Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Categorie:

DARURILE DIVINE

the-pleiades-star-cluster-11637__340

Dumnezeu ne-a creat dupa chipul si asemanarea sa,inseamna ca noi suntem copiii lui, adica fiinte divine .

Intrebarea care se pune este de ce nu manifestam cu totii aceste daruri divine,ci doar cate unii.Mereu m-a framantat faptul ca unii pot mai mult decat altii si au chiar asa zise puteri supranaturale sau paranormale.De ce nu toti? Pot unii sa fie mai ai Tatalui decat altii, asta nu cred.

Daca ai trei copii cu certitudine ii iubesti la fel de mult si iti doresti tot ce este mai bun pentru ei.Indiferent ce ar face tot copii tai raman si ii iubesti neconditionat.Dar daca ai fi Dumnezeu ce ai face pentru copii tai?La intrebarea asta toti cei pe care i-am intrebat mi-au raspuns la fel „As face in asa fel incat sa aiba tot ce isi doresc fara sa fie nevoie sa munceasca”. Cu alte cuvinte toti le-am oferi copiilor nostri fericirea, fericirea absoluta.Atunci de ce Dumnezeu nu a facut asta pentru noi?De ce nu avem tot ce ne dorim? De ce nu suntem toti fericiti?

De fapt, Dumnezeu ne-a dat posibilitatea sa avem tot ce ne dorim, cu mentiunea ca unii chiar nu stim ce ne dorim cu adevarat, iar altii nu credem ca meritam anumite lucruri.Insa darul cel mai de pret pe care ni l-a dat Dumnezeu sunt cele mai inalte fiinte de lumina care sa ne ajute si sa ne calauzeasca pas cu pas, si anume ingerii si arhanghelii.

Ne-a dat ingerii si arhangelii ca sa fie cu noi tot timpul sa ne supervizeze sa ne sfatuiasca sa ne spuna tot ceea ce trebuie sa stim aici in misiunea noastra planetara.Bine, bine o sa ziceti, dar unde sunt, noi de ce nu-i vedem?De ce nu-i auzim?Ingerii sunt in permanenta alaturi de noi,ei sunt fiinte de lumina cu vibratii foarte inalte,sunt dornici sa ne ajute oricand,doar ca ei nu au voie sa ne incalce liberul nostru arbitru, in consecinta un inger nu te va ajuta niciodata daca nu-i ceri asta.

Singurele momente din viata noastra in care ei intervin sunt atunci cand viata ne este pusa in pericol si nu ne-a venit momentul sa plecam.In restul timpului ei stau si asteapta sa fie chemati , sa fie intrebati sa-si poata indeplini menirea pentru care au fost creati.Cineva mi-a spus odata ca nu poate sa-l roage pe Isus prea des pentru ca ii e teama sa nu-l deranjeze de la alte treburi mai importante.Ceea ce nu inteleg oamenii este aceea ca ingerii si arhanghelii,dealtfel si Isus nu sunt supusi legilor terestre spatiu-timp, gravitatie etc.Ei pot fi in acelasi timp oriunde, adica pot veni sa te ajute oricand si pe tine si pe oricare dintre noi. Este greu cu adevarat sa ne imaginam asa ceva,dar exista si ei sunt darul lui Dumnezeu pentru noi.

Ceea ce este cu adevarat miraculos este ca fiecare dintre noi are cel putin un inger pazitor de la nastere si pana la moartea trupului fizic si deasemenea fiecare putem sa-i contactam.

Exista patru modalitati prin care putem sa ne contactam ingerii sau arhanghelii:clarvedere, clarauditie, clarsimtire si clarcunoastere.Toti comunicam prin cel putin doua cai, iar celelalte pot fi dezvoltate prin exercitiu.

sursa : aripidelumina

 

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Obtine ce-ti doresti

PASUL 1 Relaxeaza-ti mintea.Mediteaza pentru 5-10 minute.Facand asta,iti vei mari puterea mintii si vei intra intr-o stare de relaxare. Acest pas este optional, dar recomandat.

Citeste articol »
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121