanei careia i-a fost adresata fraza. Ea nu primeste mesajul asa cum il concepem noi, ci sub forma unei energii pe care o decodifica in felul sau propriu. Cuvantul rosit are o mare putere intrucat ii dam energie din corpul nostru ca sa-l facem sa lucreze. De aceea trebuie ca mai intai sa alegem cuvintele si apoi sa le dam putere. Gandul poate fi forta dinamizatoare din spatele cuvantului rostit si astfel ii dam putere.

A te teme de cuvintele negative auzite la altii despre tine inseamna a le spori energiile si astfel influenta lor negative asupra ta va creste.

Daca cuvantul e rostit intr-o doara sau fara forta gandului, el nu ajunge sa se implineasca dar tot poate produce rau daca este negativ. Orice cuvant negativ adresat unui om reprezinta un atac energetic asupra lui, cu efect de boomerang, amplificat si asupra noastra. Efectul gandurilor si cuvintelor noastre bune sau rele revin la noi cu siguranta cu care le-am emis in mod amplificat. Cand esti lovit cu vorba doare mai mult decat daca esti lovit cu mana sau cu piciorul. De aceea, este foarte important sa ne analizam cuvintele, atunci cand discutam cu cineva, pentru a nu face nici cel mai mic rau interlocutorului sau altuia/altora despre care vorbim. Cuvintele sunt energii cu modulatii aproape infinite, care produc efecte devastatoare in timp asupra corpului subtil al fiintelor umane. Astfel, ne atacam, ne facem rau si ne omoram unul pe altul in mod sistematic, de multe ori fara sa ne dam seama de acest lucru. Multi oameni au obiceiul de a rosti blesteme pentru orice fleac, ei isi blesteama parintii, copii, vecinii, prietenii….Este un obicei foarte rau, fiindca vorbele creeaza conditii ca nenorocirile sa apara. Trebuie sa fiti foarte vigilenti si sa nu terminati vreodata conversatia folosind cuvinte negative despre indiferent orice subiect sau persoana, caci exista o lege universala care face ca aceste cuvinte sa continue sa lucreze negativ. Chiar daca sunteti obligati sa criticati pe cineva nu sfarsiti prin a-i insira defectele. Terminati cu niste cuvinte pozitive, spunand: are totusi si cateva calitati, amintiti-le si apoi opriti-va. Un cuvant este o racheta ce parcurge spatiul si care in trecerea ei declanseaza forte, agita entitati si provoaca efecte ireparabile. De aceea s-a spus: inainte de apusul soarelui impaca-te cu fratele tau. Acest lucru inseamna ca trebuie rapid sa reparam raul facut celorlalti. Majoritatea oamenilor isi lasa sentimentele sa clocoteasca, spun ce le vine la gura si intr-o buna zi, karma le suna la usa si le spune: haideti ca a sosit vremea sa platiti. Trebuie deci sa reparati raul imediat si fara sa asteptati ziua de maine pentru ca vorba spusa zboara: este o forta, o putere care parcurge spatiul si care actioneaza instantaneu.ORICE GAND SAU CUVANT RAU REPREZINTA UN ATAC ENERGETIC ASUPRA PERSOANEI LA CARE NE GANDIM.Cand ne gandim la cineva se creeaza un canal energetic intre noi si omul la care ne gandim. Energia cuvintelor rautacioase – cu incarcatura negativa – aruncate asupra unei persoane, precum si intensitatea cu care au fost rostite, au efecte devastatoare, in timp, asupra corpurilor subtile si ale aurei acelui om si lucreaza asa cum au fost adresate. De fapt orice cuvant sau gand bun sau rau poarta in el informatii ce duc la energiile pe care le formeaza. Astfel: acolo unde se duce atentia se duce si energia. Important e ca energia si informatiile trimise sa fie positive. Energiile si informatiile directionate catre o persoana patrund in aura corpului respectiv, datorita faptului ca:

1. Apa poate stoca energii si informatii pe care le poate transmite mai departe, actionand ca un condensator organic natural Avand in vedere ca in corpul uman exista cca. 70% apa, ceea ce ii confera capacitatea de stocare de energii si informatii. Energiile si informatiile pot fi din cele vindecatoare sau distructive, generate de cel care le-a emis. Deci apa poate stoca energii si informatii care pot fi transferate pacientului pentru a se vindeca.

