Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Categorie:

Descoperă-ţi puterea!

În ultima instanţă, calea pe care o urmezi în viaţă este propria ta creaţie. Tu o determini prin rezonanţele tale energetice, conştiente sau inconştiente.

La modul ideal, ar fi de preferat să faci acest lucru în mod conştient, respectiv să îţi modelezi destinul astfel încât viaţa ta să se alinieze cu lucrurile care îţi trezesc pasiunea şi entuziasmul.

În realitate, singurul motiv pentru care ne simţim îndoiţi în ceea ce priveşte pasiunile şi menirea noastră în viaţă este convingerea noastră ca acestea ar trebui să ne fie extrem de clare.

De ce contează atât de mult acest lucru pentru noi? De ce nu putem face ceva pur şi simplu pentru că ne face plăcere?

De ce trebuie să identificăm o activitate cu ”menirea” noastră pentru a-i atribui o valoare deosebită, angrenându-ne timpul şi energia în ea?

Indiferent în ce constă viziunea sau visul tău, acestea îţi vor fi revelate mult mai uşor dacă faci cu plăcere ceea ce faci. În acest fel, totul ţi se va părea mai amuzant. Mai mult, acţiunile tale vor genera rezultate mult mai semnificative, vei fi înconjurat de oameni care te vor sprijini şi te vei bucura mai mult ca oricând de viaţă.

Scopul este să îţi creezi o viziune care să te inspire să îţi realizezi propria măreţie personală, transformându-te astfel într-o sursă generatoare de valori pentru această lume. Dacă vei face acest lucru, Universul te va răsplăti oferindu-ţi toate lucrurile de care ai nevoie pentru a perpetua aceasta experienţă.

Ai deja o viziune foarte clară asupra vieţii pe care ţi-o doreşti? Foarte bine! Chiar şi în acest caz, doresc să o abordezi la fel ca cei care nu ştiu la fel de clar cum doresc să arate viaţa lor. De ce? Deoarece dorim să ne asigurăm că această viziune este într-adevăr a ta.

Noi ne gândim tot timpul la ceea ce nu suntem şi la ceea ce nu facem bine.

Acest lucru se datorează procesului de condiţionare la care ne-a supus societatea. Ideea că „nu suntem suficienţi de buni aşa cum suntem” a fost creată de anumite persoane care doreau ca oamenii aflaţi în sfera lor de influenţă să „îşi cunoască locul”. Pentru ca cineva să îşi poată păstra puterea, cei din jurul lor trebuie să perceapă existenţa acestei puteri şi faptul că unii o pot avea, iar alţii nu.

Deşi nu trece o zi fără să descoperim lucruri noi despre natura infinită a Universului şi despre miracolul vieţii, noi continuăm să ne focalizăm asupra limitărilor noastre, în loc să acceptăm magia care ne stă la dispozitie.

Adevărul este că noi ne putem alege singuri calea.

Acest lucru nu este întotdeauna uşor, mai ales la început, căci această abordare a vieţii diferă de tot ce am fost învăţati vreodată. În esenţă, ea afirmă că: „Noi putem face absolut orice dacă ne dorim cu adevărat acest lucru.”

Crearea căii personale poate fi extrem de dificilă. Ea ne obligă să gândim la o scară mai mare decât am făcut-o vreodată până acum şi să ne focalizăm mai mult decât am fi crezut vreodată că este posibil.

Atunci când începi să îţi creezi această cale, convingerile limitatoare şi gândurile negative se vor repezi asupra ta, copleşindu-te – dacă această viziune nu rezonează cu respectivele convingeri. Ceea ce trebuie să faci este să le recunoşti ca atare: simple reacţii învăţate la adresa unui gând. Cu cât vei încerca să te lupţi mai abitir cu aceste sentimente, cu atât mai puternice vor deveni ele.

Ori de câte ori auzi în mintea ta voci care îţi spun că: „Nu poţi face acest lucru”, „Cum crezi că vei reuşi aşa ceva?” sau ”Problema asta te depăşeşte”, detaşează-te pentru o clipă de emoţiile declanşate de aceste cuvinte şi întreabă-te care este originea lor.

Ţi-a spus vreodată un părinte, un profesor sau altă persoană autoritară că „nu poţi”? Dacă da, ai crezut cu siguranţă acest lucru. La urma urmelor, de ce nu ai fi făcut-o? Gândeşte-te însă: cum ar putea cineva care nu este una cu tine să ştie de ce eşti sau nu eşti capabil tu?

Nimeni nu te cunoaşte în proporţie de sută la sută. Este greu să ne cunoaştem noi înşine în proporţie de 100%, deci cum ar putea şti o persoană aflată într-o poziţie de autoritate să ştie în locul nostru ce putem şi ce nu face în viitor?

Răspunsul evident este că nicio persoană aflată într-o poziţie de autoritate nu ar putea şti vreodată aceste lucruri. Cu toate acestea, pare de necrezut cât de uşor acceptăm noi convingerile altor oameni legate de noi înşine. Le integrăm apoi pe un nivel atat de profund încât nici nu mai par „convingeri”, ci realitatea aşa cum este.

Din fericire, tu poţi schimba această stare de lucruri. Schimbarea este însă dramatică şi pentru a o putea realiza, ai nevoie de un stimulent extrem de puternic. Exact acesta este rolul pe care urmează să îl joace viziunea despre care vorbim şi pe care trebuie să ţi-o creezi.

Nu-ţi compara niciodată viziunea/visele cu cele ale altor persoane. Viaţa nu este o competiţie pentru a afla cine are cele mai măreţe, cele mai îndrăzneţe şi cele mai onorabile aspiraţii. Tu te afli aici pentru a-ti trăi propria viaţă. Cum doreşti să fie aceasta?
Viziunea ta nu trebuie să te inspire decât pe tine. Nimeni din jurul tău nu trebuie să fie „de acord” cu tine pentru a putea merge mai departe. Oamenii care te vor sprijini vor apărea pe măsura ce vei avansa pe calea aleasă de tine.

(sursă: cartea “Urmează-ţi pasiunea, descoperă-ţi puterea)

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Afirmații

Începe-ți noul an într-un vibe pozitiv, cu o minte clară și un subconștient bine setat astfel încât să îți creezi unul dintre cei mai buni

Citeste articol »
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121