Dacă vrei să fii fericit/ă

Gestionarea corecta a emoțiile negative,Omul - maestru creator fara limite,Dacă vrei să fii fericit/ă,Cauza disfunctiilor,Orgoliul si smerenia,Vindecarea ranilor,Simptome ,corpul luminos,Conștiința dimensională a cincea Eliberarea iluziilor 3D, Ce ne împiedică să facem schimbările, Teama de zi cu zi, Cum să contracarezi gândurile negative
5
(3)

Dacă vrei să fii fericit/ă

Dacă vrei să fii fericit/ă, nu mai împărtăși viața ta personală tuturor celor pe care îi cunoști.

Fericirea nu este la fel de complicată pe cât o fac unii oameni. Este ceva ce creăm în noi înșine și creștem pe măsură ce avansăm în această lume. Nu puteți găsi fericirea prin lăudarea față de alții sau împărtășirea excesivă. Cu cât îi lăsați pe ceilalți să intre, cu atât mai mult vă vor dărâma. Nu mai fi atât de dispus să anunți pe toată lumea afacerea ta, unele lucruri ar trebui să fie păstrate personale.

Cu cât împărtășim mai mult cu ceilalți, cu atât le oferim mai mult control asupra vieții noastre. Sigur, să spui celor câțiva oameni în care ai încredere și că ești aproape de lucruri atunci când e nevoie poate fi benefic, dar nu lăsați pe toți cei de la serviciu să știe ce se întâmplă în cadrul căsătoriei voastre și nu împărtășiți totul oamenilor ale căror nume de familie nici măcar nu le cunoașteți ,despre voi. Cu cât îți porți mai mult inima pe mânecă, cu atât lucrurile vor deveni mai dureroase pentru tine, ține cont de asta.

Această lume este plină de oameni toxici care nu vor să facă altceva decât să vadă căderea altor oameni. Muncesc din greu pentru a descoperi punctele slabe pe care le pot alege pentru a distruge pe toți cei din jur. Deși s-ar putea să nu folosească lucrurile pe care le-ai spus chiar acum, în viitor se pot întoarce împotriva ta și te pot face să presupui că ești atât de dispus să vorbești cu ceilalți.

Dacă tu și partenerul dvs. vă luptați, nu vă grăbiți să anunțați pe ceilalți cât de furioși sunteți. Acordați-vă ceva timp pentru a vă răcori și apoi, dacă într-adevăr trebuie să vorbiți cu cineva, vorbiți cu o persoană în care aveți încredere, nu cu toți cei aflați în pauză ,în sala de prânz. Cu cât împărtășești mai mult cu ceilalți despre partenerul tău, cu atât mai negativ îl vor vedea oamenii din jurul tău pentru că vor vedea doar o parte a lucrurilor și nu întreaga imagine.

Dacă vrei să fii fericit/ă

Dacă te lupți din punct de vedere financiar, nimeni nu trebuie să știe decât oamenii care sunt implicați în finanțele tale. Cu cât mai mulți oameni știu că aveți, cu atât mai mulți dintre aceștia vor deveni geloși, pe cât poate părea. Această lume este un loc plin de oameni care fie vor să-i ajute pe ceilalți să crească, fie doresc să crească din ajutorul celorlalți și nu poți fi prea atent  care dintre aceștia se află în cercul tău.

Știu că toate acestea s-ar putea să sune cam mult, dar este adevărul și aceasta este lumea în care trăim. În loc să creștem oamenii, suntem prea încântați să îi dărâmăm. Nu ne place să vedem alți oameni care se descurcă bine, vrem să știm că suntem deasupra lor și că facem mai mult decât pot ei în momentul dat. Trăiește-ți viața cum vrei să o trăiești și nu te deranja să-ți pese de ceea ce ar putea crede ceilalți oameni din exterior.

Dacă aveți o problemă cu cineva, păstrați problema între dvs. și acea persoană, cu excepția cazului în care situația necesită mai multe. Suprapartajarea este o problemă reală în zilele noastre, care cred că provoacă mult mai multe tulburări pentru noi toți decât obișnuim să ne dăm seama. Înainte de a vorbi, oprește-te și gândește-te. Dacă vrei să fii fericit, fă ceva care te face fericit, indiferent dacă alte persoane caută sau nu.https://randuripentrutine.eu/

Acesta este un material tradus. Ne cerem scuze pentru eventualele erori.

 

Media 5 / 5. Numărul voturilor: 3

Nu există voturi până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: