Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Echinocțiul,Sânzienele Transformarea Vieții Reînnoire prin Ritual,

Categorie:

Echinocțiul

Echinocțiul

Echinocțiul din septembrie: Oportunitatea schimbării și reflectării într-un moment special

Echinocțiul din 23 septembrie marchează un punct important în calendarul astrologic, semnificând trecerea de la vară la toamnă în emisfera nordică și de la iarnă la primăvară în emisfera sudică. Este un moment în care energia se schimbă și natura începe să-și arate transformările. Dar acest eveniment nu este doar despre schimbările de anotimpuri; este și o oportunitate pentru noi să reflectăm asupra propriilor vieți și relații.

Echinocțiul din septembrie marchează mijlocul anului astrologic, fiind un moment propice pentru a privi înapoi și pentru a evalua ceea ce am realizat până acum. Chiar dacă anul astrologic nu se încheie până la echinocțiul din martie, aceasta zonă este o etapă semnificativă în călătoria noastră personală. Ne putem întreba cum ne dorim să se încheie acest capitol și în ce direcție vrem să ducem restul poveștii noastre.

Este important să ne gândim ceea ce ne dorim cu adevărat și să ne punem intențiile. Deși nu avem control total asupra evenimentelor din viața noastră, putem să ne manifestăm dorințele și să lăsăm Universul să știe ce avem nevoie.

Echinocțiul este, de asemenea, asociat cu conceptul de „văl subțire” între lumea fizică și cea spirituală. Aceasta înseamnă că grila energetică a planetei noastre vibrează la o frecvență superioară, permițându-ne să fim mai conectați la aspectele spirituale ale existenței noastre. În acest timp, natura răspunde la schimbare, iar aceasta poate fi observată în transformările din mediu înconjurător.

Indiferent de emisfera în care trăim, cu toții simțim schimbarea de energie care însoțește echinocțiul. Este un moment excelent pentru a ne concentra pe ceea ce este cu adevărat important pentru noi și pentru a ne gândi la modul în care ne folosim energia în continuare. Dacă simțim nevoia de echilibrare sau de vindecare, petrecerea timpului în natură poate fi o modalitate minunată de a ne reconecta cu energiile Mamei Pământ.

Echinocțiul din septembrie coincide și cu începutul sezonului Balanță în zodiac, un semn asociat cu echilibrul și relațiile interpersonale. Balanța ne îndeamnă să reflectăm asupra modului în care ne raportăm la celilalți și cum gestionăm schimbul de energie în relațiile noastre. Relațiile pot fi cei mai importanți profesori ai noștri, dezvăluindu-ne aspecte ale noastre pe care poate nu le-am fi observat altfel.

Pentru a explora mai profund relațiile noastre în această activitate specială, putem folosi un jurnal. Ne putem gândi la relația noastră cea mai apropiată și să răspundem la întrebări precum:

Ce am învățat din această relație?

Are această relație are legaturi karmice sau este o parte a contractului nostru sufletesc?

Cum putem comunica și asculta în această relație?

Ce părți ale noastre sunt susținute sau înăbușite în această relație?

Prin reflexie și introspecție, putem utiliza energia Echinocțiului din septembrie și influența semnului Balanță pentru a crește și evolua în relațiile noastre și în viața noastră în ansamblu. Este un moment în care putem lua măsuri pozitive și ne punem intențiile pentru viitorul nostru.

În esență, Equinoxul este ca o rampă de lansare către o lume de posibilități infinite. Putem revendica cele mai înalte și cele mai bune posibilități pentru viațile noastre ca individ și ca parte a unei comunități mai mari.

Dar pentru a profita de aceste oportunități unice,este necesar să intram în câmpul posibilităților infinite. Aici intervin îngerii, care ne pot sprijini să ne ridicam mai sus și să realizam ceea ce este cu adevărat important pentru noi în viață.

Așadar, dacă vrem să trăim în aliniament cu cea mai înaltă lumină vibrațională a noastra,este util ca in acest moment să respiram adânc și să ne pregătim pentru saltul într-un nou nivel de viață.Echinoctiu fericit tuturor ! Cu drag ,Simona Igna !https://www.facebook.com/SimonaIgnaTerapeut

Media 5 / 5. Numărul voturilor: 1

Nu există voturi până acum! Fii primul care evaluează această postare.

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Anxietatea

Cand anxietatea e o masca in fata amenintarii interne.“Sufar de anxietate”, “am atacuri de panica” – iata niste expresii pe care le auzim din partea

Citeste articol »

Autosugestia si autocontrolul

Autosugestia si autocontrolul Autocontrolul prin sugestie constienta Emil Coue, farmacist francez, care a trait la sfarsitul secolului al XIX, este considerat printre fondatorii “gandirii pozitive”. Metoda Coue ne

Citeste articol »

Crede în TINE!

Zilnic, poți vedea oameni care aleargă către locuri de muncă, aleargă pentru a dobândi mai multe lucruri externe, care aleargă să petreacă un pic mai

Citeste articol »
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121