2. ADN-ul poate fi influentat si reprogramat prin cuvinte si anumite frecvente. ADN-ul uman este responsabil pentru construirea corpului nostru, dar serveste si ca depozit de energii si informatii si cale de comunicare. Adica un fel de internet. ADN-ul reactioneaza la limbajul folosit. Deci se pot folosi cuvinte si propozitii in mod direct pentru a influenta AND-ul, nefiind nevoie de nici o decodificare. Astfel corpul uman e programabil prin limbaj, cuvinte si ganduri. ADN-ul e un rezonator multiplu, ca un aparat de radio capabil sa receptioneze mai multe posturi diferite, in functie de frecventele care le emit. Vindecarile miraculoase de la distanta, telepatia si clarviziunea pot fi astfel explicate cu usurinta si in mod natural. In concluzie: putem face afirmatia ca celulele sunt casele sau locurile de stocare a datelor pentru memorie sau mai corect spus celulele sunt doar memorie imbracata in materie. Pentru ca. incepand din acest moment. sa nu mai facem rau nici unei fiinte din univers, nici macar cu gandul, trebuie sa avem in vedere urmatoarele:

Nu emiteti niciodata pretentii fata de nimeni si nimic, nu faceti nici un repros nimanui.

Nu reprosati nimic nici destinului, nici trecutului, nici oamenilor. Nu uitati ca orice repros al dvs. reprezinta un program de distrugere a aceluia spre care il adresati. Efectul va fi mai mare daca persoana respectiva este intr-o stare de vulnerabilitate energetica. La om si sufletul se deschide prin spate. Tot ce vei rosti in urma omului, totul se va implini. Vorba noastra e ca o piatra aruncata in apa, de la care pornesc in toate directiile zeci si sute de cercuri.Savarsind o fapta oarecare noi continuam sa o savarsim de sute de mii de ori in subconstient. Aceasta rezonanta atrage actiuni similare. De aceea, daca ati rostit in urma cuiva un blestem veti continua in subconstient sa rostiti acest blestem oricarei persoane care v-a intors spatele, inclusiv propriilor dvs. copii. De aceea, la toti cei care pleaca de la noi sau cu care ne intalnim sa le transmitem numai lumina, iubire si armonie. Daca nu facem acest lucru, prin subconstient vom transmite dezaprobare, suparare sau iritare. Vorbirea de rau a unui om otraveste mintea celui care vorbeste, dupa care produce perturbari in campul lui energetic si intra in suferinta.Cand omul se gandeste la cineva nu prea frumos are loc conectarea de energii negative comune si chiar fara a-i dori raul poti sa il produci. Una din legile universului e aceea de a nu face rau unei persoane nici macar cu gandul.Cand cineva gandeste ca se poate intampla ceva rau lui insusi sau altcuiva, el atrage toate nenorocirile asupra destinatarului si cu cat acestea sunt reprezentate in mod real, cu atat mai mare e raul pe care il provoaca. Nu raspundeti raului cu rau sau ocarei cu ocara, ci dimpotriva binecuvantati, caci spre aceasta a-ti fost chemati, sa mosteniti binecuvantarea. (I. Petru 3,9) Cand binecuvantam dam si primim in acelasi timp. Oferind pace si iubire, acestea se intorc la noi insutit. Nu se raspunde la ura si la rautate cu rautate ci cu ganduri de iubire si lumina, chiar daca ne vine greu s-o facem. De aceea mii de oameni se autodistrug in mod inconstient, deoarece se hranesc in permanenta cu fructele putrede ale gandirii negative. Prin ura, rautate si furie nu vei rezolva niciodata nimic. Numai iubirea recompenseaza. Ura face mai multe ravagii semenilor nostri decat pe campul de lupta. Oamenii se ucid intre ei mai degraba cu vorba decat cu fapta. Antidotul urii este iubirea si iertarea.Frica, indoiala, orice gand negativ sunt nocive, toxice si autodistructive.

