Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Categorie:

Despre ego

illusion-2495319_960_720Ego-ul este simtul pe care-l aveti asupra aspectului vostru individual din lumea 3D. Este diferit fata de suflet, care este sentimentul pe care-l aveti ca si aspect individual al Divinitatii existand de-a lungul si dincolo de timp si spatiu.

Ego-ul este marginit de catre timp si se raporteaza la orice in termeni de trecut, prezent si viitor in timpul linear. Fricile, sperantele, dorintele, visele si atasamentele emotionale ale ego-ului sunt toate bazate pe timp. “Ce se va intampla in viitor?”, “Am sa fiu in siguranta?”, “Ce voi face daca se va intampla aceasta?” Acestea sunt toate frici ale viitorului.

Exista, de asemenea, si atasamente fata de trecut. “Imi amintesc cand eram indragostit de aceasta persoana si cat de minunat m-am simtit. Acum ea m-a parasit si sunt singur si nefericit.” Sau in felul urmator: “Am avut o experienta traumatica in trecut si acum imi este o frica de moarte ca se va intampla din nou, deci nu am sa mai permit. Am sa-mi inchid inima si nu-mi voi mai asuma alte riscuri.” Cu totii cunoasteti aceste exprimari. Exista nenumarate altele pe care insa nu le vom mentiona acum.

In “Un curs in miracole” am spus ca “dragostea perfecta alunga frica”. Aceasta este o afirmatie corecta, dar ea necesita o clarificare. Noi nu suntem aici pentru a ne suprima ego-urile, a le alunga, a le pedepsi, a le distruge sau ale dispretui. Ego-urile au nevoie de iubire la fel de mult precum si celelalte aspecte ale noastre.

La nivelul meu de vibratie, ego-ul are un inteles mult diferit de cel pe care il are pentru voi, preaiubitilor. In lumea voastra, ego-ul este necesar in scopul de a seta granite si a pastra un spatiu personal privat in care sa invatati si sa evoluati. Cu totii ati vazut suflete care nu au granite sanatoase ale ego-ului. Ele ii lasa pe altii sa le abuzeze, sa decida viitorul lor si sa le comande.

Aveti nevoie de un ego sanatos. Dar ce este un ego sanatos? Este acela care este cu smerenie in serviciul lui Dumnezeu. Este acela care ASCULTA vocea Spiritului. Este acela care-si indeplineste cu bucurie sarcinile in numele serviciului altruist. Prin “serviciu altruist” doresc sa spun ca atunci cand serviti pe altcineva, constienta identitatii de sine dispare si va ganditi numai la starea de bine a celuilalt.

Serviciul altruist NU implica sacrificiul si renuntarea la ceea ce va doriti cu adevarat in speranta ca altcineva va fi fericit. Fericirea nu este ceva de negociat sau de scos la licitatie in piata. Fericirea vine atunci cand onorati pe Cine Sunteti Cu Adevarat si va exprimati din acest adevar al fiintei.https://smysteryschool.wordpress.com/

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Vindecare Interioară: Sănătate și Fericire,Ce sunt mantrele?,Octombrie,Solstițiul de Vară și de Iarnă,Oamenii confundă Dragostea, Relatiile de cuplu, PLICTISEALA ÎN RELAȚIE, IERTAREA NU INSEAMNA UITARE, INSEAMNA LIBERTATE
Relații
Simona Igna

Familia

Familia — este un cerc sacru, cetatea ta, care trebuie să fie păzită constant de invazia constantă a persoanelor din afară. Oamenii trebuie să se

Citeste articol »
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121