Balanța chakrei coroanei: chakra coroanei, sau Sahasrara în sanscrită, este al șaptelea și ultimul centru de energie primară din corpul subtil pe care trebuie să îl aduceți în echilibru pentru a realiza trezirea Kundalini completă .Este situat pe coroana (sau partea de sus) a capului tău.Este important să vă aduceți toate chakrele în echilibru, mai mult decât chakra coroanei. Acest scurt ghid vă va ajuta să descoperiți și să vă aduceți echilibrul în chakra coroanei.

Chakra Coroanei; sau Sahasrara

În primul rând, puțin despre chakra în sine.Cu cât știți mai multe despre chakra coroanei, cu atât este mai mare ușurința cu care veți putea să vă angajați.Chakra coroanei ne guvernează spiritualitatea și conștiința, precum și sentimentul de unitate între noi și univers.Activarea și aducerea pentru a echilibra chakra coroanei este ultimul pas în trezirea completă a corpului subtil și a energiilor Kundalini care curg prin ea.

Când chakra coroanei este blocată, suntem adesea consumați de ego. Ne găsim închisi lumii spirituale și de multe ori ne retragem cu totul de la spiritualitate și ne simțim copleșiți de cinism.Pe de altă parte, atunci când chakra coroanei este hiperactivă, am putea dezvolta o obsesie pentru problemele spirituale.

Acest lucru poate fi nesănătos, deoarece trebuie să fim suficient de înrădăcinați în lumea fizică pentru ca lucrarea noastră spirituală să însemne orice.Atunci, atingerea echilibrului corect ar trebui să fie la ordinea zilei.Dar cum anume facem asta?

Echilibrul Chakrei Coroana: pași simpli

Ne echilibrăm chakra coroanei în același mod în care ne echilibrăm toate chakrele:

Meditație și aplicare.

Începeți prin pregătirea spațiului dvs. meditativ. În mod ideal, acesta va fi un loc în care vă simțiți confortabil și în care nu veți fi deranjați.Ar trebui să fie liniștit, să aibă acces la multă lumină solară în timpul zilei și să aibă o iluminare adecvată pentru noapte și ar trebui să puteți petrece o cantitate semnificativă de timp în spațiu.

Puneți niște cristale dacă le aveți, cuarțul limpede și opalul sunt bune pentru aceasta, precum și pregătirea mirosurilor și aromelor.Ne plac mirosurile de lămâie sau alte citrice pentru echilibrarea chakrelor, deoarece acestea ajută la concentrarea minții.Echilibrarea chakrei coroana

Așezați-vă sau culcați-vă, totuși, este foarte confortabil și închideți ochii. Lasă-ți mintea să plutească o vreme, lăsând încet ziua să treacă, dar fără să-ți petreci timpul gândindu-te la asta. Obiectivul este să-ți curățești mintea.Odată limpezi, ar trebui să ne concentrăm mintea asupra energiilor spirituale din chakra coroanei. Odată ce avem acea chakră în focar, ar trebui să simțim o lumină zumzetând pe coroana capului .

Odată ajuns aici, să reflectăm asupra simțurilor noastre spirituale. Reflectăm asupra unicității tuturor lucrurilor, asupra naturii transcendentale a conștiinței și, cel mai important, asupra modului în care luăm aceste concepte și le aplicăm vieții.Ascultăm ghizii nostri spirituali prin intuiția noastră, auzind îndrumările. Există domenii pe care trebuie să le îmbunătățim.

Apoi, reflectăm pur și simplu la ceea ce am învățat despre starea noastră spirituală și aplicăm lecțiile vieții noastre.Ne întoarcem din nou și din nou la această practică meditativă și, în timp, vom observa o îmbunătățire.https://www.spiritualunite.com/