Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Echinocțiul,iagnosticul d,Jocul intre umbra si lumina

Categorie:

Echinocțiul

Echinocțiul

Echinocțiul din martie și Anul Nou astrologic 2022

Echinocțiul din martie 2022 cade în perioada 20-21, în funcție de fusul orar. Acesta marchează momentul de ore egale din noapte și zi și, de asemenea, trecerea Soarelui în semnul zodiacal tropical al Berbecului. 

Deoarece Berbecul este considerat primul semn al zodiacului, echinocțiul din martie este și începutul anului nou astrologic și reprezintă începutul unui nou ciclu zodiacal.

Harta stelelor din momentul echinocțiului din martie ne poate dezvălui ce ne rezervă pentru anul astrologic care urmează.

Echinocțiul din martie aduce și sosirea unui nou sezon, în funcție de locul în care trăiești.

Pentru cei din emisfera nordică, reprezintă începutul primăverii. Pentru cei din emisfera sudică, reprezintă începutul toamnei. 

Toate acestea combinate fac din Echinocțiul din martie o zi puternică pentru reînnoire, noi începuturi, energie proaspătă și o schimbare a perspectivei noastre.

În funcție de ceea ce face Mama Natură în jurul nostru, ne putem simți chemați să înflorim și să încolțim, sau ne putem simți chemați să eliberăm și să eliberăm pentru a ne pregăti pentru nou.

Mama Natura poate fi ghidul nostru și ne poate arăta în ce direcție se mișcă energiile pentru noi.

În vremurile străvechi, se credea că Echinocțiul era un punct în care vălul dintre această lume și tărâmurile superioare era subțire. În acest moment al anului am putut auzi înțelepciunea strămoșilor noștri, a spiritelor naturii și a ghizilor noștri spirituali, călăuzindu-ne înainte sau semnalându-ne ceea ce trebuie făcut. 

S-a spus că energiile Echinocțiului sunt un timp magic, în care armonia a căzut pe planetă și în care am putea întruchipa un echilibru egal de întuneric și lumină.

La fel ca un simbol yin și yang, nu putem avea unul fără celălalt. Avem nevoie de întuneric pentru a vedea lumina și avem nevoie de lumină pentru a recunoaște întunericul.

Echinocțiul este despre onorarea ambelor calități care trăiesc în interiorul umbra noastră și lumina noastră divină. Este vorba despre recunoașterea faptului că lucrul cu această dualitate face parte din călătoria sufletelor noastre aici, la Școala Pământului. 

Experiența noastră pământească este atât de complexă încât ne permite să trăim, durere, traumă și durere, dar și iubire, frumusețe și bunătate. În mișcare prin întuneric și lumină, suntem capabili să creștem și să creăm un sens mai profund. Poate că traversarea acestor stări ne permite în cele din urmă să ducem o viață mai bogată.

Pentru Echinocțiul din 2022, avem zero planete majore în mișcare retrogradă. Aceasta înseamnă că avem o energie puternică, de avansare, pentru a face lucrurile și pentru a face progrese.

Gândește-te la ceea ce vrei să mergi mai departe în viața ta și apucă-te la acțiuneVânturile Universului te vor purta repede, mai sus și mai repede! Trebuie doar să faci primul pas.

Toată această energie care se mișcă înainte susținută de începutul unui nou ciclu zodiacal este, de asemenea, mementoul nostru de la Univers să păstrăm trecutul în trecut. Aceasta este șansa noastră de a privi în viitor și ceea ce putem face cu locul în care ne aflăm astăzi.

Dacă te simți chemat, această perioadă a anului este și benefică pentru reflecție și pentru a închide ultimele 12 luni.

Fii mândru de tine că te confrunți cu orice schimbări sau răsturnări în viața ta și caută modalități prin care poți aduce mai multă ușurință, pace și acceptare în inima ta. https://foreverconscious.com/

Media 5 / 5. Numărul voturilor: 2

Nu există voturi până acum! Fii primul care evaluează această postare.

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Alchimia mentala,Dezvoltarea intuiției,Creier versus Inima, Supravegheati-va calitatea starilor voastre interioare
Exerciții practice
Simona Igna

Creier versus Inimă.

Creier versus Inimă. Creier versus Inimă.”Noi gândim în continuu, fie că vrem sau nu aceasta. Fiecare dintre noi are aproximativ 60.000 de gânduri pe zi.

Citeste articol »

Vibratiile

Controlati nivelul vibratiilor dvs.: Totul pe lumea asta, in Univers, are o vibratie. Vibratiile satului de la munte unde sunt paduri si campii sunt diferite

Citeste articol »
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121