Echilibru

MANTRELE ANULUI 2021 PENTRU IUBIRE., Iubirea este un bun remediu !, Angajeaza-te sa traiesti o viata buna, Tot Universul se afla in tine., Cauzele Spirituale Ale Bolilor, REZOLUȚII ÎN IUBIRE, Constientizarea ranilor interioare, AFIRMAȚII POZITIVE care îți exaltă sufletul
5
(1)

În viața ta există întotdeauna echilibru. Nimic din Univers nu dispare cu adevărat. Nimic nu se pierde, este doar transformat.

Puteți ține cont de asta ori de câte ori simțiți că ați pierdut ceva. Nu poți pierde niciodată nimic sau pe nimeni. În primul rând, nu deținem nimic în primul rând. Singurul lucru real în viața ta este sufletul tău și pe care nu îl vei pierde niciodată.

Ai observat că ori de câte ori ceva iese din viața ta se mai scurge altceva? Ori de câte ori pierzi pe cineva, apare cineva nou. 

Deci, tot ce trebuie să facem atunci când credem că am pierdut ceva, este să încercăm să ne dăm seama ce am câștigat.
Când vine toamna, copacii nu plâng niciodată peste frunzele verzi pierdute. Ei au încredere în înțelepciunea naturii pentru a primi altele noi în primăvară.
Moartea este necesară pentru ca viața nouă să fie posibilă.

Este necesar să eliberăm vechiul pentru a face loc noului. Nu există niciodată o situație sau o experiență atât de rea încât să nu poți găsi niciun aspect pozitiv al acesteia. Gândește-te la viața ta și fă o listă cu așa-numitele „experiențe proaste” și vezi dacă poți găsi lucruri pozitive care au rezultat din această experiență. Vei fi surprins să vezi că există întotdeauna câteva. Uneori, schimbări destul de majore în viața noastră au fost rezultatul unei experiențe atât de „proaste”.

Schimbări care, în cele din urmă, au făcut ca viața noastră să se transforme într-o direcție pozitivă, nouă. Toate lucrurile care s-au întâmplat în viața noastră, bune sau rele, fac parte din noi; acestea sunt lucrurile care ne-au făcut cine suntem. Am învățat și am crescut cu fiecare experiență.
Neînțelegând de ce ni s-a întâmplat acest lucru, a ne întreba ce am făcut pentru a merita acest lucru sunt căi inutile de a ne consuma. Să acceptăm fiecare experiență care vine în viața noastră și să vedem ce este să învățăm din ea. Ne putem întreba ce fel de gânduri ne putem gândi pentru a provoca acest lucru. Care este lecția în acest sens și ce putem schimba în obiceiurile noastre de gândire pentru a ne îmbunătăți experiența de viață.

Deci, ori de câte ori sunteți trist sau ați avut o experiență proastă pe care nu o înțelegeți, puteți folosi un memento pentru a vă aminti că toate lucrurile se întâmplă dintr-un motiv și chiar dacă nu vedeți sensul acesteia acum, toate lucrurile se întâmplă pentru binele tău cel mai inalt.

Întrebați-vă care sunt aspectele pozitive, ce trebuie învățat din acest lucru și ce obicei de gândire este necesar să eliberați din mintea voastră. Și răspunsurile va vor veni !
În acest fel nu există altceva decât să învățăm și să ne bucurăm de fiecare moment al vieții noastre prețioase!

Media 5 / 5. Numărul voturilor: 1

Nu există voturi până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Lasă un răspuns