3.7
(3)

Simona Igna este doar un om ca si mine, ca si tine căruia îi place să se bucure de viață, acționând și creandu-si propria fericire, fiind tot timpul înconjurată de prieteni veseli, sinceri și autentici….

Dar totuși diferența face diferența…

Blândețea sa se trage din înțelegerea profundă a oamenilor si a vieții, dar este…doar un om;Înțelepciunea sa se revarsă din râul cunoașterii de sine, însă este…doar un om;

Acceptarea celorlalți exact asa cum sunt este prelungirea acceptării necondiționate de sine, dar să acceptăm că este…doar un om;Iubirea sa este consecința unificării cu divinul, fiind și împărtășind vibrația acestuia, dar să acceptăm că este…doar un om;

Reușitele sale sunt rodul pasiunii cu care își tratează fiecare client, si totusi este…doar un om; Prima dată vezi Terapeutul Simona Igna, dar în spatele terapeutului se află Omul Simona Igna.

Ne lăsăm furați și centrati atât de mult pe imaginea terapeutului încât uităm si/sau nu ne oferim timp pentru a vedea omul care se află în spatele terapeutului.

Suntem atât de înfricoșați și avem tendința să personalizam asa de tare terapeutul si experiența sa, încât fugim și ne lăsăm antrenați și prinși în ipotezele nefondate ale propriei minți sabotoare, nelasand loc curiozității de a cunoaște omul care se află în spatele terapeutului.

Simona Igna este un om deosebit, ce-i drept, dar care este … tot un om.

Dacă îți dorești să cunoști omul ar fi indicat să-ți faci curaj pentru a cunoaste terapeutul mai întâi, Si, în timp vei descoperi si Omul Simona Igna.

Eu am descoperit si omul care se află în spatele terapeutului și odată cu acesta mi-am descoperit curajul si forta interioară, mi-am descătușat inima și despovarat sufletul, am gasit liniștea din spatele minții zgomotoase si am aflat cât este de minunat să trăiești cu si prin tine însăti.

Tu ce faci, te lasi guvernat de frică sau de curaj?

Ce vezi prima dată, terapeutul sau omul?

via DOAR UN OM

Media 3.7 / 5. Numărul voturilor: 3

Nu există voturi până acum! Fii primul care evaluează această postare.