Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Categorie:

Cuvintele

communication-1991850__340

Cum poate limbajul sa-ti saboteze sanatatea? Cum poate abilitatea ta de vindecare sa fie influentata de cuvintele pe care le folosesti? Sensul cuvintelor si sentimentele emanate pot fi proiectate asupra ta? Conotatiile negative din limbajul tau pot influenta cursul pe care-l ia viata si te pot indeparta de dorintele tale adevarate? Cum poate etimologia unor cuvinte sa-ti afecteze sanatatea?

Etimologia este doar studiul originii cuvintelor si felul in care semnificatia lor s-a modificat de-a lungul istoriei. Este important sa analizam felul in care aceste cuvinte ne afecteaza realitatea si viitorul. Avem un limbaj care doar reflecta niste lucruri, exprima niste lucruri, sau poate chiar proiecteaza niste lucruri? Cum poate ajuta intelegerea utilizarii cuvintelor la o mai buna exprimare a intentiilor pentru a-ti atinge visele mult dorite? Cum poti folosi cuvinte cu credinta pentru a face progrese in viata si in sanatate? Cum te pot impiedica cuvintele pline de indoiala sa obtii o stare buna de sanatate?

Daca esti atent la cuvintele folosite iti poti schimba sanatatea si chiar mai mult decat atat

Daca esti constient de cuvintele pe care le folosesti poti avea un mare impact asupra rezultatelor personale. Injurand si barfindu-i pe altii sau invidiind alte persoane pentru succesul lor este doar un mod de a-ti sabota in cele din urma propria bunastare. Energia depusa in aceste momente nu face decat sa atraga dezamagiri, repercusiuni si o agonie prelungita in propriul tau viitor. Dezvoltarea unui limbaj al dragostei ne directioneaza pe un nou drum, in care acceptam realitati noi si pozitive, care pot manifesta oportunitati mai mari decat ne-am fi asteptat.

Nu pot

Daca ai ceva de facut, cand spui nu renunti la energia care te-ar putea ajuta sa obtii acel lucru, iti distrugi concentrarea si scopul. Cu nu pot intorci spatele unui lucru pe care-l poti face, il eviti si te indepartezi tot mai mult de indeplinirea scopurilor tale. Inlocuieste nu pot cu pot sau vreau. Cand stii ca ceva poate fi facut si te incurajezi ca o poti face, practic iti focalizezi intreaga energie si vointa catre acel scop si devine mai usor sa perseverezi si sa depui eforturi pentru atingerea lui.
Cand crezi ca ceva e imposibil, atunci chiar asa va fi, dar cand faci tot posibilul pentru a atinge un scop, lucrurile vor incepe sa se rezolve si imposibilul va deveni posibil.

Urasc

Daca e ceva ce te deranjeaza, ura il va face mai mare si mai dramatic, afectandu-ti constant dispozitia si energia. Cand simti ca urasti pe cineva sau ceva, izolezi acele parti din tine care nu-ti plac, pe care nu le vrei sau nu le intelegi. Lucrurile pe care le urasti nu fac decat sa reflecte ceea ce nu vrei, dar cand iti verbalizezi ura fata de ele si-ti proiectezi mania asupra lor nu faci decat sa le faci sa devina mai reale, e ca si cum ai turna benzina peste foc. Cu cat urasti mai mult, cu atat te pedepsesti singur mai mult. Inlocuieste cuvantul cu apreciez sau iubesc. Cand esti recunoscator pentru fiecare parte din tine si pentru lumea din jurul tau si cand inveti sa te ierti vei vedea ca lucrurile pe care odata le urai s-au risipit. Nu contempla lucrurile pe care le urasti; lasa-le sa se topeasca in mainile eterne ale iubirii.

Am nevoie

Daca este ceva ce-ti doresti foarte mult in viata, sentimentul de permanenta nevoie a acelui lucru nu va face decat sa atraga lipsa lui. Si acest lucru se intampla pentru ca nevoia este asociata cu lipsa, nu cu prosperitatea. In loc sa simti ca ai nevoie de ceva, cel mai bine este sa te simti recunoscator pentru lucrurile pe care deja le ai, sa apreciezi instrumentele si calitatile pe care le ai si care te vor ajuta sa progresezi. In loc sa spui “Am nevoie de…,” mai bine spune, “Sunt recunoscator pentru ….” Pentru ca sensul multumirii are legatura directa cu prosperitatea, aprecierea si folosirea la maxima valoare a lucrurilor pe care deja le ai si care vor atrage si altele in viata ta.

Sursa: viataverdeviu.ro 

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121