De Ce Vibrația Înaltă Poate Duce La Pierderea Relațiilor

0
(0)

Am fost întrebată de multe ori în comunitate despre Legea Atracției, cu privire la relațiile pierdute,un fenomen comun acum.Se pare că mulți oameni care învață să-și ridice vibrațiile descoperă că își pierd prietenii sau crează relații tensionate cu oamenii de care sunt apropiaţi. În acest articol,voi căuta să răspund la aceste întrebări cu privire la motivul pentru care o vibrație ridicată poate duce la pierderea relaţiilor.

Acum,permiteți-mi să vă spun mai întâi că acest fenomen este o mică enigmă.

Când vă ridicați vibrațiile,vă așteptați  că trebuie să vi se întâmple numai lucruri bune, nu? La urma urmei,o vibrație înaltă ar trebui să atragă situaţii cu care vă simţiţi bine. Prin urmare,pur și simplu la suprafaţă întrebarea nu are sens,deoarece ar fi necesar să aibă loc ruperea relațiilor în care nu vă simţiţi bine!

Dar pentru a înțelege cu adevărat acest fenomen,este nevoie să intrăm puțin în profunzime.

Atunci când ne ridicăm vibrațiile,ne aliniem cu o stare mai fericită și mai aliniată a fiinţei. În această stare,este mai probabil că dorim să promovăm toleranța, dragostea și fericirea. Acest lucru, apropo,este motivul pentru care mulți oameni ne privesc adesea ca fiind scrântiţi sau chiar ridicoli;suntem conștienți de avantajele conexiunii și unității, în timp ce o mare parte a lumii în care am crescut este încă foarte concentrată pe separare și discordie.

O parte a procesului ascensiunii adevărate ne ridică vibrația până la punctul în care ne aliniem la o realitate în care tot mai mulți oameni cred în conexiune și unitate,și aleg să se concentreze pe pozitivitate.

Pe măsură ce vibraţiile cresc,putem să spunem că suntem cu adevărat pe calea cea bună căutând să vedem cine e în jurul nostru.Dacă vedem mai mulți oameni care sunt buni, iubitori și într-o stare de conexiune, putem fi siguri că am ridicat semnificativ vibrația și am atras o realitate mai unificată.

Problema care apare în relațiile noastre nu este că nu suntem capabili să atragem acești oameni amabili și iubitori, ci mai degrabă că este adesea dificil pentru noi să ne schimbăm așteptările cu privire la anumiți oameni de care eram apropiaţi.Adesea,când ne ridicăm vibrațiile, devenim conștienți de negativitatea care există în interiorul oamenilor din jurul nostru. De multe ori, începem să vedem că poate nu sunt la fel de energici și armonioşi cum credeam odată că sunt.

Am observat asta în realitatea mea când am devenit prima dată interesată de Legea Atracției. Am avut un prieten drag,pe care l-am văzut întotdeauna ca o persoană pozitivă și ascensionată. Prin perspectiva mea mai nouă și mai ascensionată, totuși, mi-a devenit mai evident că în timp ce era încă o persoană foarte bună și iubitoare, perspectiva lui era într-adevăr mult mai negativă decât am văzut vreodată înainte.

Dacă vă aflați într-o poziție de genul acesta,și dintr-o dată un iubit pare să fie mai negativ, este pur și simplu pentru că percepția voastră s-a schimbat datorită schimbării voastre energetice. La un moment dat, comportamentul celui iubit poate părea perfect acceptabil, dar acum este posibil să nu rezoneze cu voi.

Dacă aceasta este situaţia,este posibil să aveți dificultăți în a crede că această persoană iubită se poate „ridica” cu voi.Perceperea ei din acest nou punct de vedere poate face dificilă așteptarea ca ea să vină împreună cu voi în călătoria voastră. În timp ce la un moment dat a fost o întâlnire vibratorie pentru voi, poate că acum nu este.

Deci, pe măsură ce vibraţiile se ridică se pot întâmpla una dintre cele doua situaţii. Pe de o parte, dacă credeți că un iubit este incapabil să vă întâlnească în ascensiune, el sau ea va rămâne în același loc.Între timp, ascensiunea voastră vă va face să vă desprindeți de prezența sa și relația se va pierde.

Cealaltă opțiune este că vă așteptați ca persoana voastră iubită să depășească starea actuală pentru a se alătura în ascensiune. Dacă acesta este cazul, veți crede că această persoană se va ridica cu voi. Apoi, relația voastră va rămâne în viață în timp ce vă înălţaţi împreună.

