Dorinta si frica ta merg in aceeasi directie? Intr-acolo sa te indrepti si tu…

Octombrie,Solstițiul de Vară și de Iarnă,Oamenii confundă Dragostea, Relatiile de cuplu, PLICTISEALA ÎN RELAȚIE, IERTAREA NU INSEAMNA UITARE, INSEAMNA LIBERTATE
5
(1)

Daca simti dorinta si frica in acelasi timp, atunci acela e locul care te va provoca sa descoperi cine esti cu adevarat.

Sa te arunci dincolo de zona de confort. Sa-ti arzi podurile de siguranta si sa descoperi ce foc zace in adancurile tale.

Acolo iti vei pune inima si sufletul pe flacari. Pentru ca prin initierea focului sa permiti sa se nasca adevarul din tine.

Daca esti ingrozit de necunoscutul care ti se asterne in fata, atunci aceea este directia in care sa te indrepti. E directia care te va conecta cu potentialul tau real si cu esenta ta.

Directia care te va ajuta sa pasesti in destinul tau. Care te va face sa te simti, in fiecare celula a fiintei, asa cum nu te-ai simtit vreodata. Care te va face sa te simti viu. Sa daruiesti vietii si sa primesti inmiit inapoi. Prin ceea ce esti.

Daca dorinta ta arde pentru ceva iar frica inca te blocheaza, vorbeste cu cele doua parti din tine. Da-le spatiu in interiorul tau. Lasa-le sa coexiste si sa se imprieteneasca. Pentru ca in cele din urma te vor duce in acelasi loc. 

Dorinta si frica: cum se ajuta una pe cealalta

Vorbeste cu frica ta. Transform-o din dusman in cel mai bun aliat. Pentru ca toata energia care este blocata acolo…cand se va debloca, te va propulsa cu o putere neimaginata inainte.

Frica, transformata in puterea de a-ti urma dorinta, iti va deveni cel mai bun aliat. Asa cum dorinta pentru ceva, dublata de frica imensa, este un semn ca acel lucru te va ajuta cel mai mult sa intri mai mult in contact cu cine esti.

Daca nu simti frica atunci cand urmeaza sa faci ceva, probabil ca acel ceva nu este atat de important pentru cresterea sufletului tau.

Daca simti frica atunci cand iti doresti sa faci, sa fii sau sa ai ceva, inseamna ca toate mecanismele prin care te protejai de viata pana in acel moment se simt amenintate de drumul pe care urmeaza sa pornesti.

Si e bine ca se simt amenintate. Pentru ca astfel incet incet incep sa-si piarda din puterea de a-ti tine incarcerat sufletul. Asta inseamna ca ceea ce-ti doresti te va ajuta sa te eliberezi din inchisoarea fricii si a iluziilor in care de prea multe ori ne complacem sa traim.

Daca simti si dorinta si frica in acelasi timp, atunci intr-acolo trebuie sa mergi. Aceea este destinatia sufletului tau. https://www.damaideparte.ro/

Media 5 / 5. Numărul voturilor: 1

Nu există voturi până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: