Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Alchimia mentala,Dezvoltarea intuiției,Creier versus Inima, Supravegheati-va calitatea starilor voastre interioare

Categorie:

Dezvoltarea intuiției

Dezvoltarea intuiției

Nu contează cât de „spiritual” crezi că ești, toată lumea are abilități intuitive. Da, toată lumea.

Numiți asta un sentiment sau doar cunoaștere interioară, dar cu toții avem capacitatea de a permite intuiției noastre să ne ghideze, tot ce este nevoie este puțină practică și încredere că puteți.

Intuiția noastră este vocea interioară a sufletului și este ca mușchiul, cu cât este mai lucrată, cu atât va deveni mai puternică. De fapt, majoritatea dintre noi ne folosim zilnic intuiția și nici măcar nu ne dăm seama.

De exemplu, ai știut vreodată că cineva te mințea?

Ați avut vreodată un sentiment rău despre ceva și l-ați văzut împlinindu-se?

Ai simțit vreodată un sentiment sâcâitor în fundul minții tale care pare să te îndrume să faci sau să nu faci ceva?

Toate acestea sunt exemple ale intuiției tale în acțiune și cu cât devii mai conștient de intuiția ta, cu atât aceasta va deveni mai puternică.

Cele mai importante două lucruri de care aveți nevoie pentru a vă dezvolta intuiția sunt:

1.) Încredere
2.) Deschidere

Pare destul de simplu, dar uneori a fi deschis și a avea încredere că intuiția ne va ghida este partea cea mai dificilă. Cei mai mulți dintre noi nu au probleme în a auzi mesajul, dar acționarea pe baza mesajului sau înțelegerea acestuia poate fi uneori o provocare.

Adesea, mintea sau ego-ul nostru rațional va interveni pentru a ne face să ne îndoim de noi înșine, și mai ales atunci când intuiția noastră se dovedește a fi greșită din orice motiv, ego-ul are o zi de teren.

Poți citi mai multe despre diferența dintre ego și intuiție aici , dar dacă ești gata să-ți aduci talentele intuitive în viața ta, iată ce trebuie să faci…

1 . Știți că sunteți deja intuitiv

Acordați-vă un moment pentru a vă gândi la toate momentele în care ați auzit sau primit cunoștințe sau perspective intuitive. Poate că poți chiar să începi să ții un jurnal de intuiție în care să înregistrezi toate bănuielile tale intuitive, cum te-au făcut să te simți și dacă au fost sau nu exacte.

Când începi, este bine să-ți faci o idee despre cum sună și cum se simte cu adevărat intuiția ta, motiv pentru care să o notezi poate fi benefică. Majoritatea oamenilor îl descriu ca pe o cunoaștere interioară, dar experiența ta poate fi diferită.

2. Limpeziți-vă mintea

Există sute, dacă nu mii de gânduri care plutesc prin mintea noastră în fiecare zi, cum putem fi siguri că ne urmăm intuiția? Aici ai o minte limpede te poate ajuta cu siguranță.

Meditația este adesea cel mai bun instrument pentru a vă ajuta să vă limpeziți mintea, dar dacă a sta în poziția lotusului nu este ceașca ta de ceai, de ce să nu încerci o altă formă de meditație?

Unii oameni experimentează aceeași liniște a meditației prin scris, muncă creativă, muzică sau grădinărit. Faceți orice hobby sau practică care vă permite să intrați în interior, rămâneți prezent și limpeziți-vă mintea.

Puteți, de asemenea, să vă concentrați pur și simplu să faceți niște respirații adânci, de 5-10 ori, pentru a vă liniști și a vă concentra mintea.

3. Visele

Un alt mod în care intuiția noastră ne vorbește este prin vise. Interpretarea viselor este adesea foarte unică pentru individ, așa că luați acele „dicționare de vis” cu un praf de sare – ceea ce înseamnă ceva pentru altcineva poate să nu însemne același lucru pentru tine.

Visele noastre sunt un indiciu grozav în mintea noastră subconștientă și în gândurile și sentimentele interioare. Acordând atenție tipurilor de vise pe care le aveți, puteți începe încet să reuniți diferite mesaje și unde este posibil să aveți nevoie de vindecare.

Când îți analizezi visele, nu te concentra prea mult asupra evenimentelor. În schimb, concentrează-te asupra modului în care evenimentele te-au făcut să te simți. Acest lucru vă va oferi o imagine mai clară a mesajului energetic și emoțional pe care este posibil să îl primiți.

Păstrarea unui jurnal de vis lângă pat poate fi, de asemenea, benefică pentru înțelegerea viselor tale. Nu uitați să vă scrieți visele imediat ce vă treziți pentru a nu le uita.

4. Conectează-te cu îngerii tăi

Așa cum toată lumea are o intuiție, toată lumea are și îngeri, îngeri păzitori și ghizi spirituali . Pentru a primi îndrumarea divină în viața ta, tot ce trebuie să faci este să ceri și apoi să rămâi deschis la semnele pe care ți le oferă.

Conectarea la Îngerii tăi poate fi o modalitate eficientă de a-ți îmbunătăți intuiția, deoarece adesea, dacă ești suficient de deschis, îngerii tăi îți pot trimite semne pentru a-ți valida bănuielile intuitive.

Uneori, îngerii vă pot ajuta să vă navigați prin intuiție. De exemplu, spuneți că aveți instinctul să nu faceți ceva. Puteți chema îngerii voștri să vă ajute fie să ieșiți din situație, fie să vă ghideze prin situație cu ușurință și pace.

5. Exerciții intuitive

Există câteva exerciții pe care le puteți face pentru a vă consolida intuiția, cum ar fi:

a.) Cumpărați un pachet de cărți înger sau tarot și începeți să exersați prietenii și familia. Ambele pot fi găsite la majoritatea librăriilor ezoterice și metafizice.

b.) Cristalele precum Ametistul pot fi puternice în a vă ajuta să vă îmbunătățiți intuiția. Fă o excursie la un magazin de cristale și alege o bijuterie care rezonează cu tine. Pune-l peste al treilea ochi (centrul frunții) în timpul meditației și dormi cu el lângă patul tău.

c.) Lectură oarbă- puteți citi mai multe despre acest exercițiu aici .

La sfârșitul zilei, cel mai eficient mod de a-ți stimula intuiția este să ai încredere în ea și să rămâi deschis la semnele pe care ți le prezintă. Cu cât deveniți mai conștienți de el, cu atât îl ascultați mai mult și cu cât îl onorați mai mult, cu atât va deveni mai puternic și mai precis.https://foreverconscious.com/

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121