Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Echilibrează chakra sacrală

Echilibrează chakra sacrală: dacă îți echilibrezi chakra sacrală, poți trăi o viață fericită cu un frumos sentiment de ușurință și mulțumire.Chakra este cea care îți echilibrează emoțiile și te face liber de tensiune.Chakra sacrală este situată în regiunea inferioară a abdomenului, sub buric. Este a doua chakră, iar culoarea sa este portocalie, iar apa îi servește ca element.Când chakra sacrală nu este reglementată în mod adecvat, există probleme de atașament, probleme de încredere, tulburări emoționale, probleme legate de sexualitate și alte dificultăți asociate.

Echilibrează Chakra Sacrală

Dar, vestea bună este că nu este greu să ne echilibrăm chakra sacrală; iată câteva modalități de a face acest lucru:

Meditaţie:

Este întotdeauna vârful și cea mai bună soluție la orice problemă spirituală.Nu este numai bun pentru a echilibra chakra sacră, ci și alte chakre.Reduce toate tipurile de stres emoțional, fizic și spiritual.Cea mai simplă meditație pe care o puteți încerca este să vă imaginați o floare portocalie în regiunea voastră navală și să o lăsați acolo câteva minute, astfel încât să vă poată vindeca.

Cristale:

Folosirea cristalelor corecte poate oferi instrumentul potrivit pentru echilibrarea oricărei chakre.Pentru chakra sacrală, puteți utiliza cornelină, citrin portocaliu, piatră de lună, chihlimbar și ochi de tigru.

Alimente:

De asemenea, îți poți echilibra chakra sacrală mâncând corect.Portocalele, nucile de cocos, papaya, mango, piersici, cartofi dulci, dovleci și pepene galben sunt minunate pentru vindecarea acestei chakre.În principal, sunt utile fructele și legumele care sunt prezente în nuanțe galbene și portocalii.

Dans:

Da! Ai citit corect. Dansează pentru a-ți deschide chakra sacrală.În dans, îți miști corpul, iar acea mișcare îți va vindeca chakra.Dansează în orice fel îți place. Redați melodiile preferate și lăsați muzica să curgă prin voi.

Apa:

Nu numai apă potabilă, ci și o plimbare în jurul lacului, mării sau iazului vă va spori puterile de a vindeca chakra sacrală .Deoarece elementul său este apa, puteți face și un duș sau o baie pentru a-i spori echilibrul.

Poarta:

Purtarea de culoare portocalie ar putea fi de asemenea utilă pentru dvs.Nu va fi bine doar pentru tine, ci și pentru alții. Oamenii se vor simți bine în jurul tău. Este cunoscută sub numele de terapie colorată.

Miros:

Când vrei să-ți ridici starea de spirit, încearcă să adulmeci mirosurile de portocale și citrice, te vei simți mai bine imediat.Sunt cunoscuți ca ridicători de dispoziție. Lemnul de santal, portocala, paciuli, trandafir și ylang-ylang sunt uleiurile esențiale și esențele de flori care te-ar putea ajuta, de asemenea.

Yoga:

Pozițiile yoga de deschidere a șoldului vă permit să vă deschideți mușchii și să echilibrați chakra sacrală.Upavistha Konasana, Baddha Konasana, Open Angle Pose și Bound Angle Pose sunt câteva dintre cele mai bune posturi de yoga de încercat în această chestiune.

Echilibrați alte Chakre:

Uneori, când o chakră este puternic dezechilibrată, celelalte chakre sunt de asemenea afectate.Cea mai apropiată asociere este între chakra gâtului și chakra sacrală în această materie.Când încercați să faceți oricare dintre aceste lucruri, nu uitați să renunțați la emoții, deoarece respectarea lor nu vă va oferi niciun beneficiu.https://www.spiritualunite.com/

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

A binecuvanta

Cum sa binecuvantam? Am ales sa venim pe pamant pentru a experimenta emotiile si a ne creea propriul univers. Suntem creatorii  propriului destin. Fiecare  dintre gandurile noastre

Citeste articol »

Afirmatii

Rosteste cate o mantra in fiecare dimineata si vei vedea cum totul se va schimba in bine: Mantra pentru ziua de luni: Aleg sa traiesc

Citeste articol »

Pași simpli !

Pași simpli,care te ajuta să ai parte de tot ceea ce-ți dorește sufletul! Vom vorbi despre cum să-ţi atingi scopurile, indiferent de circumstanţe. Nu contează

Citeste articol »
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121