Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

De ce atragem ANUMIȚI OAMENI în viețile noastre

oglinzi

Cele 7 Oglinzi Eseniene

Atragem oameni în viețile noastre și ei sunt precum aceste 7 oglinzi.

Când ne învățăm lecțiile,acești oameni încetează să mai apară în viețile noastre.

Trăim într-o lume a„acțiunii și reacțiunii”.Manifestăm și magnetizăm oameni și evenimente în viețile noastre în concordanță cu nivelul nostru de conștiință.

PRIMA OGLINDĂ–reflectă ceea ce suntem.Reflectă părți din noi aflate în suferință și răni mai vechi,neconștientizate.

A DOUA OGLINDĂ–reflectă ceea ce judecăm.Sunt acele lucruri față de care avem o încărcătură emoțională,ceva ce ne-a rănit în trecut și pe care noi nu am iertat.

A TREIA OGLINDĂ–reflectă ceva ce am pierdut,am lăsat să plece sau care ne-a fost luat.Când vedem ceva ce ne place și ne dorim în altă persoană,este adesea ceva ce am pierdut sau ne-a fost luat în viețile noastre.

A PATRA OGLINDĂ–reflectă cea mai adâncă iubire.Poate fi un stil de viață,o relație pierdută sau neterminată.De multe ori are legatură cu o viață anterioară,când am tras o concluzie greșită și amărăciunea pe care am înregistrat-o în suflet.

A CINCEA OGLINDĂ–reflectă pe tatăl sau mama noastră.Se spune adesea că ne căsătorim cu persoane care se aseamănă cu sau mama/tata.Adesea ajungem să repetăm greșelile părinților noștri,repetându-le obiceiurile pe care le-am învățat de la ei.

A ȘASEA OGLINDĂ–reflectă cele mai mari provocări ale noastre,cele mai mari frici,și ne oferă uneltele prin care putem să înțelegem viața în concordanță cu ele.

A ȘAPTEA OGLINDĂ–reflectă percepțiile noastre.Ceilalți se vor purta cu noi și ne vor trata în concordanță cu modul în care noi înșine ne percepem și ne comportăm cu noi.

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Sufletele indigo

Aceste suflete au venit pe Pământ pentru a ridica nivelul de vibrație al Planetei și pentru a contribui la schimbări sociale importante. Născuți după anii

Citeste articol »
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121