Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

De ce nu sunt fericit?

1932730_759062300854151_5888926584755389737_oCât de des te simți apăsat de stres, singurătate, frică, durere, furie sau senzație de copleșire în fiecare zi? S-ar putea să ajungeți la un moment dat în viața voastră în care doriți doar să știți de ce suferiți atât de mult. Nu numai asta, dar s-ar putea să te simți rău și obosit de durere și doar să vrei să se oprească.

De ce nu sunt fericit?

Ce am făcut greşit de mă simt aşa?

De ce nu pot găsi vreodată pe cineva cu care să mă conectez?

Voi fi singur pentru totdeauna?

Care este semnificația vieții mele?

Cum opresc suferinţa?

Există un motiv pentru care sunteți aici, citind aceste cuvinte chiar acum. Vrem să împărtășim cu tine patru explicații simple de ce ați putea suferi:

1. Ați experimentat o ceva spiritual.

Cu alte cuvinte, ați experimentat sentimentul de „trezire” din starea comună societății. Trezirea voastră spirituală s-ar fi putut întampla ca urmare a unei traume, a unei tragedii, a unei schimbări majore de viaţă, a unei boli sau pur şi simplu pentru că sufletul vostru se maturizează şi evoluează.

2. Sunteţi blocat în partea întunecată a sufletului.

Te simți ca și cum întreaga ta viață s-a prăbușit peste tine? Te simți ca și cum ai cădea într-un vid negru fără sfârșit, fără speranță de scăpare? Dacă da, s-ar putea să experimentați o noapte întunecată a sufletului.

Noaptea întunecată a sufletului este o formă de criză spirituală și existențială. Deseori implică pierderea interesului pentru interacțiunea socială, pierderea oricărui sens în viață, senzația de a nu atinge divinul, sentimentul trădat sau abandon faţă de viață și care nu are un fundament solid sau stabil pentru a rămâne în picioare.

Deși acest lucru ar putea părea o experiență teribilă, noaptea întunecată a sufletului este o perioadă de transformare profundă în viață, necesară pentru creșterea fiecărei ființe umane.

3. Ați fost născut cu un nivel ridicat de sensibilitate.

Cum ar fi destinul pe care îl ai, ai fost născut cu un nivel ridicat de sensibilitate. Cu toate acestea, în lumea noastră zgomotoasă și haotică, sensibilitatea ta nu este doar înecată, ci este privită ca o „slăbiciune”. În consecință, poate ai respins sau ai luptat cu sensibilitatea ta întreaga viață.

Există o serie de tipuri diferite de sensibilitate, acestea includ:

  • Sensibilitatea spirituală – deseori numită „suflete vechi” sau suflete mature, oamenii sensibili la spirit au o capacitate mai mare de a se conecta cu înțelepciunea sufletului. Ca rezultat, ei se simt izolați în societatea noastră materială actuală.
  • Sensibilitate mentală și emoțională – empaticii sunt persoane care pot absorbi emoțiile altora din jurul lor, trăind aceste emoții străine ca fiind ale lor. Acest lucru duce adesea la boli cronice și psihice.
  • Sensibilitate fizică – persoanele cu o sensibilitate ridicată sau persoanele cu tulburări psihice sunt persoane care se nasc cu sisteme nervoase delicate. În consecință, se simt deseori copleșiți de o experienţă senzorială puternică (lumină, sunete, mirosuri, gusturi, texturi).

4. Ați experimentat pierderi de suflet.

Ca urmare a condiționării sociale, a traumelor din copilărie, a dependenței sau a abuzului, ați putea fi experimentat ceva despre care ne referim ca fiind „pierderea sufletului”. Pierderea sufletului este experiența de a fi distanțat forțat de sufletul tău atât de grav încât simți ca și cum bucăți din tine „lipsesc” sau sunt rupte.

Din nefericire, când nu suntem ghidați de suflet, prezentăm consecințe dureroase, cum ar fi pierderea sensului, anxietatea, oboseala, boala mintală, boala cronică, amorțirea cu dependențe și așa mai departe.

Munca cu sufletul

Acum că ați descoperit patru cauze posibile ale suferinței voastre, s-ar putea să vă întrebați cum să vindecați aceste probleme.

Munca noastră se concentrează în mod special pe o practică experimentală pe care o numim „munca cu sufletul”. Munca cu sufletul este practica de a lucra cu sufletul tău. Vă ajută să faceți acest lucru astfel încât să puteți redescoperi claritatea, iubirea de sine și integritatea dorită. Acest lucru vă va ajuta să trăiți o viață de bucurie mai degrabă decât de suferință.

http://echilibruverde.ro

Media 0 / 5. Numărul voturilor: 0

Nu există voturi până acum! Fii primul care evaluează această postare.

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Luna Nouă din 17 iulie 2023,Iluziile și Autoamăgirea,Puterea de a decide propria valoare,Transformă-ți îndoielile,Fii responsabil pentru tine,Obezitatea – o perspectivă spirituală,Renunțarea la rușine,Ruperea tiparelor negative ,Cele 4 nopți întunecate ale etapelor sufletului,Semnificatia emotionala a dependentelor,Ascultă-ți corpul !,Luna Nouă în Vărsător,Transformarea suferintei in pace,Vindecarea sufletului,Lucruri de facut diferit in 2022,Înțelegerea celor 3 stări ale conștiinței,Gestionarea corecta a emoțiile negative,Omul - maestru creator fara limite,Dacă vrei să fii fericit/ă,Cauza disfunctiilor,Orgoliul si smerenia,Vindecarea ranilor,Simptome ,corpul luminos,Conștiința dimensională a cincea Eliberarea iluziilor 3D, Ce ne împiedică să facem schimbările, Teama de zi cu zi, Cum să contracarezi gândurile negative
Exerciții practice
Simona Igna

Vindecarea ranilor

Vindecarea ranilor Vindecarea ranilor.Semne că rănile noastre sunt pe cale de vindecare. Rana de respingere Rana de respingere este pe cale de vindecare atunci când

Citeste articol »
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121