Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Analiza obiceiurilor zilnice,Echinocțiul,iagnosticul d,Jocul intre umbra si lumina

Categorie:

Diagnosticul depresie

Diagnosticul depresie

“Nu există diagnosticul depresie, există diagnosticul lipsă de iubire!”

După mulți ani de practică mă conving de acest lucru în fiecare zi. Toți oamenii, dar absolut toți oamenii așteaptă, cer, merită şi speră la iubire.

Totul este simplu: iubirea începe de la fiecare persoană.

Fiecare om are anumite nevoi de bază, pe care dacă nu le realizează pur şi simplu moare: hrana, apa, somnul.

Mulți însă uită că două dintre aceste nevoi de bază sunt iubirea şi aprobarea. Suntem ființe sociale, nu putem trăi departe de societate. Dacă nu obținem aprobarea, începem să ne ofilim, ca şi fără apă. Inițial trebuie să învățăm să obținem iubirea şi aprobarea personală, apoi să o împărțim cu alții.

Totul începe de la un fapt: personalitatea se dezvoltă fizic, emoțional și mental. Omul care ignoră una dintre aceste direcții nu se va simți bine. El va căuta această pace în altă parte, iar acest lucru creează dependență.

Corpul este casa sufletului nostru. Folosește-l corect, dar în același timp cel puțin 2 ore pe săptămână oferă-i plăcere, relaxare.

Emoțiile  sunt cea mai dificilă parte. Pentru că ele sunt, vrem noi asta sau nu. Le putem ignora, dar nu le putem anula.

Toată lumea recomandă să fii pozitiv. Greșit. Trebuie să fii tu însuți, fără a exclude mânia și tristețea. Excluderea unor emoții face viața incompletă. Fiți sinceri.

Gândurile sunt unica parte care poate fi controlată de om.

Oare de ce este dificil de controlat gândurile? Pentru că nu le vedem. Este uşor să te pierzi în ele. De cele mai multe ori asta se întâmplă, atunci când omul nu are scopuri.

Pentru a evita pierderile, cel puțin o dată pe săptămână, întrebați-vă: de ce trăiesc? Cum trăiesc? Cine este în jurul meu? Ce pot face pentru a-mi schimba viața? Pentru că nimeni în afară de tine nu știe şi nu va face asta.

Autor: Anna Iotkohttps://devorbacutine.eu/

Media 5 / 5. Numărul voturilor: 1

Nu există voturi până acum! Fii primul care evaluează această postare.

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121