Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Cuvintele sunt energii puternice care iti determina viata

20180518_173631Cuvintele sunt energii puternice care iti determina viata

Cristina fusese la un psihoterapeut care a petrecut un an incercand s-o convinga ca a fi sincera era singurul mod de a fi fericita si a incurajat-o sa prinda glas si sa spuna adevarul.

Asa incat Cristina a inceput sa spuna oricui exact ce credea despre persoana respectiva si exact in felul in care simtea nevoia sa o spuna.

Mai intai l-a repezit pe sotul ei spunandui ca nu-i placeau nici parul lui,nici felul lui de a se imbraca si nici purtarea lui,pe urma le-a spus socrilor ei sa-si vada de treaba lor.

Apoi,capatand elan,i-a zis si sefului ei ca metoda lui e depasita si a cerut si o marire de salariu.Simtindu-se mandra de emancipata ei sinceritate,credea ca e pe cale sa devina o femeie cu mai multa autoritate si mai degajata.Insa ea a ramas uluita cand a vazut ca si-a pierdut slujba,cand sotul ei s-a mutat,iar fiul lor s-a dus sa locuiasca la socrii ei.

Fusese doar sincera si nu putea intelege de ce viata ei nudevenise mai buna.

Care a fost problema Cristinei!Ce i-a lipsit ei! Ce inseamna a teexprima sincer!

Raspunsul este discernamantul

Trebuie sa fii atenta de fiecare data sa discerni diferenta dintre adevar si opinie.

A fi sincera inseamna sa te exprimi fara a-ti face rau tie sau altora.

Opiniile insa pot agresa si izola.

Adevarul pur,chiar daca poate fi greu de ascultat,cultiva intelegerea si respectul reciproc.

Fii atenta nu numai la ce spui,ci si la cum o spui,fiindca Universul e construit din sunet si intentie.

Pentru univers,ceea ce spui este lege,el nefacand diferenta dintre adevar si neadevar.

Fiecare cuvant pe care il rostesti are o vibratie proprie,o  tonalitate si o intentie care atrag echivalentul sau in planul terestru,asa incat cuvintele sunt energii puternice care,odata eliberate,creeaza cadrul si imprejurarile vietii tale.

Mai mult decat atat,un limbaj profan si vulgar infecteaza sufletul.

Desi poate parea inofensiv sau chiar amuzant,a vorbi neglijent iti erodeaza trupul de lumina si iti coboara multnivelul vibratiilor.

Nu spun ca ar trebui sa vorbesti impecabil,ci sa cauti sa folosesti cuvinte uzuale si adecvate,evitand folosirea blasfemiilor si a jargonului de strada.

In alta ordine de idei,noi am invatat cuvintele de la cei din jur si le-am primit odata cu o anumita incarcatura energetica si emotionala.

Acelasi cuvant,poate ca aparent inofensiv pentru tine,poate avea semnificatii emotionale foarte diferite pentru persoane diferite,deci sa nu te mire o reactie disproportionata la un cuvant oarecare pentru tine.Viata noastra se construieste prin cuvintele pe care le rostim si le ascultam,pentru ca noi toti suntem co-creatori impreuna cu universul.

Nimic din ceea ce spunem nu este vreodata pierdut sau lipsit de putere.

Fiecare cuvant este atat de puternic incat ii porunceste universului,care poate sa lucreze doar cu ceea ce-i oferi.

Cand exprimi sentimente de confuzie,suparare,invinovatire sau victimizare,aceste mesaje amestecate, plus notele amare,fac ca Universul “sa se invarteasca in cerc”, dorind sa te ajute,dar fiind incapabil sa o faca.El este astfel organizat incat sa sprijine adevaratul tau Sine si cu cat ii comunici mai clar,cu atat el poate sa actioneze mai bine.

Toate cuvintele pregatesc scena pentru ceea ce vor atrage ulterior.Daca auzi o barfa,iesi din acea conversatie,daca cineva critica, ramai tacuta.Modul cel mai bun de a mentine un nivel mai inalt al vibratiilor este de a face in asa fel incat fiecare gand si cuvant pe care-l emiti sau pe care il asculti sa fie cat mai iubitor si cat mai ingrijit cu putinta.

Toate cuvintele au forta,dar cuvintele rostite cu iubire sunt puternice ca niste formulele magice!

Chiar daca nu reusesti sa pui prea multa intentie iubitoare in cuvintele pe care le adresezi cuiva,insasi folosirea unui cuvant frumos detine deja suficienta energie care declanseaza un val pozitiv.

Cand cineva te intreaba ce mai faci, in loc sa mormai un bine,mai degraba raspunde-i grozav sau +Ma bucur de viata sau spune +Ce zi frumoasa in loc de +M-am saturat de vremea asta.

Exprima-ti recunostinta in loc sa te autocompatimesti,apreciaza calitatile unei persoane mai degraba decat sa o critici sau transmite urari de bine in loc sa te plangi.

A comunica in felul acesta este o arta si elibereaza vibratii puternice care fundamenteaza increderea,atrag ajutorul si initiaza vindecarea.

Te vei simti mai usoara,mai libera,dialogul tau intern se va potoli si un ton mai bland va lua locul vocii tale interioare,facandu-te sa devii mai linistita si mult mai creativa.Sursa:Net

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Asumarea umbrei
Dezvoltare personală
Simona Igna

Asumarea umbrei

Asumarea umbrei Pe vremea cand eram copil, nu ma placeam foarte tare. De fapt, erau momente cand  detestam faptul ca sunt eu. Ma credeam singura

Citeste articol »

Râsul

– Maestre, de ce privesc totul, inclusiv pe mine, într-un mod atât de serios? – Ego-ul nu poate există decât prin seriozitate. Nimic nu ucide

Citeste articol »
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121