Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Categorie:

Diferențe dintre sufletul pereche și partenerul de viață

b78e4-iubire-si-suflet-curat_0b10ad2127528b

Există mai multe idei greșite despre sufletul pereche și partenerul de viață. Sufletul pereche este acel acel om care există în viața ta pentru a te învăța, pentru a te ajuta să evoluezi și să devii cea mai bună versiune a ta. Partenerul este omul care te urmează și în care ai încredere.

Iată 4 diferențe importante dintre sufletul pereche și partenerul de viață:

1. Sufletele pereche sunt în viața noastră pentru a ne învăța o lecție. Ele pot fi prietenii, rudele sau membrii familiei. Acești oameni mereu doresc să te ajute, să-ți aline durerile. Scopul lor este să-ți transforme viața în bine.

Uniunea cu acest tip de oameni formează o relație puternică și o conexiune spirituală și emoțională. Prin urmare, în urma destrămării acestei relații apare suferința, durerea și regretele.

Partenerul de viață poate avea aceleași interese, dar este un om care depinde de tine și tu depinzi de el. Partenerul de viață poate fi considerat un sprijin, care mereu este gata să te susțină și să te urmeze fără a ține cont de toate obstacolele și problemele din calea ta, dar în schimb îți va cere același lucru, fiindcă principalul obiectiv al partenerului este să nu stea pe loc.

Cu alte cuvinte, parteneriatul în viață poate fi caracterizat ca o colaborare avantajoasă unde partenerii se ajută reciproc și între ei este o legătură emoțională, spirituală foarte puternică.

2. În cazul sufletului pereche, intuitiv știi gândurile și dorințele celuilalt. Există conexiune între gândurile tale și ale oamenilor dragi. Sufletele pereche nu au nevoie de cuvinte pentru a-ți transmite emoțiile și gândurile lor. Ei știu ce se întâmplă cu tine, cum te simți, cum reacționezi la tot ce se întâmplă în jurul tău.

Partenerul de viață nu te poate înțelege atât de bine. Partenerii de viață se bazează doar pe atracția fizică, pe valorile spirituale. Relația dintre ei contează numai pe stimularea logică și intelectuală, de aceea nu poate fi nici o legătură emoțională și de sprijin pentru toată viața.

3. Simți că ai cunoaște acel om de-o viață. Când întâlnești jumătatea ta spirituală, s-ar putea să ai senzația că o cunoști de mult timp, cu toate că nu o cunoști atât de bine. Simplitatea acestei relații te uimește: vă înțelegeți reciproc, aveți interese comune, gândiți la fel.

Atunci când comunici afli că ați trăit povești de viață asemănătoare. Toate acestea sunt începutul unei legături puternice. Dar astfel de relații, de obicei, sunt haotice și distructive, deoarece nu toți oamenii pot fi identici și nu pot satisface reciproc așteptările.

Partenerul de viață apare inmprevizibil  în viața ta. De exemplu: atunci când nu te simți bine, oricine poate să-ți ofere atenție și grijă, care apoi poate deveni un teren perfect pentru crearea unei relații. Un alt motiv pentru care ești atras de astfel de oameni este faptul că realizezi că acel om te-a ajutat, dar în acelaș timp dorești să-l cunoști mai bine.

În prezența unui om care te-a sprijinit la greu mereu te vei simți confortabil. Deoarece pe lângă ajutorul care ți-l oferă, este capabil să te surprindă frumos, de aceea nu observi cum sentimentele de prietenie se transformă în mult mai mult.

4. Sufletele pereche apar în cele mai grele momente din viața ta. Astfel de relații sunt imprevizibile și îți aduc lecții frumoase de viață. Sufletele pereche încearcă să te conducă spre calea corectă și îți oferă iubirea care te poate lăsa entuziasmat sau dezamăgit. Oamenii care sunt în astfel de relații încearcă să găsească ceva comun și doresc reciproc să se schimbe spre bine.

În relația cu partenerul de viață lucrurile stau altfel. Aceste relații încep fără prea multe griji. Aici nu este un trecut sau un viitor care s-ar fi format în urma unei legături puternice. Astfel de relații pot forma o căsnicie sănătoasă, pentru că ambii partenerii sunt gata să se susțină reciproc.

În concluzie atrage atenția asupra faptului că nu sunt mari deosebiri între sufletul pereche și partenerul de viață. Fiecare din aceste două tipuri de relații au părțile sale bune.

Ține minte: tu creezi aceste conexiuni speciale, care în viitor evoluează în relație. Fiecare om este în egală măsură și profesor, și elev.Sursa:http://devorbacutine.eu

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

MITUL ENERVĂRII

Auzi în permanență în jurul tău: „Mă enervezi.” sau „Discuția pe care tocmai am purtat-o m-a scos din sărite” sau „Nu mai fă asta că

Citeste articol »
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121