Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Despre mine

Bună! Sunt Simona Igna, o persoană obișnuită, ca tine.

Pe calea acceptării și iubirii de sine am început să merg când am ajuns la apogeu cu durerile pe care le aveam în suflet și nu le găseam LEAC/rezolvare/vindecare.

Mă întrebam zi și noapte, așa cum poate te întrebi și tu, „de ce toate mi se întâmplă numai mie”, „ce am făcut de am meritat atâta suferință”, „cu ce am păcătuit de mi se întâmplă asta” și multe alte întrebări la care nu găseam un răspuns.

Am ajuns în punctul în care îmi doream să vindec acele suferințe din interior și mi-am spus „GATA, AJUNGE!”.

La vremea respectivă, nu aveam acces la atâtea informații câte avem acum. În plus, dacă cumva, „din greșeală”, te puneai pe primul loc, erai considerată „narcisistă”, „egoistă”!

Povestea mea de viață

Mă căsătorisem la 19 ani, cu multe speranțe că toata acea iubire și fericire vor dura o viață întreagă (copil inocent!!), iar la 20 de ani și gravidă fiind (5 luni), soțul meu a decedat!

Eram supărată foc pe divinitate, tot întrebându-mă de ce?,de ce?,de ce?!

Știi cum este când ai o mulțime de „de ce-uri?”și nici un răspuns? Efectiv,mă învârteam în cerc continuu, fără cale de ieșire și mai aveam și responsabilitatea nașterii unui copil!

Născând (un băiat minunat,de care sunt tare mândră!),băgasem sub preș toata suferința și am mers mai departe. Îmi ziceam că n-are cum să fie tot așa de negru,hai că viața merge înainte!

M-am căsătorit a doua oară, cu încrederea că acum sigur totul va dăinui permanent, iubirea, fericirea… dar n-a fost să fie așa! Între timp, am născut al doilea copil (un băiat minunat, la fel ca primul!). După câțiva ani de căsnicie, a murit și al doilea soț!

Deja ajunsesem în punctul în care aproape că nu mai speram că-mi va fi bine vreodată! Și mai era și responsabilitatea creșterii celor doi băieți ai mei! Totul mi se părea negru, lipsit de viață, trist, cu un gust amar și cu multe alte sentimente de furie și neputință.

Și iar au început interminabilele întrebări:de ce? De ce? De ce?!

Acela a fost momentul când am zis STOP! GATA! AJUNGE!

La vremea respectivă, tot punându-mi întrebarea ce să fac să ne fie bine, am descoperit reviste ca „Paranormal”, „As”, „Dracula” și am început SĂ CITESC.

Deși nu stateam prea bine din punct de vedere financiar (din puținii bani pe care îi aveam mă întrețineam și pe mine și pe copii) îmi cumpăram săptămânal revistele pe care câteodată le luam și pe sub mână, sau altfel spus punându-mă bine cu femeia de la chioșc ca să-mi rețină numărul următor. Pentru mine, atunci era fascinant să le citesc, îmi ofereau o lume mai bună,o speranță că nu-i totul atât de negru,că nu sunt cea mai păcătoasă ființă de pe planetă și nici că toate mi se întâmplă numai mie.

La început credeam că sunt egoistă că aloc bani pentru reviste. Au început să apară îndoielile, mă îndoiam de mine, că aș putea să pun în practică ce citeam, că încerc să-mi construiesc o lume imaginară în care să mă refugiez, etc. Și, totuși, era o parte din mine care visa și spera la mai bine!

Așa am început, cu pași mărunți, să învăț ce este iubirea de sine, acceptarea, vindecarea, trăirea în prezent. Pe zi ce trecea, cu cât citeam mai mult, conștientizam că merit să mă iubesc, că a mă iubi pe mine însămi nu însemna narcisism, că merit să am fericire, iubire, prosperitate, împliniri,bucurii.

Ajunsesem la concluzia că eu eram cea mai mare MASOCHISTĂ! Așa că îți poți imagina cum poate fi o mamă cu doi copii, la 27 de ani, masochistă!

La concluzia asta ajunsesem după ce am început să înțeleg ce înseamnă iubirea de sine. Și ce să vezi?  Era prima dată când aveam dreptate! 🙂

Copiii mei, de care sunt mândră, au fost și sunt lângă mine permanent și, bineînțeles, și eu lângă ei! 🙂

Îmi revine acum în memorie un moment deloc plăcut, dar despre care acum îmi amintesc cu drag, în care stăteam la masă toți trei și plângeam pentru că n-aveam nici bani pentru o pâine, iar băiatul cel mare mi-a spus: „Lasă, mami, că va fi bine, ai să vezi!”. Și da, a avut și are dreptate! Acum ne este bine! 🙂

Au fost multe lecții pe care le-am avut de învățat așa cum sunt pe parcursul vieții fiecărui om. Doar că întotdeauna ni se par mai grele lecțiile noastre personale decât ale altora, ceea ce este și normal! Nici ale mele nu au fost lecții ușoare, dar sunt mulțumită de mine, deoarece am învățat din ele și sunt ceea ce sunt: un om între oameni.

Le mulțumesc copiilor mei că m-au ales pe mine ca mamă a lor și pentru bucuriile și susținerea pe care mi le-au dat ca să merg mai departe! Vă iubește mami!

Despre mine aș putea să povestesc mai multe, dar mă opresc aici, cu speranța ca fiecare om, în măsura în care decide că e spre binele lui, să fie fără masochismul pe care eu îl aveam acum 30 de ani!

Calificări și certificări

De-a lungul anilor, am studiat și studiez constant,m-am dezvoltat și mă dezvolt continuu, obținând diplome și calificări în diverse domenii, printre care:formator, parapsihologie, Reiki, Noua Energie, terapii complementare, coaching, teologie și antreprenoriat.

În prezent, sunt Maestru Profesor Reiki, Maestru Profesor Noua Energie, Parapsiholog, Formator în terapii complementare, Coach Spiritual și Antreprenor.

Ofer terapii la cabinet și online, iar pe perioada celor 30 de ani de experiență, am ajutat mii de clienți, atât din țară, cât și din străinătate, să își găsească liniștea și pacea interioară, să dobândească echilibrul interior și să avanseze pe calea evoluției spirituale.

 

Cu drag, Simona,

Un om între oameni! 

Vă iubesc pe toți așa cum mă iubesc pe mine! 

Apasă pentru detalii de contact.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121