Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Categorie:

Detasarea

26904236_1604490359631299_1276747862053652161_nDetasarea este….cea mai buna pereche de ochelari! Este modalitatea prin care puteti vedea totul limpede. Cand sunteti detasati exteriorul si tot ce vine catre voi nu va poate influenta, fiinta voastra ramane in echilibru putand vedea si discerne pe de-a-ntregul o situatie observand toate detaliile dar fara a fi atinsi, afectati.
Detasarea inseamna sa iei pozitia de observator, vi s-a spus in mai multe randuri, ramaneti detasati fiti observatori, de ce este asa de important acest lucru? Ce se obtine prin asta, conteaza atat de mult, nu este oare aceasta nepasare? Am scris aceasta intrebare ca sa va dati seama ca mintea voastra chestioneaza acest indemn. 
Luam cateva exemple:

1.MILA
Va face imediat partasi la nefericirea celuilalt. Cand priviti cu detasare veti cunoaste un alt sentiment, si anume Compasiunea. Compasiunea inseamna intelegere pentru semenii vostri…prin mila aprobati si sustineti neputinta celui catre care priviti…doriti sa ajutati, sa sprijiniti, faceti-o la modul cel mai simplu, oferind intelegere si o viziune persoanei respective prin care sa se poate ridica facand-o cu fruntea sus, recunoscand in el forta pe care voi le-o reamintiti si prin respectul pe care il simt din partea voastra pe langa intelegerea ce le-o aratati.

2.FRICA
Cand primiti o informatie prima reactie este de autoaparare deci respingere, orice fel de informatie pentru minte este o amenintare, care va este adresata direct voua. Chiar asa sa fie? Puneti-va ochelarii detasarii, sa vedeti cum arata acum situatia. La modul cel mai simplu si corect este ca o informatie sau o situatie, este exact asa, doar o situatie, doar o informatie. Detasarea va permite sa si intelegeti acest lucru, dintr-o data nu mai apare amenintarea, pentru ca fiinta voastra in calmul pe care il aveti datoria detasarii veti sti sa acceptati totul asa cum este, fara drame si culegand voi doar ce va foloseste din ceea ce vi se ofera.
Pentru ca toate sunt oportunitati. Intampinarea cu detasare al oricarui lucru face ca frica sa dispara definitiv. Pacea si calmul instalandu-se in voi.

3.RENUNTAREA/CEDAREA
Nu trebuie sa renuntati la nimic pentru a putea sustine pe cineva, voi insiva aveti nevoie de echilibru si sprijin, cum credeti ca ati putea fi alaturi de cineva daca voi nu va puteti sustine singuri? Dati din ceea ce aveti, iubire, intelegere si cele mai nobile simtaminte ce le nutriti, a oferi nu presupune a ceda. Este falsa ideea cum ca trebuie sa cedati in favoarea a cuiva sau ceva, ca sa va fie bine voua sau celorlalti. Unii dintre voi empatizati foarte mult cu ceea ce vedeti la cei de langa voi incat va pierdeti detasarea si ajungeti sa va identificati cu omul si situatia data. Va ganditi cum sa faceti sa ajutati. Aici este cheia, mergeti la ceea ce simtiti ca este potrivit atat pentru voi cat si pentru cel pe care doriti sa-l sprijiniti. Prin detasare veti receptiona mesajul care vine din cererea de a ajuta. Voi de fapt contribuiti, contribuind voi oferiti, totul se cladeste prin daruire a ceea ce voi aveti si ati inteles, aratati si celorlalti ce stiti voi, astfel acordati sansa ca si ceilalti sa aibe ceea ce aveti voi. Si iluzia cum ca trebuie sa cedati sau sa renuntati, dispare.

Sustineti-va prin detasare, frica va iesi imediat la suprafata punand la indoiala totul, ochii vostri vor vedea aparentele si va puteti pierde in amanunte, insa privind cu detasare, veti intelege si veti cuprinde sensul real al lucrurilor. Nu mai este nevoie sa va temeti, pentru ca vedeti totul asa cum este.

DETASARE egal LUCIDITATE.

Lucrurile din jurul vostru au o transparenta, o veti sesiza cand priviti cu detasare.

Iluzia v-a incoltit, traiti cu multe hibe, aveti impresia ca daca va implicati veti avea de suferit. Daca va deschideti si daruiti nu veti fi apreciati..temeri si indoieli… Va treziti tristi pentru ca revin in mintea vostra amintiri din trecut..ce frumos si bine era pe atunci…si aceasta este o iluzie.

Care este momentul in care traiti voi ACUM? Prezent. Despartiti-va de ceea ce a fost, ridicati-va deasupra iluziei cum ca se pierde ceva, ca nu o sa puteti avea ceea ce doriti..

Cand vin catre voi, fie ca sunt vesti informatii, situatii sau va treziti cu o anumita stare, puneti-va ochelarii detasarii. Lasati-le sa vina si sa plece, ce trebuie si va este util, ce va aduce confort si bucurie pastrati, ce nu, dati drumul sa plece. Detasati-va de toate lucrurile care va trag in jos, care va distrag atentia de la un curs frumos si abundent al vietii voastre. Iubiti daruiti si credeti! Mergeti acolo unde va doriti, implicati-va in orice activitati simtiti ca vi se potrivesc si dati din cunoasterea iubirea si intelegerea vostra..

Fiti detasati in orice moment si nimic nu va mai parea dificil sau dureros. Sunt doar experiente, trairi, lectii, faceti loc detasarii in viata voastra si iluzia va disparea.Net

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121