Cand te simti vinovat in ganduri, vorbe sau fapte fata de cineva e important sa-ti ceri iertare in fapt sau macar in gand respectivului. Fa-o pentru tine. Sa nu te preocupe reactia celuilalt. Oricand aveti ganduri negre despre o persoana aduceti-va aminte sa comutati butonul si sa va rugati pentru sanatatea ei si sa-i trimitetiganduri de lumina si iubire. Un om nervos, care are tensiunea ridicata, explodeaza in torente de cuvinte, in lamentari, intr-o agresivitate necontrolata care ii va afecta pe cei apropiati sau mai indepartati care vor prelua inconstient energiile negative pe care acestale emana. Asa se explica bolile copiilor care sunt extrem de sensibili la certurile parintilor sau ale subalternilor si ale colegilor care au un sef/coleg coleric. De asemenea, toate obiectele din jur se impregneaza cu energiile negative emise, devenind aducatoare de ghinion pentru toti ce stau mediul respective inclusive pentru cel/cei care le-au provocat. Atunci cand ne pierdem controlul, noi spunem si facem lucruri pe care nu am fi dorit sa le spunem si sa le facem. De aceea e atat de important sa devenim impecabili in gandire, in vorbire, adica sa gandim pozitiv si sa spunem numai cuvinte pozitive.De regula, noi eliberam otrava noastra emotionala asupra persoanei despre care credem ca este responsabila de nedreptatea comisa aspra noastra. De fapt noi suntem dispusi sa ne descacam otrava asupra oricarei alte personae, vinovate sau nu, numai sa scapam de ea. De multe ori o trimitem asupra copiilor care sunt prea lipsiti de aparare si astfel se nasc relatii abuzive verbale si faptice. Oamenii mai puternici fizic si psihologic abuzeaza de cei slabi caci simt nevoia sa scape de aceasta otrava emotionala negativa, aruncand-o asupra acestora. Daca tu consideri ceva ca fiind rau acesta devine rau in mod automat. De aceea se spune: devii ceea ce gandesti. Tot ce gandim se materializeaza in existenta noastra. Omului i se intampla tot ce gandeste. Daca accepta in gand si in mental boala si batranetea, de acestea va avea parte mult mai repede decat ar fi firesc. Gandul rau il infaptuim: intai in noi, pe plan mental, prin simplul fapt ca il acceptam si ne hranim cu el si apoi in afara spre victima spre care a fost directionat .Samanta tuturor faptelor tale se gaseste in gandurile si vorbele tale. Daca gandesti si spui nu pot sa-l sufar pe cutare, de fapt il ataci la nivel energetic subtil si ceea ce sunt gand si vorba repede ajung fapta. De aceea nu e bine sa spunem lucruri agresive sau vorbe care ranesc pe altii.

Calomniind o persoana in fata altora sau uneltind impotriva ei o ataci la nivel energetic subtil. Toate bolile fizice sunt expresia unor ganduri eronate si dispar odata cu corectia de rigoare. Dupa cum crezi asa va fi. Convingerile omului influenteaza si creeaza realitatea. Sa crezi pe deplin in tot ce vrei sa realizezi. Sa simti ca deja ai primit sau vei primi curand. Aceasta atrage foarte repede spre tine rezultatul dorit. Sa nu emiti niciodata opinii de genul: e sau sunt gras, slab, urat imbracat, sarac etc, caci trimiti catre tine sau catre altii energii si informatii negative ce au ca rezultat ca ei vor gandi la fel despre ei insasi ori despre altii si ceea ce vor gandi nu va intarzia sa se materializeze. Sub nici un motiv sa nu spui cuiva: esti lenes, esti gurmand, esti nemernic, nu esti bun de nimic etc. fiindca toate acestea creeaza sau amplifica in el cusurul ce i se reproseaza. Cele mai periculoase sunt vorbele rele la adresa parintilor, rudelor, urarea raului oamenilor apropiati. Sa nu compatimesti pe nimeni. Daca compatimesti o batranica cu urmatoarele ganduri sau vorbe: Doamne ce batrana sarmana, neputincioasa, bolnava etc. Cu astfel de ganduri sau cuvinte noi confirmam starea ei precara, contribuim astfel cu forta noastra ca ea sa ramana astfel. In aceasta situatie ar trebui sa gamdim astfel: Doamne ajuta pe aceasta batranica. Sa nu gandesti sau sa nu spui vreodata nici chiar in gluma dorinta de a ucide pe cineva, deoarece actul mental de a ucide precede actiunea fizica efectiva. Nici un asasinat nu este posibil in planul fizic, fara a fi fost inainte realizat in plan mental. Astfel te poti afunda in mocirla unei gandiri distructive si autodistructive. Ori de cate ori auzi o cearta sau pe cineva care barfeste departeaza-te de acel om/oameni.

