Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Categorie:

Cuvintele sunt energie

head-580910__340

Cuvintele au vibrație și au puterea de a-ți influența viața. Cred că este de datoria ta să le folosești înțelept. Și iată ce îți recomand:

1. DACĂ AI COPII, NU LE MAI VORBI NEGATIV

Este un pas foarte important pe care îl poți face. Am început cu copiii fiindcă ei sunt încă în proces de formare. Este mult mai ușor să influențezi un proces care tocmai are loc decât să inversezi ceva deja făcut. Ca părinte, cuvinte precum: „ești prost, tâmpitule etc.” nu au ce căuta în limbajul tău. Nici măcar spuse în glumă sau neintenționat. Începe să te observi și pe viitor să obții un control mai eficient asupra ta.

2. OPREȘTE-TE DIN A-ȚI MAI VORBI ȚIE ÎNSUȚI FOLOSIND CUVINTE CU VIBRAȚIE JOASĂ

Un comportament des întâlnit la majoritatea oamenilor este fraza mentală: „ce prost sunt”. Sunt oameni care își spun asta de zeci de ori pe zi. Dacă ți se întâmplă să folosești și tu această frază, pur și simplu oprește-te. Ai văzut singur ce vibrație are cuvântul „prostule” așa că nu mai are rost să îți explic nimic. Tu ești creatorul realității tale de zi cu zi prin gândurile, vorbele și faptele tale. Folosește-le înțelept.

3. NU MAI VORBI SAU GÂNDI NEGATIV ÎN RELAȚIA TA CU CEILALȚI OAMENI

În această viață tu te afli în postura de cocreator. Ai o putere pe care probabil nu o conștientizezi acum. Însă tu modelezi realitatea în fiecare secundă din viața ta. Ce fac oamenii este că în dialogul lor intern folosesc cuvinte de vibrație joasă. În dialogul cu ceilalți folosesc cuvinte de vibrație joasă. Iar după ce fac asta se uită la știri și spun: „nu știu ce e cu tot dezastrul din lumea asta. Ce se întâmplă cu lumea? Au înnebunit cu toții?” Tu ești creatorul propriei tale realități și ești 100% responsabil pentru asta. Dacă vrei ca lumea din jurul tău să arate diferit începe cu tine.Sursa:fiimplinit.ro

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Sufletul

1. Esti perfect in imperfectiunea ta Cu totii suntem finite perfecte pentru ca am luat nastere din iubire si lumina. Suntem de asemenea intelepti, intrucat

Citeste articol »
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121