Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Categorie:

Cuvintele pot vindeca

head-580892__340

Iubirea e cuvantul care se apropie foarte mult de cuvantul Dumnezeu ca influenta vibratorie si se cunosc mii de vindecari, care au fost realizare prin folosirea lui. Orice boala cunoscuta cedeaza locul puterii sau puterii iubirii pe care o emitem. Noi putem influenta in mod subtil pe cei aflati in preajma noastra, prin energia pozitiva sau negativa pe care o emitem.

Gandurile si sentimentele negative sunt asemenea unor arme puternice care pot cauza pagube considerabile. Daca uram pe cineva din adancul inimii si trimitem spre el ganduri negative putem contribui la distrugerea lui.

In vindecarea de la distanta grupurile de tamaduitori se roaga pentru cei aflati departe de ei. Ei trimit ganduri pozitive spre cel bolnav si prin acestea se produce vindecarea.  Orice cuvant are o frecventa vibratorie. De aceea, e benefic ca omul sa utilizeze numai cuvinte de inalta vibratie. Fiecare cuvant atrage o energie asupra celui care il exprima si energia  e in raport cu vibratia cuvantului. Sa evitam in permanenta emiterea de ganduri de vibratie joasa ca: ganduri de ura, invidie si de razbunare. Cu cat cuvintele sunt mai alese si mai vibrationale, cu atat cel care le utilizeaza e un spirit evoluat, o fiinta de inalta vibratie spirituala.

Cuvintele de vibratie joasa

Cu cat vibratia cuvintelor e mai joasa cu atat fiinta care se manifesta astfel dovedeste ca e un spirit involuat, un om de vibratie joasa. O vibratie joasa inseamna o functionare la nivel coborat  a celui care o are. Vibratia joasa se recunoaste dupa starea pe care ti-o da: de tensiune, de teama, de boala, de nemultumire, de nefericire. Omul devine astfel o victima sigura a energiilor de vibratie joasa pe care le emite.

Majoritatea oamenilor nu fac decat sa critice si sa blesteme pe cei care ii guverneaza. Sub influenta acestor ganduri negative si rau facatoare guvernanti sunt impinsi sa ia decizii gresite pentru tara si greselile lor cad asupra intregului popor. Iata deci ce forta distructiva se poate realiza atunci cand oamenii gandesc negativ, in mod colectiv, la o anumita persoana.

Sa binecuvantam pe marii initiati si calugari care emit in permanenta vibratii mentale foarte pozitive prin care salveaza omenirea de la autodistrugere. Toate cuvintele pe care le rostim sau gandim creeaza realitatea noastra, se materializeaza. Gandurile sunt ca niste fiinte vii, caci ele poarta in univers informatia furnizata de noi insine. Ele reprezinta cea mai vie si subtila forta a omului.

Orice fraza e formata din cuvinte, constituind o grupare informational-energetica, asemenea unui organism viu care traduce in fapt informatia persoanei careia i-a fost adresata fraza. Ea nu primeste mesajul asa cum il concepem noi, ci sub forma unei energii pe care o decodifica in felul sau propriu. Cuvantul rostit are o are o mare putere intrucat ii dam energie din corpul nostru ca sa-l facem sa lucreze. De aceea, trebuie ca mai intai sa alegem cuvintele si apoi sa le dam putere. Gandul poate fi forta dinamizatoare din spatele cuvantului rostit si astfel ii dam putere. A te teme de cuvintele negative auzite la altii despre tine inseamna a le spori energia si astfel influenta lor negativa asupra ta va creste.

Orice cuvant negativ adresat unui om reprezinta un atac energetic asupra lui, cu efect de bumerang, amplificat si asupra noastra. Efectul gandurilor si cuvintelor noastre bune sau rele revin la noi cu siguranta cu care le-am emis in mod amplificat.

Cand esti lovit cu vorba doare mai mult decat daca esti lovit cu mana sau cu piciorul.

Astfel, ne atacam, ne facem rau si ne omoram unul pe altul in mod sistematic, de multe ori fara sa ne dam seama de acest lucru. Multi oameni au obiceiul de a rosti blesteme pentru orice fleac, ei isi blesteama parintii, copii, vecini…..

Un cuvant este o racheta ce parcurge spatiul si care in trecerea ei declanseaza forte, agita entitati si provoaca efecte ireparabile. De aceea s-a spus: inainte de apusul soarelui impaca-te cu fratele tau. Acest lucru inseamna ca trebuie rapid sa reparam raul facut celorlalti.

Cand ne gandim la cineva se creeaza un canal energetic intre noi si omul la care ne gandim. Energia cuvintelor rautacioase – cu incarcatura negativa – aruncate asupra unei persoane, precum si intensitatea cu care au fost rostite, au efecte devastatoare, in timp, asupra corpurilor subtile si ale aurei acelui om si lucreaza asa cum au fost adresate. De fapt, orice cuvant sau gand bun sau rau poarta in el informatii ce duc energiile pe care le formeaza. Astfel: acolo unde se duce atentia se duce si energia. Important e ca energia si informatiile trimise sa fie pozitive.

(Sursa – carte – Drumuri catre tine – Debbie Ford)

https://luminasufletuluitau.wordpress.com/

 

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121