NOI IN PERMANENTA TREBUIE SA SUPORTAM TOT CE AM CAUZAT ALTORA

De aceea este necesar sa nu uitam niciodata ca: “ceea ce tie nu-ti place, altuia sa nu-I faci”. De fapt, nimic nu e intamplator si meritam sa suportam tot ceea ce ne este dat pentru ca noi l-am gandit despre noi sau despre altii. Raul pricinuit altuia prin gand, vorba sau fapta ne face rau si noua inzecit. Legea de baza a universului e legea bunei randuieli: Ce dai bine sau rau, aceea primesti mult amplificat. Nimeni nu poate face rau fara sa plateasca, asa cum nu poate face bine fara a fi rasplatit.Tot ce emite un om in mediu, din punct de vedere vibratoriu: ganduri, cuvinte, dorinte, fapte, sentimente se intorc inapoi la el, produce efecte perturbatoare daca nu sunt acordate cu vibratiile de armonie ale fiintei. Gandurile, cuvintele si actiunile noastre sunt energii. Tot ce emitem in exterior se intoarce la noi. Ce semeni, aceea vei culege. Conform legii naturale a polaritatii, atunci cand cineva agreseaza alte persoane si le distruge, aceeasi agresiune se va intoarce impotriva agresorului inzecit. Cand cineva persista in a ataca, el nu-si da seama ca nu poate sa o faca fara sa atraga asupra sa aceeeasi soarta. Tot ce trimitem in exterior ca gand, cuvant, fapta sau afectiune este returnat amplificat catre noi.

Noi atragem in permanenta evenimente compatibile cu gandurile care le emitem.

Deci culegem roadele gandurilor noastre. Imaginati-va pentru cateva clipe cate noxe energetice si informationale atragem in corpul nostru prin gandurile de tristete, ura, manie, invidie, lacomie, frustrare despre noi sau despre altii. Cum sangele e expresia fizica a energiilor spirituale, el va fi primul atacat de vibratiile joase prin gandurile si cuvintele rostite. Noi suntem singurele fiinte din univers care ne cauzam (producem) intamplarile si nimeni sau nimic nu poate fi raspunzator de producerea lor decat noi insine. Izbucnirile nervoase insotite de cuvinte necontrolate nu trec niciodata fara urme, nici pentru cel caruia ii sunt adresate, nici pentru cel care le adreseaza. Nici un om de pe pamant nu se poate plange ca e agresat de cineva, fiecare se agreseaza de fapt singur prin ceea ce gandeste, spune si face asupra lui sau a celorlati.Noi suntem singurii responsabili pentru consecintele faptelor, gandurilor, sentimentelor si cuvintelor noastre. Orice cuvant, orice gand, orice fapta raman intiparite in arhiva constiintei cosmice si dupa ele vor fi judecate spiritele noastre dupa moarte. Va spun voua ca pentru oirce cuvant desert pe care-l vor rosti oamenii, vor da socotala in ziua judecatii, caci din cuvintele tale vei fi gasit drept, si din cuvintele tale vei fi osandit. (Matei 12: 36, 37) Pentru a avea un somn cat mai linistit, seara inainte de a pune capul pe perna, sa-I iertam pe toti semenii care au gresit fata de noi cu gindul, cu cuvantul sau cu fapta si, in acelasi timp, sa ne cerem iertare de la toti semenii nostri fata de care am gresit in ziua respectiva. Sa aplicam indrumarea ca: Soarele sa nu apuna peste mania voastra. (Efesieni 4, 26) . https://astrodeva.wordpress.com/

Media 5 / 5. Numărul voturilor: 1

Nu există voturi până acum! Fii primul care evaluează această postare.