Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Cuvintele au mare putere

Cuvintele au mare putere

Stim cu totii ca vorbele au mare putere.
Dar pe langa a sti, ar trebui sa fim constienti de puterea vibratiei cuvantului pentru a vindeca, la fel cum ar trebui sa fim constienti de puterea pe care o are si pentru a ne imbolnavi.
De aceea, ar trebui sa fim foarte constienti de modul in care exprimam dorintele noastre de sanatate, pentru a nu decreta exact contrariul.
Aminteste-ti ca perceptia ta fata de lume este o reflexie a stadiului tau de constiinta: nu esti separat de lume, nu exista o lume obiectiva acolo, afara.
Constiinta ta creeaza lumea in care traiesti, in fiecare moment.
Daca tu, la nivel profund, crezi in separare si in lupta pentru supravietuire, atunci vei vedea aceasta credinta reflectata in jurul tau in toate partile, iar perceptiile tale vor fi guvernate de frica.
Nimic nu e ce pare-a fi.
Lumea pe care o creezi si pe care o vezi cu mintea ego-ista, poate parea un loc imperfect; o baie de lacrimi, chiar.
Dar ceea ce percepi, e iluzie; ceva asemanator imaginii unui vis.
Este modul in care constiinta ta interactioneaza si interpreteaza dansul energiei moleculare a Universului.
Nivelul de constiinta, a ceea ce numim minte, creeaza in mare parte lumea in care traim.
Inclusiv, face ca in interiorul lumii umane sa existe mari diferente, sa existe multe “sub-lumi” diferite, care depind de perceptorii sau creatorii respectivi.
” Toate lumile sunt interconectate. Cand constiinta colectiva umana se va transforma, natura si lumea animala, vor reflecta aceasta transformare”(Eckhart Tolle)

Procesul De Observare Incepe Odata Cu Cuvantul.

Experientele pe care le ai, sunt pur si simplu proiectii precise intr-o mie de forme precise, ale raspunsurilor exacte la vibratiile pe care le emiti.
Rezumand: tot ce ti se intampla este un Omolog Vibrational al vibratiei actuale a Fiintei tale, iar emotiile sunt indicativul starii tale vibratorii.
Totul Incepe Odata Cu Cuvantul; si atunci cand este spus prin gesturi si prin intermediul oricarui limbaj…
Consecintele nu vor intarzia sa se manifeste.
A descoperi ca, Cuvantul merge in directie diferita Ideii initiale, inseamna a descoperi ca fortele noastre s-au divizat in mod dramatic:in timp ce cu una dintre parti incercam sa cream ceva, mintea noastra incearca sa creeze altceva, care poate fi diferit sau opus a ceea ce dorim sa cream.
Incepem sa vorbim…iar ceea ce exprimam, nu face decat sa creeze Haos, fiindca ORDINUL pe care il dau cuvintele noastre Universului, aduc materializarea unor experiente care nu au nimic de-a face cu imaginea la care doream sa ajungem.“Voi cauta de lucru”

Ce instrunctiuni dau eu acum Universului?

Acelea care inseamna “Ordinul”prin care in realitatea mea zilnica se creeaza, se manifesta aceasta: actiunea de a cauta de lucru, nu cea de a-l avea.
Efectul cuvintelor mele este exact contrar dorintei mele.
” Vreau sa-mi gasesc un bun sot bun”.
Unicul mod in care Ordinul meu sa se implineasca…este acela de a-mi aduce barbati care sunt gata casatoriti, cu alte cuvinte, sunt “soti”, iar ca sa fie si mai rau (potrivit instructiunilor Ordinului meu), sa fie si “buni soti”, care in niciun caz nu vor dori alta femeie, care sa nu fie sotia lor.
E ca si cum as spune: Ordon ca Universul sa imi aduca barbati…care niciodata sa nu ma vrea pe mine.
” Vreau ca parintele meu sa nu mai strige la mine”.
Ce fac, exprimand aceasta fraza? Ordon Universului sa-l faca pe parintele meu sa strige la mine in fiecare zi… Unica forma in care ar inceta sa mai strige, este aceea prin care as Ordona “sa nu strige, la mine”, ci nu “sa inceteze sa o mai faca”.

