Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Cuvintele ce nu trebuiesc rostite

20170516_135523Cuvintele ce nu trebuiesc rostite ( Cele 24 de scaune din Apocalipsa)

Cuvinte scrise mai jos, sunt cele 24 de scaune de care vorbeste Sf. loan in Apocalipsa

,Masa din mijlocul scaunelor este lumea,care va fi judecata dupa cele 24 de cuvinte.Este important sa le dati atentia cuvenita celor 24 de cuvinte deoarece toata viata noastra actiunile bune sau rele,depind de ce gandim, vorbim si facem.

Aceste cuvinte sunt dictate din iubitului nostru “Unchiul Mihai” care isi sacrifica viata pentru noi.

Se recomanda inlocuirea lor cu alte cuvinte sau expresii:

 1. Sudalma
 2. Blestemul
 3. Dracul
 4. Raul
 5. De ce ai facut?
 6. Nu a trebuit sa faci!
 7. Nu ai facut bine
 8. Nu stiu
 9. Nu pot
 10. Nu reusesc
 11. Baiul
 12. Greul
 13. Necazul
 14. Nu merg
 15. Nu fac
 16. Nu vreau
 17. Nu vad
 18. Nu aud
 19. Nu gasesc
 20. Nu inteleg
 21. Am uitat
 22. Am pierdut
 23. Am spart
 24. Am stricat

Ca sa se stearga efectul pronuntarii acestor cuvinte, sa se rosteasca urmatoarea rugaciune:

“O, Fecioara Maria,conceputa fara de prihana stramoseasca roaga-te pentru noi,care alergam la Tine,si pentru cei ce nu alearga. Amin”

 SUDALMA, BLESTEMUL, DRACUL

Aceste trei cuvinte nu trebuie spuse sub nici o forma si in nici o situatie (nici in gluma si nici repetand dupa altii).Spunandu-le in gand au acelasi efect negativ pentru persoana la care ne gandim. Sa le inlocuim cu obinecuvantare sau sa nu zicem nimic. Biblia spune “La inceput era cuvantul si cuvantul era cu Dumnezeu si cuvantul era Dumnezeu” (loan 1/1). Acesta inseamna ca toata vorbirea este insusi Dumnezeu.De aceea trebuie sa avem o vorbire placuta,curata si sa vorbim numai ceea ce este necesar.Sa vorbim putin,deoarece printr-o vorbire lunga si necontrolata pierdem multa energie.Prin folosirea cuvintelor nepermise atragem si spre noi forte negative.Cartile sfinte spun ca fiecare cuvant inconjoara Pamantul. Ingerii si diavolii sunt in atmosfera (intre Pamant si Luna). Ei simt vibratia cuvintelor rostite de noi.Daca vorbele noastre au vibratii bune,ingerii se apropiese noi,in mod contrar energiilor statute.

RAUL

Se poate spune in rugaciune,se poate citi,se poate scrie.Cei ce-l rostesc vor avea sigur parte de el.

DE CE AI FACUT? NU A TREBUIT SA FACI! NU AI FACUT BINE!

Aceste expresii sunt asemanatoare si prin nefolosirea lor invatam sa nu mustram si sa nu facem observatii la nimeni.Cuvantul atinge sufletul,il poate mangaia sau ucide.Nu avem nici un drept sa judecam pe nimeni,exista un judecator, care este Dumnezeu si fiecare isi va primi pedeapsa dupa fapta.Sa inlocuiti cele trei expresii cu “ar fi bine sa faci asa” si sa-i aratati cum trebuie sa faca.Certaretii au fata urata,brazdata de riduri,iar cei buni,care sunt gata sa ierte oricand si orice greseala au fata linistita, placuta, luminoasa.

NU STIU ,NU POT! NU REUSESC!

Acestea vor trebui inlocuite cu un “nu” simplu sau “voi incerca”, “am sa pot”, “am sa reusesc” sau “nu am stiut”,“nu am putut”, “nu am reusit”.

GREUL

Isus spune ,,Luati jugul meu si sarcina,caci jugul meu este dulce si sarcina mea este usoara”. Luati aminte, acest cuvant este des folosit si oamenii sunt foarte loviti de greutati.

NECAZUL

Chiar daca exista asupra noastra, trebuie sa-l tratam ca si cum nu ar fi. “Fericiti cei prigoniti pentru dreptate, ca acelora este imparatia cerurilor”. “Fericiti cei care plang ca aceia se vor mangaia”.

NU MERG, NU FAC, NU VREAU

Aceste cuvinte sunt expresiile neascultarii,pentru care s-a facut iadul.Se pot folosi expresiile “Nu trebuie a merge”, “Nu trebuie a face”, “Nu este bine”. De aici izvorasc cele mai multe certuri, neintelegeri in familii,deoarece in mod deosebit sunt folosite de copii.

“Cedeaza ca sa invingi”; Christos a cedat rautatii oamenilor, nu s-a certat cu ei, s-a lasat rastignit si a cucerit Pamantul nu numai pentru vremea Sa,ci pentru totdeauna.Noua nu ni se cere chiar asa un sacrificiu,doar sa nu ne certam in familie,cu parintii,cu fratii,sa fim rabdatori si gata de ajutor.

NU VAD, NU AUD, NU GASESC

Trebuie folosite la trecut “Nu am vazut”, “Nu am auzit”, “Nu am gasit”. Daca le repetam ajungem sa observam,sa nu auzim,ce este in jurul nostru,mintea se intuneca si vom ajunge sa vorbim singuri pe strada.Inlocuiti aceste cuvinte,pentru ca asa va veti controla vorbirea si pe voi insiva in orice situatie.

NU INTELEG

Le putem folosi la trecut ,,nu am inteles” sau simplu “NU”,pentru a nu deveni neintelegator.

AM UITAT

Se poate inlocui cu “Nu mi-a ramas in minte” sau mi-a iesit din minte.

AM PIERDUT

A pierde ceva,este rezultatul neatentiei si slabiciunilor noastre.Folosind des apare riscul pierderii si a imparatiei lui Dumnezeu.

AM SPART

Se poate inlocui cu “A cazut,” “Noroc”.

AM STRICAT

Poate sa urce de la a strica o jucarie,la a strica o casnicie si altele.Faptele trecutului trebuie depasite cu ogandire si cu o vorba constructive, edificatoare.

Sursa:Net

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121