Această a doua opțiune este puțin mai dificilă,pentru că vă cere să gândiţi că este posibil să nu fiți capabili să credeți de unde sunteţi acum.Acest lucru este valabil mai ales dacă ați fost concentrat prea mult asupra negativității persoanei iubite sau dacă credeți că va fi foarte inconfortabil în realitatea în care vă îndreptați.

Amintiți-vă, regula cardinală a Legii Atracției este că obțineți ceea ce credeți. Dacă credeți că prietenii și rudele voastre sunt capabile să urce cu voi, vor urca.Dacă nu puteți crede, atunci este nevoie să se disipeze din imagine pentru a vă putea înălţa.Acesta este motivul pentru care mulți dintre noi se luptă să mențină anumite relații în timpul ascensiunii.

Deci, dacă vi se întâmplă asta, urmaţi-vă inima. Ni se întâmplă multora!

La sfârșitul zilei, ceea ce este cu adevărat important este că vă ridicați vibrația, indiferent de rezultatul acesteia. Încrederea în timp ce urcaţi că înaintea voastră sunt lucruri bune, și dacă aţi lăsat pe cineva în spate,este pur și simplu pentru că voi doi în prezent aveți vibrații incompatibile.

Rețineți:acest lucru nu înseamnă că sunteți mai buni decât cei dragi, înseamnă pur și simplu că versiunea pe care le-ați cunoscut-o, să nu mai rezoneze cu voi şi cu ceea ce aşteptaţi. Vestea bună este că există câteva lucruri pe care le puteți face pentru a menține o relație vie și dacă relația este importantă pentru voi este probabil o idee bună să faceţi o încercare.În primul rând (și în primul rând), evitați să vă gândiți la persoana iubită ca fiind o persoană negativă. Concentrați-vă doar pe momentele în care iubitul vostru este fericit, râzând și înălțat. Acest lucru vă va alinia mai îndeaproape cu o versiunea lui sau a ei care este fericită, veselă și înălțată, și cu cât mai mult din versiunea aceasta o vedeți, cu atât mai bine. Trăim într-un univers infinit, astfel încât să fiți conștienți că există „versiuni” ale iubitului tău. Unele pozitive, unele negative. Pentru a vă alinia la o versiune mai pozitivă a celui iubit, este necesar să vă așteptați ca el sau ea să evolueze în această versiune. Puteți, de asemenea, să aveţi intenția de a păstra pe cei dragi în jur și de a folosi un jurnal și afirmații zilnice pentru a vă concentra asupra lui sau trăsăturilor sale pozitive. Dați-i o încercare solidă pentru a vă ajusta așteptările,deoarece dacă vă percepeți suficient de plăcută percepția celuilalt, puteți continua călătoria împreună. Dar, dacă procesul se dovedește a fi prea frustrant, relaxați-vă și urmaţi-vă drumul. Va fi bine, vă promit. Vă rog să știți că ceea ce este cel mai important este că urcați într-o stare mai înaltă a ființei. Dacă reconcilierea negativității cu prietenii și cu cei dragi vă provoacă frustrare sau iritare, veți merge în jos. Apoi, veți fi înconjurați de aceiași oameni, nu pentru că s-au ridicat, ci pentru că energia voastră vibrațională s-a spiralat înapoi.Deci, fiți ușori și blânzi în privința aceasta. E în regulă dacă unii oameni se estompează din imagine, atâta timp cât încă mai ascensionaţi. Din nou, când urci, te vei înconjura din ce în ce mai mult de oameni care se află pe aceeaşi lungimea de undă, deci nu este necesar să te temi de singurătate sau de izolare. Dacă continuați să urcați, veți atrage relațiile iubitoare pe care le doriți. De asemenea, este posibil să vă aliniați cu versiunea pozitivă a prietenului vostru sau a iubitului,pe drum. Poate că este prea dificil să vă așteptaţi ca el să se alăture chiar acum, dar într-un moment mai târziu al ascensiunii voastre veţi avea un timp mai ușor. Cu cât creştem mai mult, cu atat mai uşor devine să ne aşteptăm ca alţii să facă la fel. Deci, nu este neapărat „rămas bun”, dar poate fi  în schimb doar, „văd mai târziu”.

Sper că acest articol a clarificat unele dintre întrebările pe care le-am primit cu privire la această problemă a relațiilor pierdute.Dacă aveți mai multe întrebări despre această problemă, vă rugăm să comentați mai jos!

http://www.bodymindsoulspirit.com/why-a-high-vibration-can-lead-to-lost-relationships/

Traducere: Ambarees

Media 0 / 5. Numărul voturilor: 0

Nu există voturi până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: