DUREREA DE SPATE ȘI CHAKRELE

DUREREA DE SPATE ȘI CHAKRELE
5
(1)

DUREREA DE SPATE ȘI CHAKRELE

CÂND DUREREA DE SPATE ȘI CHAKRELE SUNT CONECTATE: AFLAȚI CUM SĂ VĂ VINDECAȚI.Vindecarea durerilor de spate și a chakrelor.

Dacă o persoană are o durere de spate cronică, fie în partea inferioară sau superioară a spatelui, există adesea o chakră blocată sau tulburată în spatele ei.Există patru chakre care sunt prezente sub regiunea gâtului nostru: Inimă, Solar, Sacral și Rădăcină.Primele două chakre sunt asociate cu dureri de spate din regiunea mijlocie, în timp ce ultimele două sunt asociate cu dureri de spate.

Chakra rădăcină:

Chakra rădăcinii este prezentă la baza coloanei vertebrale. Acesta este locul unde cozile sunt prezente.Atunci când această chakră este hiperactivă, aceasta poate duce la probleme de spate, împreună cu probleme digestive, dureri de șold, probleme ovariene la femei și probleme de prostată la bărbați. Când durerea de spate este prezentă cu anxietate, există întotdeauna o problemă în chakra rădăcinii .

Vindecare: Această chakră oferă energie și utilizarea corectă a acestei energii vă ajută să echilibrați această chakră pentru a vă vindeca durerile de spate. Puteți calma această chakră meditând zilnic. A face voluntariat și a arăta bunătate față de ceilalți ar putea stabiliza, de asemenea, această chakră.

Chakra sacrală:

Chiar sub buric se află chakra sacrală. Această chakră este casa copilului tău interior.Când această chakră este echilibrată, simți toate plăcerile vieții tale; de la mâncare la sex, totul pare plăcut.Dar când această chakră nu este stabilă, nu simți nicio plăcere în viața ta și te simți obosit tot timpul. Zona de jos a spatelui se simte ca o povară și există dezechilibre hormonale, neliniște și chiar obezitate.

Vindecare: Cel mai bun mod de a echilibra chakra sacrală este de a obține energie din această chakră din lucruri plăcute din viața ta.Mănâncă alimente sănătoase, meditează, iau ajutorul cristalelor, bea multă apă și, mai presus de toate, încearcă să prețuiești lucrurile mici din viață. Când această chakră este echilibrată, nu vei avea dureri de spate.

Chakra Plexului Solar:

Chakra plexului solar este prezentă între buric și stern. Este sediul înțelepciunii și încrederii tale.Când această chakră este echilibrată, persoana simte o mare putere, dar când această chakră nu este echilibrată, aceasta duce la furie, lipsă de empatie și compasiune.Fizic, acest dezechilibru al chakrei duce la probleme digestive și renale care sunt asociate cu durerile de spate. Afectează, de asemenea, pancreasul, ficatul și apendicele.

Vindecare: Nu este foarte greu să echilibrezi această chakră; tot ce trebuie să faci este să îți deschizi inima către ceilalți.Iubește și arată compasiune, fii bun cu ceilalți și încearcă să te concentrezi asupra puterilor tale.

Chakra inimii:

Chakra inimii este a patra chakra și, așa cum indică și numele, este situată chiar lângă inima ta.Când această chakră nu este echilibrată, nu există bunătate și compasiune pentru ceilalți, oamenii devin egoiști și nu le pasă de ceilalți. Împreună cu arsurile la stomac și ritmul cardiac rapid, dezechilibrul chakrei inimii ar putea duce, de asemenea, la o durere de spate severă.

Vindecare: Să te iubești ca om bun ,este primul lucru de făcut. Încearcă să redai dragostea altora.Faceți exerciții relaxante în fiecare zi, faceți un masaj sau faceți o plimbare în natură pentru a vă echilibra a patra chakră.https://www.spiritualunite.com/

Media 5 / 5. Numărul voturilor: 1

Nu există voturi până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: