Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

De ce atragem ANUMIȚI OAMENI în viețile noastre,Vindeca copilul interior,

De ce atragem ANUMIȚI OAMENI în viețile noastre

De ce atragem ANUMIȚI OAMENI în viețile noastre

Cele 7 Oglinzi Eseniene

Atragem oameni în viețile noastre și ei sunt precum aceste 7 oglinzi.

Când ne învățăm lecțiile,acești oameni încetează să mai apară în viețile noastre.

Trăim într-o lume a„acțiunii și reacțiunii”.Manifestăm și magnetizăm oameni și evenimente în viețile noastre în concordanță cu nivelul nostru de conștiință.

PRIMA OGLINDĂ–reflectă ceea ce suntem.Reflectă părți din noi aflate în suferință și răni mai vechi,neconștientizate.

A DOUA OGLINDĂ–reflectă ceea ce judecăm.Sunt acele lucruri față de care avem o încărcătură emoțională,ceva ce ne-a rănit în trecut și pe care noi nu am iertat.

A TREIA OGLINDĂ–reflectă ceva ce am pierdut,am lăsat să plece sau care ne-a fost luat.Când vedem ceva ce ne place și ne dorim în altă persoană,este adesea ceva ce am pierdut sau ne-a fost luat în viețile noastre.

A PATRA OGLINDĂ–reflectă cea mai adâncă iubire.Poate fi un stil de viață,o relație pierdută sau neterminată.De multe ori are legatură cu o viață anterioară,când am tras o concluzie greșită și amărăciunea pe care am înregistrat-o în suflet.

A CINCEA OGLINDĂ–reflectă pe tatăl sau mama noastră.Se spune adesea că ne căsătorim cu persoane care se aseamănă cu sau mama/tata.Adesea ajungem să repetăm greșelile părinților noștri,repetându-le obiceiurile pe care le-am învățat de la ei.

A ȘASEA OGLINDĂ–reflectă cele mai mari provocări ale noastre,cele mai mari frici,și ne oferă uneltele prin care putem să înțelegem viața în concordanță cu ele.

A ȘAPTEA OGLINDĂ–reflectă percepțiile noastre.Ceilalți se vor purta cu noi și ne vor trata în concordanță cu modul în care noi înșine ne percepem și ne comportăm cu noi.Sursa;Net

Media 5 / 5. Numărul voturilor: 1

Nu există voturi până acum! Fii primul care evaluează această postare.

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

RESPIRAŢIA

Atunci când respiraţia îţi este chinuită, gândul îţi e condus de frică şi anxietate. Străduieşte-te să devii conştient de momentele în care res­piri greu. Observă

Citeste articol »
Schimbă-ți Atenția Transformă-ți Viața !,Luna Nouă din 17 iulie 2023,Iluziile și Autoamăgirea,Puterea de a decide propria valoare,Transformă-ți îndoielile,Fii responsabil pentru tine,Obezitatea – o perspectivă spirituală,Renunțarea la rușine,Ruperea tiparelor negative ,Cele 4 nopți întunecate ale etapelor sufletului,Semnificatia emotionala a dependentelor,Ascultă-ți corpul !,Luna Nouă în Vărsător,Transformarea suferintei in pace,Vindecarea sufletului,Lucruri de facut diferit in 2022,Înțelegerea celor 3 stări ale conștiinței,Gestionarea corecta a emoțiile negative,Omul - maestru creator fara limite,Dacă vrei să fii fericit/ă,Cauza disfunctiilor,Orgoliul si smerenia,Vindecarea ranilor,Simptome ,corpul luminos,Conștiința dimensională a cincea Eliberarea iluziilor 3D, Ce ne împiedică să facem schimbările, Teama de zi cu zi, Cum să contracarezi gândurile negative
Exerciții practice
Simona Igna

Iertarea se invata

Singura cale de a ne curăţa rănile emoţionale de otrava lor este iertarea. Este necesar să iertăm pe cel ce ne-a rănit, oricât de gravă

Citeste articol »
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121