Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Categorie:

De ce oamenii inteligenți evită comunicarea inutilă.

rose-2715640__340

Dacă vă este cunoscut acest lucru, atunci avem o veste bună. Nu sunteți antisocial. Pur și simplu sunteți foarte inteligent.

Potrivit unui studiu realizat de NCBI, oamenii foarte inteligenți tind să comunice cu mai puțini oameni și chiar pot să evite interacțiunea socială excesivă. Este interesant faptul că ei devin mai mulțumiți de viață, atunci când urmează această strategie.

Potrivit cercetătorilor Satoshi Kanazawa și Norman Lee,pentru persoanele extrem de inteligente care caută fericirea, strategia “pustnicului în pădure” este perfectă.

Psihologii au reușit să determine că oamenii fericiți trăiesc în zonele cu o densitate a populației redusă. Iar nivelul fericirii crește atunci când interacțiunile sociale sunt legate de cei mai apropiați oameni.

Nu este surprinzător faptul că participanții la studiu au raportat un nivel mai ridicat de fericire, în condițiile în care interacțiunile sociale erau frecvente – cu excepția grupului celor mai inteligenți oameni.

Cei care au inteligența mai înaltă și posibilități de utilizare, nu au tendința să piardă mult timp pentru comunicare, deoarece ei se concentrează pe alte perspective pe termen lung.

Cu alte cuvinte, “tocilarul” care spune că are lucruri mai interesante de făcut decât comunicarea cu prietenii – nu minte. Deci, data viitoare, dacă vă decideți să rămâneți acasă în loc să ajungeți la distracții, să nu vă simțiți ciudat. Cine știe, poate că deveniți mai inteligent.  https://relatii.net

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Banii

Jen Sincero-EXERCIȚIU: Cum să iubești banii și să devii un magnet pentru abundență A te deschide abundenței, a învăța și a te educa cu privire

Citeste articol »
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121