Chakra coroanei este prezentă la al șaptelea număr din lista tuturor chakrelor. Este prezenta în vârful capului și este cunoscut sub numele de poarta către înțelepciunea spirituală.Această chakră este conexiunea voastră cu energia universală. O chakră a coroanei blocată este asociată cu o serie de probleme, inclusiv suferința emoțională și creșterea spirituală limitată .

Blocarea Chakrelor Coroanei | De unde știi că chakra coroanei este blocată?

Există un număr de simptome asociate blocării chakrei coroanei. Nu este necesar să aveți aceste simptome atunci când chakra dvs. este complet blocată.

Ele ar putea fi prezente chiar și atunci când începe dezechilibrul chakrei:

• Incapacitatea de a-ți stabili obiective
• Viața pare fără direcție
• Izolarea devine cel mai bun partener
• Nicio legătură spirituală
• Sentimentul pierdut

Există, de asemenea, multe simptome fizice, inclusiv:

• Boala Alzheimer
• Dureri de cap recurente
• O migrenă
• Dureri nervoase
• Insomnie
• Depresie

Cum se vindecă chakra coroanei blocate?

Există multe metode care vă pot ajuta să vindecați o chakră a coroanei blocată. Puteți selecta oricare dintre metodele menționate mai jos, dar practicarea lor, din nou și din nou, este cheia succesului.

Meditaţie:

O modalitate de a vă vindeca chakra coroanei blocate este prin meditație.Când meditați, vizualizați o lumină de culoare violet sau alb prezentă în partea de sus a capului; acest lucru va curăța blocajul.Dar meditația te va ajuta doar atunci când o faci zilnic. De asemenea, puteți vizualiza un lotus alb pe cap; este simbolul chakrei coroanei.

Pietrele Chakrei Coroanei:

Pietrele chakrei coroanei sunt diamante, ametist, cuarț și toate pietrele albe sau violete. Purtarea unei pietre de vindecare îmbunătățește energia de vindecare și elimină blocajul.O poți purta fie sub formă de bijuterii, fie poți păstra piatra la tine când meditezi.

Fă fapte bune:

A face fapte bune este cea mai bună sursă pentru a-ți echilibra chakra coroanei. Fă acte aleatorii de bunătate; te va ajuta să obții pacea interioară.De asemenea, produce alte beneficii, inclusiv scăderea anxietății și a tensiunii arteriale.

Yoga:

A face yoga zilnic este de ajutor în vindecarea acestei chakre. Cele mai bune poziții yoga pentru vindecarea chakrelor coroanei sunt asanele inversate. Trebuie să exersați și respirația lentă și concentrată în timp ce faceți yoga.

Reconectează-te cu tine însuți:

Pentru a face acest lucru, trebuie să vă urmați intuiția. Ar trebui să vă cunoașteți vocea interioară pentru a vă cunoaște cerințele.Dar, pentru a face acest lucru, ar trebui să scăpați complet de toată negativitatea prezentă în jurul vostru. Negativitățile majore sunt relațiile abuzive, locurile de muncă stresante, emoțiile reprimate etc.Puteți face acest lucru și bucurându-vă de hobby-urile dvs.

Petreceți timp cu natura:

Petrecerea timpului cu natura vă va hrăni sufletul. Încercați să faceți o plimbare într-un parc sau să luați o vacanță și să mergeți la camping, dacă puteți. Tot ceea ce nu este materialist vă va ajuta să vă reconectați cu chakra coroanei.

Arta și muzica vă vor ajuta:

Muzica îți hrănește sufletul. Alegeți muzica pe care o considerați liniștitoare. Va ajuta la vindecarea chakrei coroanei. Arta este un alt mod de a vă conecta cu sinele vostru interior.https://www.spiritualunite.com/