Fiindca pentru a nu mai face ceva, mai intai a trebuit sa faca acel ceva…pe care sa nu il mai faca.

” Vreau sa slabesc”.
Instrunctiuni…care Ordona corpului meu si intregului Univers, sa ma ingras incontinuu…plan logic, inevitabil si obligatoriu pentru “a slabi”, care nu are nimic de-a face cu “aleg sa fiu slab”.
Asa cum “vreau sa ma insanatosesc”, cu ” aleg sa raman sanatos”, iar aceasta garanteaza organizarea unui Univers in care vei trai imbolnavindu-te…pentru ca este unicul mod in care te poti “insanatosi”.
Intrebare: Cat va trebui sa astept pana voi vedea o imbunatatire in corpul meu?
Adica, cand pot spera un diagnostic favorabil?
Chiar daca este de inteles ca iti pui aceste intrebari, in timp ce iti doresti o solutie rapida in ce priveste diagnosticul tau pozitiv, aceste intrebari sugereaza premisa ca tu sa experimentezi o disfunctie, data fiind necesitatea ta in vederea solutiei.
Ca urmare, intrebarile tale sunt doar niste capcane care nu fac decat sa aduca vesti rele.
De asemenea, arata lipsa ta de intelegere si incredere fata de Puterea Procesului, directia si capacitatea sa pentru a-ti aduce solutiile pe care le cauti.
Cand intrebi: “Cat va trebui sa astept pana voi vedea o imbunatatire?”, intrebi efectiv: “Cat timp voi sta in acest loc in care nu vreau sa stau?”.
Chiar daca ti se pare, ca diferenta intre aceste cuvinte este una nesemnificativa, te asigur ca diferenta vibratorionala este Enorma.
Unica forma de a sti in mod personal daca cuvintele sau gandurile tale sunt dintre cele care iti creeaza capcane si te fac sa mergi impotriva sanatatii tale,e aceea de a constientiza sentimentul de usurare sau de apasare, visceral.
Exeplu: ” In cat timp voi vedea o imbunatatire?”(E impotriva sanatatii)
Incearca acum, alta intrebare sau o alta perspectiva, care sa te ajute sa-ti schimbi starea de spirit. Observa-ti emotiile si sentimentele produse de noua afirmatie, care te fac sa te simti mai bine.

Imbunatatirea sanatatii este un proces natural.Cuvintele au mare putere

( In favoarea sanatatii)
Totul se intampla in mod natural, exact la momentul oportun.
( In favoarea sanatatii)
Disfunctionalitatea, intotdeauna se datoreaza unui dezechilibru vibrational.
In orice caz, fiecare persoana dispune de un flux care curge cu multa forta, pe care, prin ratiuni de neinteles, il facem sa mearga impotriva sanatatii.
Cand oamenii se gandesc la problemele lumii in care traiesc, marea majoritate au ganduri care provoaca Rezistenta, fiindca nu sunt constienti de vibratiile pe care le provoaca in interior.
Pana si bebelusii se gasesc sub influenta acestor vibratii, in timp ce incearca sa se aclimatizeze mediului din jur.
Renunta la influentele gandurilor care vin din actiunile obisnuintelor.
Increarca sa te sincronizezi cu Energia ta. O vei putea face atunci cand te vei lasa sa curgi in directia ei.
Recuperarea nu este altceva decat sincronizarea gandurilor, a vibratiilor, a Energiei.Cuvintele au mare putere
Se poate spune ca, cu cat mai bolnav este cineva, cu atat mai multe sunt gandurile gresite lansate catre Depozitul Vibrational, pentru a-si obtine recuperarea.
Fluxul care se formeaza creste rapid mergand in directia contrara insanatosirii si a expansiunii starii de bine, efectul fiind acela de avansa in starea de boala.
Singurul care poate schimba aceasta, esti doar tu, schimbandu-ti modul de a gandi si a vorbi.
Sinele tau Interior, se va supune vointei tale.
~ Esther Hicks ~
Traducere, Ioana Suta

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121